Σελίδες

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Η νέα μας φίλη!

Την Κυριακή το μεσημέρι πήγαμε βόλτα στο Φλοίσβο. Ναι, ο αέρας λυσσομανούσε και ψιλόβρεχε. Εμείς κουκουλωθήκαμε, βάλαμε φουσκωτά μπουφάν, σκουφιά και πήγαμε βόλτα. Η βροχή και βέβαια μας έπιασε όπως περπατούσαμε..ε, τρέξαμε λιγάκι, χωθήκαμε στην καφετέρια και ήπιαμε έναν ωραιότατο ζεστό cappuccino.

Μετά περάσαμε από το σπίτι των φίλων μας για μια γρήγορη επίσκεψη. Μαζί με τους μεγάλους φίλους μας, μας περίμεναν βέβαια και οι μικροί! Ο Αχιλλέας, ετών 3,5 και η μικρή Ερμίνα 14 μηνών. Ο Αχιλλέας με το καινούριο κούρεμα "κράνος" έπαιζε με το ελικόπτερο και η τρελοτσουλούφα Ερμίνα ήρθε να εξερευνήσει τη μικρή μας! Ήρθε και έκατσε δίπλα μας στον καναπέ και άρχισε να πιάνει το ποδαράκι, το μαγουλάκι και τα χεράκια της νέας της φίλης. Η μικρή μας εντωμεταξύ μόλις έκατσε μαζί μας η Ερμίνα άρχισε να βγάζει κραυγούλες και φωνούλες σαν να της μιλούσε. Σαν να αναγνώρισε κάποιον όμοιο της, του μεγέθους της! Αυτό ήταν φοβερό να το βλέπεις! Και δεν μας είχε ξανασυμβεί, έτσι σε τόσο κοντινή γνωριμία. Ήταν τόσο όμορφο. 


Οπότε κάναμε μια καινούρια φίλη λέω..και πού να ξέρανε οι μικρές ότι οι δύο φίλες μαμάδες περιμένουν να μεγαλώσουν (τα παιδάκια..όχι οι μαμάδες!) για να πηγαίνουν μαζί στα θέατρα, σε εκθέσεις, σε μουσικές παραστάσεις και σε τόσες άλλες δραστηριότητες! Μα δεν είναι ωραία να κάνεις τέτοια μελλοντικά σχέδια?

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα Βέρα! Είναι γεγονός ότι τα μωράκια και τα μικρά παιδάκια μοιάζουν να έχουν ένα δικό τους κώδικα επικοινωνίας! Τα ίδια κάνει και η δικιά μας μόλις βλέπει την 2χρονη ξαδερφούλα της! Ενθουσιάζεται, τσιρίζει, κουνάει χεράκια και ποδαράκια! Έχουν πολύ πλάκα! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή