Σελίδες

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Ντουλάπες..

Η ανάρτηση θα είναι σύντομη γιατί..κάνω ντουλάπες! Αχ, αυτές οι ντουλάπες! Είναι η χειρότερη δουλειά του σπιτιού..λέω καμμιά φορά, βάλε με να σφουγγαρίσω ουρανοξύστη αλλά όχι να κάνω ντουλάπες! Τα πάνω κάτω και το ξεχώρισμα. Ότι δεν έχει φορεθεί τα τελευταία 3-4 χρόνια πάει στην άκρη. Ότι έχει μικρή πιθανότητα δεν το δίνω..έχω και το φοβερό ελάττωμα της μαζώχτρας..Γι'αυτό με βοηθάει πολύ να είναι κάποιος να μου κάνει παρέα και κάθε 3 λεπτά να μου λέει: "για να δω, τι είναι αυτό? Πού θα το βάλεις, είναι χάλια, δώστο!". Έτσι τελειώνει πιο γρήγορα η ντουλάπα γιατί αδειάζει θεαματικά. Το μόνο καλό που έχω φέτος είναι ότι λόγω παραπάνω κιλών (εγκυμοσύνης και μετά) δεν έχω ψωνίσει καινούρια ρούχα. Η ντουλάπα του Νίκου λίγο αλλάζει..τα πουκάμισα μένουν και βγαίνουν τα καλοκαιρινά παντελόνια. Τα μπλουζάκια τα έχει όλο το χρόνο και το καλοκαίρι έρχονται οι βερμούδες. Απλά κι ωραία. Στη δική μου πλευρά γιατί γίνεται αυτός ο χαμός? Και το χειρότερο..να αφήσω έξω και καμμιά ζακετούλα, καναδυό φούτερ, ένα μπουφανάκι κ.α. μήπως και κάνει ψύχρα..
Να ξεχωρίσω και πια θέλουν φρεσκάρισμα, πλυντήριο και ποια σιδέρωμα!
Τι αλαλούμ..αμάν αυτές οι ντουλάπες! Γκρρρρ!

22 σχόλια:

  1. Καλό κουράγιο!!!Εγώ τελείωσα την προηγούμενη βδομάδα από τις ντουλάπες(είναι η αγαπημένη μου δουλειά τα τακτοποιώ από την αρχή κάθε φορά ανά χρώμα ).Τα έπλυνα,σκούπισα συρτάρια,ανέβασα χειμωνιάτικα,ελπίζω να μη ξαναβγάλει κρύο!!!Βέβαια έχω μόνο τη δική μου ντουλάπα , άρα λιγότερη δουλίτσα από σένα...
    Καλό βράδυ!!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αγαπημένη σου?? Πόσα θες την ώρα να έρθεις!

      Διαγραφή
    2. Σοβαρά,το κάνω με μεγάλη ευχαρίστηση έρχομαι και τζάμπα :) !Αγαπώ να είναι όμορφα,τακτοποιημένα,μυρωδάτα......δε σε έπεισα λίγο;Φιλάκια!

      Διαγραφή
  2. Και εγώ δεν έχω χειρότερο...ποτέ δεν μου φτάνουν οι ντουλάπες...και έχεις δίκιο σε αυτό που λες για το πέταμα/δώρισμα ρούχων...αλλά εκτός από τα παντελόνια, τα σακάκια, φορέματα, φούστες λυπάμαι πολύ να τα πετάξω, ακόμα και αν δεν μου κάνουν (που δεν μου κάνουν τα περισσότερα!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε καταλαβαίνω αφάνταστα, χθες έκανα το ίδιο πράγμα κι έχω κάτι υπόλοιπα για σήμερα!! Πλησιμο κουβερτων κ.α. Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωχ, και εγώ σήμερα αυτή τη δουλειά σκοπεύω να κάνω... το χειρότερό μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά κουράγια αγαπητή μου! Μπορεί να το βλέπεις σαν ..βραχνά τώρα, αλλά μετά που είναι όλα τακτοποιημένα τι ωραία που φαίνονται ε;;
    Ευτυχώς δεν την έχω αυτήν την ταλαιπωρία γιατί όλα είναι σε μία ντουλάπα, καλοκαιρινά-χειμωνιάτικα!
    Δες το και σαν ανανέωση ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εκανα ενα διαλειμμα φτιαχνοντας την ντουλαπα μου και βλεπω την αναρτηση σου...ωχ με πονανε οι ωμοι μου και δυσκολευομαι να γραψω κιολας χαχαχαχα...τωρα παω στων παιδιων!!!!!ασε που ερχεται και ξεστρωμα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αααχ χθες το βραδύ έκανα αυτήν την δουλειά το όσο σε καταλαβαίνω δεν φαντάζεσαι!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλό κουράγιο Βέρα μου!! Είναι ζόρικη δουλειά πραγματικά! Ευτυχώς με βοήθησε χτες ο Κωστής και ξεμπερδέψαμε τσακ-μπαμ!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το χειρότερό μου είναι το σιδέρωμα φρεσκάρισμα των πουκαμισων και των παντελονιών του άντρα μου. Φρίκη! Και ψάχνω την γυναίκα και δεν την βρίσκω! Ωε πότε θα το αποφεύγω! Σίδερο= η χειρότερη δουλειά του σπιτιού!
    kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βέρα μου καλημέρα! Συγνώμη που δεν μπορώ να συμμεριστώ την άποψή σου αλλά εμένα αυτή η δουλειά είναι από τις αγαπημένες μου γιατί αντίθετα με σένα δεν είμαι καθόλου μαζώχτρα και μου αρέσει να ξεκαθαρίζω ντουλάπα ώστε να μπαίνουν καινούργια. Αν τα τελευταία χρόνια τα καινούργια που μπαίνουν είναι ελάχιστα, δεν πειράζει, καλή καρδιά. Από μικρή μου άρεζε. Περίμενα πως και πω να δω ποια από τα ρούχα της αδερφής μου μου κάνουν για να τα φοράω πλέον εγώ! Ονειρο σου λέω. Φέτος βέβαια τα πράγματα ήταν πολύ πιο δύσκολα με την Μελίτα και ευχαριστηθήκαμε ξεκαθάρισμα. Το άντρα μου είναι δεν προλάβαμε να τα βάλουμε όλα στην ντουλάπα. Δεν πειράζει όμως. Και του χρόνου! Callie by Anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μεγάλος βραχνάς αυτή η δουλειά, όσο κι αν με το αποτέλεσμα .... φυσάει ένας αέρας ανανέωσης στο σπίτι !!!! Εγώ ως εργαζόμενη, ξεκινάω μια - μια τις ντουλάπες και ολίγον φεεεεετααααααα (τι να πρωτοκάνεις μετά τις 6.00 το απόγευμα που επιστρέφω;;;;) και σίγουρα μου παίρνει 2 - 3 - 4 μέρες !!! Το πιο δύσκολο είναι με τα ρούχα των παιδιών, που πρέπει να υπολογίσεις τι τους κάνει, αν θα τους κάνει και τον Σεπτέμβριο ή αν το παντελόνι θα έχει γίνει κάπρι μέχρι τότε! Μετά τα ρούχα, σειρά έχουν οι κουβέρτες - παπλώματα, τα χαλιά και τέλος η βιβλιοθήκη των παιδιών (τελικά έχουμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ !!!) και τα παιχνίδια ...... Για το τελευταίο ξέρουν τι εννοώ, οι έχοντες μεγαλύτερα τέκνα ....... Όσοι έχετε μωρά, σας το αφήνω για .... έκπληξη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. το χειρότερο μου, κουράγιο...να είχαμε μια ντουλάπα τεράστια με όλα μέσα, χειμωνιάτικα- καλοκαιρινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Νομίζω πως είναι απο τις χειρότερες δουλειές. Ιδίως τώρα που δουλεύω περισσότερες ώρες ουφ και ξανά ουφ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οταν αρχιζω να κανω τα καλοκαιρινα/χειμωνιατικα, αρχιζω παντα με ενθουσιασμο. Μετα το πρωτο μισαωρο ειμαι ηδη κουρασμενη και ετοιμη να βαλω τα κλαματα σε καθε διλλημα "να το αφησω κι αυτο μηπως κανει ψυχρα κανενα βραδακι;" "Ισως χασω κανενα κιλο και με χωρεσει κι αυτο το παντελονι μεχρι το τελος καλοκαιριου, γιατι να το μαζεψω;" κι αλλα τετοια τεραστια ερωτιματικα που μαλλον τα εχεις κι εσυ απο ο,τι καταλαβα :)

    Ευχομαι να τελειωσε η αποστολη και να ειναι ολα τακτοποιημενα στη θεση τους πια :)

    καλο βραδακι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Yπάρχει και χειρότερο απ την τακτοποίηση των ντουλαπών..το σίδερο!!
    Δε μπορώ την ορθοστασία μα ούτε καθιστή με βολεύει!
    Και εκεί που ιδρώνεις να σιδερώνεις,να τα τακτοποιήσεις με μια κίνηση το αγόρι και τα τσαλακώνει,τα κάνει άνω-κάτω και πάλι απ την αρχή!ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΕΙΑ ΣΟΥ Κ ΑΠΟ ΕΔΩ!!ΑΧ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ Μ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΤΑΚΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ...

    ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΩΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ BLOG!

    ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΔΟΥΛΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ...Κ ΜΕΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΑΡΑΧΤΟ....ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή