Σελίδες

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Κυριακή στο Meet Market!

Την Κυριακή πήγαμε στο Γκάζι στο Xmas Edition Meet Market, ένα bazaar που συμμετέχουν σχεδιαστές, καλλιτέχνες, νέοι δημιουργοί και παρουσιάζουν ιδιαίτερα ρούχα, αξεσουάρ, χειροποίητα κοσμήματα, vintage αντικείμενα, οργανικά προϊόντα και πολλά άλλα διάφορα. Ξεκινήσαμε λοιπόν να βλέπουμε τους υπέροχα διακοσμημένους πάγκους με τα περίεργα σκουλαρίκια, τα χρωματιστά βραχιόλια και τα διαφορετικά δαχτυλίδια!



Όλο και κάτι πήραμε..κοιτάξτε αυτό το φοβερό gingerbread cookie δαχτυλίδι..θα το φορέσω τα Χριστούγεννα! Είναι από το a-miniature-life , από την Ανθούλα που λατρεύει τις μινιατούρες, μπείτε να χαζέψετε τη συλλογή της!


Πολύ ενδιαφέρουσες είναι και οι αφίσες από ταινίες του '60 και του '70!


Επίσης ο πιο ωραίος χρωματιστός πάγκος ήταν αυτός με τις σβούρες, τις αυθεντικές σαν αυτές που είχαμε παιδιά..τρελάθηκα με τα σχέδια! Θα τις βρείτε στο Σβουροποιείον το Αεικίνητον, αξίζει να το επισκεφτείτε!


Η μικρή χουχούλιαζε στο sling και κοίταζε τριγύρω. Αυτό που είχε μεγάλη επιτυχία ήταν το τρομερό σκουφί που φορούσε. Το παρήγγειλα από το Etsy και από την ημέρα που το παρέλαβα περίμενα πώς και πώς να της το φορέσω. Ο κόσμος της μιλούσε και όλοι λέγανε για το σκουφί! Μεγάλη επιτυχία!


Στα μισά περίπου ήρθαν και οι φίλοι μας με τα παιδάκια τους. Το περιβάλλον δεν ήταν φιλικό προς το καρότσι και αναγκαστήκανε να το αφήσουν σε μια άκρη, λογικό κάπως αφού ο χώρος είναι βιομηχανικός και οι πάγκοι ήταν πολλοί. Πήραμε επίσης και ένα ομορφούλι γούρι και γράψαμε από πίσω την ημερομηνία και τα ονόματα μας. Δημιουργός η γλυκύτατη lucky star! Όλα της τα στολίδια ήταν πανέμορφα και γούρικα!


Συνεχίσαμε λοιπόν στο επόμενο κτήριο όπου πήρα κι εγώ ένα σκούφο για το χειμώνα (όταν θα έρθει..). Ο Νίκος έβγαζε φωτογραφίες τους αμέτρητους σωλήνες από διάφορα σημεία μέχρι να πετύχει το φωτισμό που ήθελε. 



Μεγάλη αδυναμία έχω επίσης στα χειροποίητα σαπούνια με αρώματα. Κοιτάξτε χρώματα! Και από μυρωδιές.. τέλειες..λεμόνι, σανδαλόξυλο, βανίλια,λεβάντα, μανόλια! 


Μετά βγήκαμε στο προαύλιο και ήπιαμε ένα γρήγορο καφεδάκι. Πεινούσαμε βέβαια..ήταν η ώρα μας..αποφασίσαμε να πάμε σε ένα κοντινό στο σπίτι μας μεζεδοπωλείο. Τσακίσαμε λοιπόν 15 μεζέδες, σκάσαμε ως συνήθως και αποχωριστήκαμε..τα παιδάκια νυστάξανε και οι μεγάλοι ακολούθησαν..γυρίσαμε στο σπίτι και ξεκουραστήκαμε. Ήταν μια ωραία Κυριακή!

13 σχόλια:

  1. Το σκουφάκι άπαιχτο (στο ωραίο μουτράκι φυσικά) και η πιπίλα ασορτί!
    Δεν έχω λόγια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κοριτσι ειναι υπεροχα ολα..νανε καλα οι κοπελες με τα εργα τους..μακαρη να μπορουσαμε να το κανουμε ολες αυτο..το σκουφι το λατρεψα..ειναι τελοιο..πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To skoufi einai ola ta lefta!apo pou to pires?!!!krima pou den irthame ki emeis alla distihos savouriastike i mikri kai trehame.ftou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λοιπόν, το σκουφί το πήρα από το Cloe's Crochet Closet ! Να και το link!

    http://www.etsy.com/shop/chloescrochetcloset?ref=seller_info

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βέρα τι τέλειο άφρο-σκουφί είναι αυτό! Και η μικρούλα σας είναι απίστευτη! Έχει υπέροχο βλέμμα στη φώτο!
    Εννοείται ότι ζήλεψα το δαχτυλίδι σου! Οι δημιουργίες της Ανθούλας είναι απερίγραπτες!
    Μια χαρά τα περάσατε νομίζω! Πάντα έτσι όμορφα να περνάτε! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λοιπόν...
    Πόσο λατρεύω αυτά τα παζάρια δεν λέγεται. Πάντα βρίσκεις όμορφα και ξεχωριστά πράγματα εκεί! Το δαχτυλίδι σου είναι απλά τέλειο, η Ανθούλα είναι έτσι κι αλλιώς σπεσιαλίστας! Επίσης θα συμφωνήσω για τα σαπούνια, κι εγώ τρελαίνομαι με τις μυρωδιές.
    Το καλύτερο το άφησα για το τέλος: ΤΙ ΣΚΟΥΦΙ ΤΡΟΜΕΡΟ, ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ, ΖΗΛΕΥΤΟ!! Αχ αυτά τα κορίτσια (θα το ξαναπώ), που έχουν ένα σωρό πράγματα, ενώ τ' αγόρια... τίποτα! Η μικρή είναι μια κούκλα! Τα ματάκια χάντρες! Φτου φτου φτου. Να σας ζήσει κορίτσι μου!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αχ τι υπέροχη βόλτα..τυχερούληδες!!! Και το νινί!!! αχ πάει ξετρελάθηκα με το νινί και το καπέλο....καταπληκτική να την χαίρεστε...διπλά τυχερούληδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. έχω μια ιδιαίτερη αγάπη στα δαχτυλίδια,και αυτό που είδα μου άρεσε πολύ...καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αχ αχ αχ έχω πάθει πλάκα !! Τέλειες οι φωτογραφίες σου, απο πού να αρχίσω. Για τη φάτσα σου με το σκουφί, εντάξει, τι να πω τα λέει το βλέμμα της !!
    χρώματα εκεί, αρώματα απο τα σαπουνάκια, οργασμός εκγεφαλικός για το μωρό χαχαχα !! Μου άρεσαν πολύ οι αφίσες οι παλιές, και το γουράκι σου.
    Καλή σου μέρα **

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά! Παιδί, σκουφί και σβούρες μου έκλεψαν την καρδιά!
    Απίστευτα αυτά τα παζάρια για το πόσο ενδιαφέροντα πράγματα βρίσκεις!

    Όπου πάω/ταξιδέψω, το πρώτο που επισκέπτομαι είναι αυτές οι υπαίθριες αγορές!
    Έχω βρει απίθανα φουλάρια σε πιότητα και τιμή...

    Καλό απόγευμα Βέρα μου και ένα γλυκό φιλί στη σκουφάτη!
    Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απ όλα όσα είδα και διάβασα βάζω ΑΡΙΣΤΑ στο σκουφί! Αν και απ ότι βλέπω είναι κούκλα και χωρίς αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χαίρομαι τόσο πολύ που σου άρεσαν οι δημιουργίες που με τόση αγάπη φτιάχνω... Η μικρή σου απλά ένας άγγελος!!!
    Σας εύχομαι Καλές Γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή