Σελίδες

Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Υπόθεση " Πιπίλα "


Η πρώτη πιπίλα κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 1949 στη γερμανική αγορά . Οι δημιουργοί της, ένας γναθοχειρουργός κι ένας οδοντίατρος ήθελαν να προσφέρουν ένα μέσο καταπολέμησης της ακατάσχετης γκρίνιας ενός μωρού..και το πέτυχαν!


Η πιπίλα υποκαθιστά την μητρική θηλή και εμποδίζει τα βρέφη να πιπιλίζουν συχνά τον αντίχειρά τους, που στην ουσία είναι ο ‘φυσικός τρόπος’ υποκατάστασης της μητρικής θηλής.

Η πιπίλα για πολλές μαμάδες ήταν και είναι σωτήρια, αλλά για τα μωρά δεν συστήνεται η χρήση της μετά το 4ο έτος της ηλικίας τους καθώς μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στα δοντάκια τους.


Εμείς πάλι είχαμε προμηθευτεί 2 ειδών πιπίλες: από καουτσούκ και από σιλικόνη, και όχι μία μάρκα αλλά 2 διαφορετικές καθώς δεν ξέραμε τι θα προτιμούσε η μικρή μας..είχαμε βέβαια ένα θέμα: όταν θηλάζεις σου συστήνουν να μην χρησιμοποιήσεις πιπίλα τις πρώτες 40 μέρες μέχρι να εδραιωθεί η γαλουχία. Ε, αντέξαμε γύρω στις 30..την πρώτη φορά που της δώσαμε την έφτυσε και λέω "μπα, δεν την θέλει? ". Βέβαια μετά όχι απλά την ήθελε αλλά την ηρεμεί τόσο ωραία και είναι κι ένας λόγος που κοιμάται την ημέρα λίγο περισσότερο από πριν.


Οπότε άρχισα να ψάχνω για ωραίες πιπίλες. Μόλις χθες παρήγγειλα 2 σετάκια από το Elodie Details ένα Σουηδικό brand με ιδιαίτερα σχέδια σε πιπίλες σιλικόνης με ασορτί λουράκι για να εντυπωσιάσουμε !


Αυτό το σετ είναι η " Κοκκινοσκουφίτσα ", δεν είναι καταπληκτικό?


Και αυτό για πιο μοντέρνα αγόρια, το "blue jeans"!


Και για τους μικρούς star ή για πιο ροκ μαμάδες!



Τέλος, η exclusive συλλογή της εταιρίας : η Ασημένια και η Χρυσή σειρά!


Αν θέλετε να δείτε περισσότερα σχέδια και να παραγγείλετε το δικό σας ξεχωριστό σετ πατήστε εδώ και θα μεταφερθείτε στο επίσημο site της Elodie Details.


Όταν παραλάβω τις δικές μου θα σας γράψω εντυπώσεις!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου