Σελίδες

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Παιχνίδια Νέας Γενιάς!

Παιχνίδια που ξεχωρίζουν! Αμμόλοφοι, ελβετικά τυριά με τρύπες, κάκτοι στην έρημο και σπιτάκια σαν τούνελ είναι λίγα από την καινούρια σειρά της PLAY+SOFT!

H ομάδα δώδεκα σχεδιαστών της εταιρίας Reggio Children συνεργάστηκε με την Play+ με σκοπό να φτιάξει παιχνίδια με μεταβλητά σχήματα θα έδιναν στα παιδιά τη δυνατότητα να αποφασίσουν μόνα τους πώς να τα χρησιμοποιήσουν! Αυτά τα καινούρια παιχνίδια είναι σαν αναπαραστάσεις μικρών τοπίων που βοηθούν τα παιδιά να εξασκήσουν τις αισθήσεις τους.



Η συλλογή αποτελείται από 250 έπιπλα, παιχνίδια, χαλιά, μικρο-περιβάλλοντα και τρισδιάστατα τοπία για παιδιά 6 μηνών μέχρι 11 ετών.


Όλα τα αντικείμενα της συλλογής είναι κατάλληλα τόσο για το σπίτι όσο και για εξωτερικούς χώρους. Τα χρώματα τους είναι πολλά και όχι συνηθισμένα. Κατασκευάζονται από το νέο συνθετικό υλικό ecosoftx ώστε να είναι απαλά στο άγγιγμα, αδιάβροχα, άφλεκτα και να καθαρίζονται εύκολα.


Τα μαλακά πολυμορφικά και πολυδιάστατα αντικείμενα της PLAY+SOFT είναι σίγουρα τα παιχνίδια του μέλλοντος αρκεί να υπάρχει αρκετός χώρος για να τα φιλοξενήσει γιατί απ'ότι βλέπω είναι λίγο ογκώδη..

Δείτε τα παιχνίδια του μέλλοντος στα www.playpiu.com και www.studiouk.net .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου