Σελίδες

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Δώρα κάτω από το δέντρο μας!

Αυτές τις μέρες ξεκινάω να ψάχνω και να αγοράζω τα δωράκια που θα μπουν κάτω από το δέντρο. Έχω βέβαια ένα ελάττωμα, θέλω να είναι πολλά! Σαν φωτογραφία από περιοδικό, διάφορα κουτιά με ωραίο αμπαλάζ, και να χαιρόμαστε να ανοίγουμε! 
Στο σπίτι, είμαστε πια 3 ! Ε, θα μου πείτε πόσα δώρα θα πάρεις..ένα για τον καθένα! Έτσι θα γίνει, ένα "καλό" για τον καθένα μας και μετά θα κάνω τα δικά μου! Θα σας πω να το κάνετε κι εσείς, ειδικά αν έχετε παιδάκια θα χαρούν πολύ!
Το κόλπο είναι να έχεις πολλά πακέτα κάτω από το δέντρο αλλά να μην δώσεις και πολλά λεφτά..

Λοιπόν, πάω super market και αγοράζω τα αγαπημένα μας μπισκότα, σοκολάτες και κουτάκια με ζαχαρογλυκίσματα. Τους κάνω κανονικό γιορτινό αμπαλάζ και τα βάζω στο δέντρο..όταν τα ανοίγουμε χαιρόμαστε πάντα και τρώμε και κάποια επί τόπου!

Πάω στο βιβλιοπωλείο (παίρνω πάντα βιβλία, δώρα για μας) και αγοράζω 2-3 τεύχη κόμικ, προτιμώ τον Αρκά η τον Αστερίξ (έχουν 7-10 euro), τα κάνω και αυτά δωράκια! Οι άντρες χαίρονται πάντα τόσο πολύ με τα κόμικ! Από το βιβλιοπωλείο μπορείτε να πάρετε και αυτά τα μικρά βιβλιαράκια, τα έχουν συνήθως κοντά στο ταμείο, που έχουν λόγια αγάπης, ρομαντικές εικόνες ή αστεία κειμενάκια! (έχουν 4-5 euro) Είναι τέλεια για δωράκια!


Μετά, πάω σε μαγαζί με είδη για το σπίτι. Αγοράζω κούπες, μία για τον καθένα (4-5 euro), για να πιούμε τον πρώτο καφέ του χρόνου σε ολοκαίνουρια κούπα!


Αγοράζω επίσης αστείες κάλτσες, από αυτές με τα πατουσάκια! Βρίσκω τα πιο αστεία σχέδια, πάλι ένα για τον καθένα (3-4 euro) και τα κάνω και αυτά πακέτο. Πάντα φέρνουν χαμόγελο και ένα αστείο σχόλιο!


Πάω αν έχω χρόνο στο IKEA και βρίσκω από τα παιδικά κάποιο ωραίο λούτρινο, σαν τον κύριο-Μπρόκολο που πήρα την τελευταία φορά (8-9 euro), και κάτι ωραίο από τα κουζινικά, ίσως μια ωραία πιατέλα (7-12 euro) και τα φτιάχνω και αυτά να πάρουν τη θέση τους στο δέντρο.


Γενικά, κάνω βόλτες στην αγορά και αγοράζω μικροπράγματα που δεν είναι κάτι εντυπωσιακό αλλά σίγουρα μας φέρνει χαμόγελο όταν το ανοίγουμε σαν δώρο, ακόμα και ένα κουτάκι m&ms θα κάνει τα παιδάκια να χαρούν!

Τα γράφω έτσι σαν ιδέα, για να έχουμε δωράκια να ανοίγουμε, να χαιρόμαστε κι εμείς αλλά κυρίως για τα παιδάκια και δεν θα έχουμε καταξοδευτεί! 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα χρειαστείτε αρκετό χαρτί περιτυλίγματος!

10 σχόλια:

  1. όμορφες οι λύσεις που προτείνεις,όλοι χαίρονται με τα δωράκια!!
    καλό σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kopelia ta idia kanoume!forza na ginetai tzertzelo!!!hristougennnaaaaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε λοιπόν έχουμε τα ίδια κουσούρια! Κι εγώ θέλω τα δώρα να είναι πολλά! Όχι απαραίτητα δικά μου... απλά να είναι πολλά! Κι εγώ αγαπώ όλων των ειδών τις σοκολάτες, σοκοφρέτες, ζαχαρωτά κλπ. Αχ, όσο για τις κούπες, άλλο πράγμα! Έχω δεκάδες και τις αγαπώ όλες! Το ΙΚΕΑ βέβαια είναι από τ' αγαπημένα μου καταστήματα!
    Και τέλος: λατρεύω τα ιδιαίτερα και ξεχωριστά χαρτιά περιτυλίγματος με τις όμορφες κορδέλες!!
    ΑΑΑΑ και φυσικά έχουμε κι άλλο κοινό: αγαπάμε και οι δύο το Home alone και το έχουμε δει δεκάδες φορές. Όσο μεγαλώνουν τα μωρά μας θα το δούμε άλλες τόσες χαχαχα φιλιά γλυκιά μου κουκουβάγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα Βέρα! Είναι όντως όμορφο να βλέπεις ένα δέντρο γεμάτο δώρα! Αυτές τις μέρες γινόμαστε κι εμείς παιδιά, γεμίζουμε με ενθουσιασμό και ανυπομονούμε! Και φυσικά εμείς, ως μαμάδες αναλαμβάνουμε να ικανοποιήσουμε τα μικρά αλλά και τα μεγάλα μωρά μας! Φιλιά, καλό ΣΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εχεις δικιο..και γω μαζισου..και ενα μικρο τοσο δα κουτακι να ειναι..η καρδουλα σκυρτα απο χαρα..νασε καλα..καλο σ.β. φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αχ βρε μαμά κουκουβάγια...θα μπορούσα να την είχα γράψει εγώ αυτή την ανάρτηση...για τέτοια ταύτηση μιλάμε!! Τρέλα με τις μικρές όμορφα αμπαλαρισμένες εκπλήξεις κάτω από το δέντρο...συμφωνώ τόσο με αυτά τα όμορφα που γράφεις για τα χαμόγελα που έχρονατι από μικρές χαριτωμένες εκπλήξεις!
    Η ιδέα με την καινούρια κούπα στην αρχή κάθε χρόνου είναι καταπληκτική και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να την ...κλέψω!!!!Φιλιά πολλά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωραίες ιδέες. Τα ανοίγετε όλα την ίδια mέρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δες εδώ ιδέα για το περιτύλιγμα των δώρων!!!

    http://www.designsponge.com/2011/12/diy-project-snowglobe-giftwrap-from-present-correct.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι ομορφες ιδεες! Νομιζω οτι θα τις υιοθετησω φετος κι εγω καποιες... χαχα!και ποσο μου αρεσει να κοιτω το προσωπο που ανοιγει το δωρο καθε φορα!Γιατι δεν θελω να παιρνω οτι βρω μπροστα μου,μα να ταιριαζει το δωρο με τον παραληπτη του!
    Ευχαριστωωωω!!! Φιλιά!
    Ααα, και...υπεροχο το μπλογκ σου, κουκουβαγιο-μαμα! ;ο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή