Σελίδες

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Πάμε για την Πρωτοχρονιά!

Περάσαμε όμορφα τα Χριστούγεννα. Παραμονή κάτσαμε σπίτι μας, με το κοριτσάκι μας, ανάψαμε το τζάκι, βάλαμε μουσικούλα και τσιμπολογούσαμε όλη μέρα από μια πιατέλα με εδεσματάκια που ανανεώναμε κάθε 2ωρο..
Το μεσημέρι των Χριστουγέννων πήγαμε στη μαμά μου να φάμε τη λαχταριστή γαλοπούλα την οποία μαγείρευε 10 ώρες στους 100 βαθμούς..έγινε τέλεια! Η μικρή κάθισε στην κορυφή του τραπεζιού στο ψηλό καρεκλάκι της, με τα παιχνίδια της στο στόμα και μας κοίταζε..κοιμήθηκε λιγάκι κι έφαγε κι αυτή τη χορτόσουπα της!

Η μαμά μου ήθελε να ανοίξουμε τα δώρα τα Χριστούγεννα φέτος για να τα φορέσουμε κιόλας! Δεν είχε κι άδικο, όλοι χαρήκαμε με τα ζεστά πουλόβερ, τα μοδάτα πουκάμισα, τις μπότες (μου!), τα βιβλία μαγειρικής και φυσικά τα καινούρια παιχνίδια της καραμελίτσας μας που δώσανε αμέσως χρώμα στο χώρο! 
Την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων πήγαμε βόλτα στο Θησείο. Έκανε τόοοσο κρύο που τα χεράκια μου γίνανε μπλε..τη μικρή την κουκούλωσα σαν κρεμμυδάκι από στιφάδο και την πήρα αγκαλίτσα στο καινούριο sling που μου έφερε ο αδερφός μου..ήταν μια χαρά, κοίταζε, γελούσε, έριξε και τον υπνάκο της..

Τώρα αναμένουμε την Πρωτοχρονιά λοιπόν..ένα από τα πράγματα που περιμένω είναι η παραγγελία μου από τη Νίκη του sketiglyka! Ανυπομονώ να δω το πακέτο holiday που περιέχει χριστουγεννιάτικα cupcakes και μπισκότα, αυτό θα το πάμε στη γιαγιά Ελένη την Πρωτοχρονιά, ελπίζω να τους αρέσει..και για μας παρήγγειλα τελικά βασιλόπιτα με στολισμό από ζαχαρόπαστα για να κόψουμε στο σπιτάκι μας την 1η μέρα του χρόνου! Είμαι τόσο περίεργη να δω πώς θα είναι..παραλαμβάνω την Παρασκευή! Θα βγάλω και φωτογραφίες βέβαια..
Αναμένουμε λοιπόν..4 μερούλες!

3 σχόλια:

  1. Να περάσετε όμορφα σας εύχομαι!Καλή χρονιά με χαμόγελο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαίρομαι που περάσατε τόσο όμορφα! Με το καλό και το νέο έτος!
    kathy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχα ακούγονται όλα, ειδικά αυτή η γαλοπούλα που ψηνόταν 10 ώρες !! πρέπει να ήταν πεντανόστιμη!!
    καλά να περνάτε κορίτσι μου **

    ΑπάντησηΔιαγραφή