Σελίδες

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Πάει κι αυτό!

Λείψαμε για λίγο, ε? Βαφτίζαμε! Την Κυριακή 13 Μαΐου, στη γιορτή της μητέρας, βαφτίσαμε το κοριτσάκι μας! Η Αθηνά μας έχει πια επίσημα το ονοματάκι της!

Να σας τα πω λιγάκι..
Στις 08:00 σηκώθηκε ο Νίκος για να πάει να φέρει τα γλυκά. Μου κάνει νόημα ότι βρέχει..Του λέω εντάξει, δεν είναι τίποτα. Στις 09:00 σηκωθήκαμε με τη μικρή. Η βροχή είχε σταματήσει και έβγαινε ο ήλιος..μια χαρά! Χτυπάει το τηλέφωνο μου και είναι η Vassiliki που είχε αναλάβει τα μπουμπουνιερο-στολιστικά μας! Και τι μου λέει? Ότι ο παπάς δεν την αφήνει να στολίσει ως τις 10:30 ( η βάφτιση ήταν να ξεκινήσει στις 11:00) γιατί έχουν ένα σύλλογο και περιμένουν τον αρχιμανδρίτη να έρθει να ευλογήσει τον άρτο και κάτι τέτοια..Εντάξει, της λέω δεν πειράζει, έτσι κι αλλιώς στις βαφτίσεις όλοι καθυστερούν λίγο να πάνε, θα είμαστε μια χαρά. Γενικά αυτό το ψύχραιμο του "μια χαρά" το'χω..
Φτάνουμε λοιπόν στην εκκλησία στις 10:30. Πάω να δω τι γίνεται και ο αρχιμανδρίτης πουθενά..μου λέει ο παπάς πρέπει να περιμένουμε να γίνει η ευλογία και μετά να στολίσουμε το τραπέζι και να βάλουμε τα πράγματα. Εμείς ξεκινήσαμε να βγάζουμε τις φωτογραφίες. Ο κύριος αρχιμανδρίτης ήρθε στις 10:45 και έφυγε στις 11:05! Ο κόσμος βέβαια είχε έρθει! Μα όλοι στην ώρα τους?! Στολίσανε τα παιδιά σε 10 λεπτά! Πήγαμε να υπογράψουμε για να ξεκινήσει το μυστήριο στις 11:20 ενώ στις 12:00 είχε άλλη βάφτιση! Εμείς βέβαια ψύχραιμοι και χαμογελαστοί. Σιγά μην μας το χαλούσανε!

Ξεκινάμε λοιπόν κι αρχίζει ο παπάς ένα μουρμουρητό..τα έλεγε τόσο γρήγορα, τι να σας πω! Πάμε προς την κολυμπήθρα. Η Αθηνούλα στα χέρια της νονάς Αργυρώς ήταν έτοιμη να κοιμηθεί..Την πήραμε, την γδύσαμε και έτοιμη για το μπλουμ! Και παίρνει ο παπάς το λάδι..που να βλέπατε! Σαν γεμιστό το έκανε το παιδάκι μου! Τόσο λάδι που έβαλε δεν φαντάζεστε! Τι γεμιστό..λίγο λέω..σαν μπριάμ το έκανε! Και άρχισαν οι βούτες! Έκλαψε βέβαια αλλά ελεγχόμενα, τίποτα τρομερό ευτυχώς. Την ντύσαμε με το άσπρο δαντελένιο φορεματάκι της, την κορδέλα στο κεφάλι, όλα από το Happy Hippie και έτοιμη! Βγήκαμε μετά στο προαύλιο και οι φίλοι και συγγενείς μας ευχηθήκανε, φάγανε το φρεσκότατο cupcake, ήπιαν λεμοναδίτσα και βυσσινάδα και αυτό ήτανε..Βγάλαμε πάλι φωτογραφίες, μείναμε μόνο η οικογένεια και πήγαμε να φάμε. Εκεί χαλάρωσα! Αισθανόμουν ότι γίνανε όλα τόσο γρήγορα! Και να σας πω, γίνανε! Όλη η βάφτιση κράτησε 1 ώρα μαζί με τις καθυστερήσεις! Και πήγαν όλα καλά τελικά! Το βράδυ ήμουν τόσο κουρασμένη..τα πόδια μου, η μέση μου, η πλάτη μου! Μάλλον ήταν από τη "μια χαρά" υπερένταση που είχα!
Τώρα περιμένουμε τις φωτογραφίες! Και εννοείται ότι θα σας βάλω απ'όλα!
Προς το παρόν δείτε το κουτί μας από το Happy Hippie! Και τι ζήτησε η μαμά Βέρα να ζωγραφίσουνε πάνω? Μα φυσικά μια κουκουβάγια! Που να παίζει μουσική!


Σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλους για τη θετική ενέργεια (έπιασε τελικά..χιχι) και για τις ευχές σας!

67 σχόλια:

  1. Να τη χαίρεστε τη μικρούλα Αθηνά!!! Αν και πολλά απρόοπτα...όλα πήγαν καλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ γλυκιά μου Βέρα να χαίρεστε την κορούλα σας. Την Κυριακή σας είχα συνέχεια στο μυαλό μου (αλήθεια λέω!). Κι όταν είδα το πρωί ότι βρέχει είπα, τι κρίμα!!! Οταν όμως είδα τον ήλιο να βγαίνει καταχάρηκα για εσάς... αν και δεν ήξερα τι ώρα είναι η βάφτιση. Οταν είδα ότι μέχρι το βράδυ δεν είχε βρέξει είπα, Ουφ, η κουκουβαγοοικογένεια την έβγαλε καθαρή. Να είναι πάντα γερή η Αθηνούλα σας. Σχόλια έχω πολλά αλλά περιμένω και τα άλλα υπέροχα πράγματα που φτιάξατε!!! Αντε σε κλείνω τώρα γιατί θα μιλάω μέχρι το πρωί!!! Είμαι κι εγώ σε κλίμα βάφτισης οπότε με έχεις βάλει στο τρυπάκι να σκέφτομαι.... καλά, καλά, δεν λέω άλλα. Φιλιά. Callie by Anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βαφτήσατε λοιπόν??
    Μπράβο! Μπράβο!! Σειρά μας τώρα!!
    Αυτό το άγχος με τη βροχή το έχω και πολύ μάλιστα.
    Αν δε, μου είχαν συμβεί όλα όσα σου συνέβησαν εσένα με αρχιμανδρίτες κλπ... θα είχα λαλήσει!!
    Μπράβο που ανταπεξήλθες τόσο ψύχραιμα!

    Το κουτί... ΑΠΑΙΧΤΟ! Δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο και ποιο ταιριαστό σε σας!!
    Περιμένουμε και τα υπόλοιπα με προσμονή!!

    Φιλιά στην νεοβάπτιστη Αθηνούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να την χαίρεστε την νεοφώτιστη Αθηνούλα σας! Υπέροχο το κουτί της βάπτισης με την κουκουβάγια! Τέλος καλό όλα καλά που λέει και το ρητό! Πολύ καλό που δεν αγχώθηκες ιδιαίτερα με τις αναποδιές και έμεινες ήρεμη! Καλή εβδομάδα και πάλι, ότι καλύτερο για την μικρή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να την χαίρεστε την μικρούλα σας!! Πάντα γερή κι ευτυχισμένη! Όοοοοοο,τι καλύτερο! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να τη χαίρεστε την Αθηνούλα σας! Να είναι πάντα καλά!!!
    Η θετική ενέργεια όλων μας έπιασε τελικά. Δε σας τα χάλασε ο καιρός :) Αφού τα περάσατε τέλεια, αυτό είναι το σημαντικό.

    P.S. Και εμάς το γάμο μας η Vassiliki είχε αναλάβει να τον διακοσμήσει. Τη βάφτισή μας όμως δε γίνεται να την αναλάβει, γιατί θα την κάνουμε μακριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τον δικό μας γάμο είχε κάνει η Vassiliki! Αν θες για εκτός Αθήνας συζήτησε το μαζί της, εμείς παντρευτήκαμε Άνδρο και μας τα έκανε όλα τέλεια!

      Διαγραφή
  7. να τη χαιρεστε τη νεοφώτιστη!!τι ομορφο κουτακι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να σας ζήσει η Αθηνούλα σας!
    Κι εύχομαι να ΄ναι ο Άγγελός πάντα προστάτης και βοηθός της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να σας ζήσει η μικρή Αθηνούλα. Το κουτί τέλειο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. να σας ζήσει το κοριτσάκι σας1 και εγώ ετοιμάζω την βάφτιση της Ζουζούς μας τώρα και θα τα κάνω όλα μόνη μου γιατί απεχθάνομαι ιδιαίτερα αυτές τις επιχειρήσεις βάφτιση-γάμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να τη χαίρεστε την Αθηνά σας και να είναι πάντα σοφή και γελαστή :) Να την καμαρώσετε ευτυχισμένη!!!

    Κι εσείς Happy Hippie ε? Κι εμείς όσα δεν κάναμε μόνοι μας από κει, σταθερή αξία!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να τη χαίρεστε... Πάντα γερή και καλότυχη... Να χει σοφία και δυναμικότητα, όπως αρμόζει σε μία Αθηνά! Πολλά φιλιά και καλή ξεκούραση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να σε ρωτήσω κάτι;
    To 'Αθηνά' έχει καμία σχέση με την κουκουβάγια; Ή αντίστροφα, η κουκουβάγια έχει καμία σχέση με το 'Αθηνά'; Εννοώ, εμπνεύστηκες το ένα από το άλλο ή αντίστροφα;
    Γιατί ως γνωστόν, η κουκουβάγια ήταν το σύμβολο της θεάς Αθηνάς :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Αθηνά μου άρεσε πάντα σαν όνομα!
      Αργότερα μου άρεσαν οι κουκουβάγιες..και τσακ ταίριαξε!

      Διαγραφή
  14. Να την χαίρεστε την μικρή Αθηνά! Με τόσα απρόοπτα και καθυστερήσεις θα είχα πάθει τρομερό άγχος!!! Μπράβο για την ψυχραιμία σου!!! Το κουτί φοβερό... δεν θα μπορούσε να ήταν άλλο. Αναμένουμε τις φωτογραφίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. να την χαίρεστε και με τ όνομα που λένε! Σε είχε φάει το άγχος αλλά τελικά όλα καλά!
    kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Υπεροχα ολα!!!!!!! Μπηκα και χαζευα το Happy Hippie , εχει καταπληκτικα πραγματα. Μοιαζει λιγακι με τον πινακα που εχω της μικρης μου. Απο Αθηνα το ειχε παραγγειλει η αδερφη μου, αλλα δεν θυμαμαι απο που .
    δωματιο Ισμηνης

    Την Κυριακη σε σκεφτηκα οταν ψιχαλησε λιγο το απογευμα εδω. Χαιρομαι που δεν σας εβρεξε τελικα :) Καλοφωτιστη να ειναι η Αθηνα σας! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Να σας ζήσει η μικρούλα!!! να είναι γερή και δυνατή!!! μπήκα στις δ/νσεις που λες και πραγματικά έχουν υπέροχα πράγματα!!!!
    Καλή σου μέρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Να τη χαίρεστε, να σας ζήσει!!! Θετική ενέργεια να έχουμε κι όλα πάνε καλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε Ευγενία!!!
      Ευτυχώς από θετική ενέργεια καλά πάμε!

      Διαγραφή
  19. Να σας ζήσει και με το ονοματάκι της!!! Φωτισμένη και τυχερή να είναι πάντα!!! Περιμένουμε φωτογραφίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε για τις ευχές! Να χαίρεσαι κι εσύ το Νικολή!

      Διαγραφή
  20. Να το χαίρεστε το κοριτσάκι σας Βέρα μου!! Είδες που όλα πήγαν καλά τελικά;; Σε ζηλεύω που έχεις τόση ψυχραιμία σε πιο πιεστικές και αγχωτικές καταστάσεις, μόνο σε καλό μπορεί να βγει αυτό!
    Τέλειο το κουτί σας!! Θα στολίσει το δωμάτιο της Αθηνούλας τώρα!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, ευτυχώς όλα καλά! Το κουτί ήδη πήρε τη θέση του!
      Φιλιά*

      Διαγραφή
  21. Να την χαίρεστε την μικρούλα! Πάντα γερή και τυχερή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αααααα να την χαίρεστε την νεοφώτιστη Αθηνά ! Να είναι γερή, ευτυχισμένη και τυχερή. Τι ωραία η κουκουβάγια. Ταιριάζει και με τη μαμά κουκουβάγια και με τη .... σοφία της Αθηνάς !
    "Σα μπριαμ το έκανε το μωρό" !!!! Τι γέλιο ! Έτσι πρέπει όμως. Να το λαδώνουν καλά το μωρό παντού, για να ξεγλυστράει και να μην μπορεί να το πιάσει το κακό ! Κι εμείς το Σεπτέμβρη που γίναμε νονοί, δεν μας έφτανε το λάδι που είχε το μπουκαλάκι, είχαμε πάρει και επιπλέον λάδι (από την Κρήτη παρακαλώ, αρίστης ποιότητας ελαιόλαδο και φρεσκότατο !!!). Μοσχοβολούσε ο Γιώργος ..... χωριάτικη σαλάτα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Να την χαίρεστε τη νεοφώτιστη.Να την δείτε όπως επιθυμείτε και να τις δίνετε πάντα αγάπη και ελπίδα.Γιατί τα παιδιά το πιο σημαντικό που χρειάζονται είναι η αγάπη μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Να σας ζήσει το κοριτσάκι σας!!!!!Περιμένουμε φώτο!! Πολύ ωραίο το κουτί σας!!! Έτσι και την δική μου την λαδώσαμε με έχτρα παρθένο ελαιόλαδο, και δεν έφευγε η μυρωδιά για μέρες... του γλίστρησε κιόλας του παπά και χτύπησε το κεφαλάκι της στην κολυμπήθρα. Μόνο τότε έκλαψε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε!!
      Του γλίστρησε? Δεν τρελάθηκες? Το καημενούλι!

      Διαγραφή
  25. Να σου ζήσει το μπουμπουκάκι σου!Να είναι γερό και τυχερό στη ζωή του!!!
    Μια ερώτηση να κάνω ? Αυτά τα υπέροχα σκίτσα με τις κουκουβάγιες απο που τα παίρνεις?
    Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε!
      Τα σκίτσα τα ψάχνω στο internet, τα πιο πολλά είναι εικονογραφήσεις!

      Διαγραφή
  26. Να σας ζήσει το κοριτσάκι σας να είναι πάντα γερό και ευτυχισμένο!!!Όλα πήγαν καλά!!!!Το κουτάκι καταπληκτικό!!!
    Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Να σας ζήσει το κοριτσάκι σας με τ`όνομα!...Νάναι γερό και καλότυχο στη ζωή του! Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Να σας ζήσει το αγγελούδι σας Βέρα μου! Γερό και χαρούμενο.
    Το όνομά της είναι πολύ όμορφο. Ασορτί με την κουκουβάγια σου!

    Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Να σου ζήσει το κοριτσάκι σου, Βέρα μου! Υγιές και τυχερό πάνω απ' όλα!!! Καλοφώτιστο!!!πολλά φιλιά από τη Μαμά Εβίτα και το καχυποπτούλι της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Να σας ζήσει μωρέ η Αθηνούλα σας με τόσο ωραίο όνομα!
    Καλά κάνατε και κρατήσατε την ψυχραιμία σας, άλλωστε δεν θα μπορούσατε να αλλάξατε τίποτα, παρά μόνο να σπάσετε τα νεύρα σας!
    Πάντα γερή και καλοφώτιστη.
    Το κουτί είναι τέλειο, ανυπομονώ να δω και τα υπόλοιπα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Να σας ζήσει! Να είναι πάντα χαρούμενη κι ευτυχισμένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλοφώτιστη η νεοφώτιστη! Να τη χαίρεστε και να σας χαίρετε! Το κουτί υπέροχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Να σας ζήσει η μικρούλα Αθηνά!!! Να΄ναι γερή και δυνατή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Nα σας ζήσει η νεοφώτιστη Αθηνούλα! Τέλος καλό, όλα καλά! Το κουτί πανέμορφο! Να σου πω ότι αγαπώ κ λατρεύω Happy hippie κ vassiliki creations. Top επιλογές! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Να σας ζήσει η μικρή Αθηνά, να την καμαρώσετε όπως ποθείτε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Να σας ζήσει η Αθηνούλα!!! Να΄ναι πάντα γερή και ευτυχισμένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Να σας ζήσει , να τη χαίρεστε τη μικρή Αθηνά!
    Τι όμορφο κουτί ήταν αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή