Σελίδες

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Φωτογραφίες!

Λέμε μερικές φορές για τους Αμερικάνους ότι είναι γραφικοί αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι κάποια από τα έθιμα τους είναι..τέλεια! Ειδικά την περίοδο των Χριστουγέννων αυτά που κάνουν..τα στολισμένα έλατα, οι κήποι/μπαλκόνια με τα χιλιάδες λαμπάκια, τα τραγουδάκια, τα γλυκά (πουτίγκα μμμ..), ο Rudolf με την κόκκινη μύτη και πολλά πολλά άλλα. 

Μέσα στα έθιμα τους είναι και οι γιορτινές κάρτες που στέλνουν σε συγγενείς και φίλους (δεν το αμελούν/ξεχνούν ποτέ) με φωτογραφίες της οικογένειας! 
Όχι δεν είναι απλά γραφικό..είναι γραφικότατο αλλά μ'αρέσει! Κυρίως επειδή με τις φωτογραφίες ήμουν και θα είμαι πάντα (φίλοι μου καλοί δεν θα γλυτώσετε ποτέ) ο σπασίκλας της παρέας που βγάζει συνέχεια φωτογραφίες (και βίντεο χαχα) τους πάντες και τα πάντα. Σκέφτηκα λοιπόν να δούμε μερικές ιδέες, απλές αλλά ασυνήθιστες και συμβουλές για χριστουγεννιάτικες κάρτες ή απλά για φωτογραφίες που θα κάνουμε κορνίζες. Πρωταγωνιστές βέβαια θα είναι τα παιδάκια μας!

Καταρχήν αν έχετε στολή χριστουγεννιάτικη ντύστε το μικρό σας!
Αν έχετε ένα μεγάλο κουτί, ντύστε το στα κόκκινα ή βάλτε γύρω γύρω ύφασμα. Βάλτε το παιδάκι/μπεμπάκι σας να βγαίνει από μέσα! Σαν δώρο!




Αν έχετε κάλτσα μεγάλη και μικρό παιδάκι μπορείτε να τα συνδυάσετε!




Αν το μπεμπάκι/παιδάκι σας αποκοιμηθεί (φορώντας τα χριστουγεννιάτικα μην ξεχνιόμαστε) αρπάξτε την ευκαιρία και φωτογραφίστε! Αν πάλι, δεν είναι "ντυμένο" φορέστε του το σκουφάκι..



Αν έχετε γιρλάντες, κόκκινες αλλά και διάφορες χρωματιστές δώστε στο παιδάκι σας να παίξει ή..τυλίξτε το!


Μπορείτε απλά να τους δώσετε ένα στολίδι! 



Οι αγαπημένες μου τώρα..είναι οι πιο απλές! Για το σκηνικό θα χρειαστείτε το παιδάκι σας, άσπρο φόντο (σεντόνι/πάπλωμα) και τον σκούφο του Άη Βασίλη!




Τέλος, επειδή έχω φίλες που τώρα περιμένουν το μωρό τους και ειδικά μία που θα φέρει στον κόσμο μας το μικράκι της μέσα στις γιορτές, να πω ότι εννοείται πώς θα φωτογραφηθείτε κι εσείς! Τολμήστε το!


Σας αφήνω να πάω να στήσω σκηνικό..ωραία τα είπαμε, πάω να δω τι θα καταφέρω στην πράξη!

5 σχόλια:

  1. Βέρα μου έβαλες φιτιλιές!!! Πάω να βάλω το σκουφί στη μικρή και να ξεκινήσω τη φωτογράφηση!!! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λατρεύω αυτές τις φωτιγραφίες κάρτες των Χριστουγέννων...το κάναμε και εμείς βέβαια! Κάθε χρόνο σαν περήφανοι τρελογονείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχες!!!! Φέτος λέω να το προσπαθήσω κι εγώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή