Σελίδες

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Camper-άκια!

Τα παπούτσια Camper τα ξέρετε. Είναι ιδιαίτερα. Αν είναι του γούστου σας θα γνωρίζετε πόσο άνετα είναι και ότι είναι πολύ καλοραμμένα. Δεν λείπουν τα πρωτότυπα σχέδια! Πιο πολύ απ'όλα μου αρέσουν τα TWINS! Είναι ένα ζευγάρι παπούτσια όπου το καθένα είναι διαφορετικό αλλά συμπληρώνει το ένα το άλλο!
Τα κοίταζα χθες γιατί η μικρή μας έχει σηκωθεί και σε λίγο θα περπατήσει..οπότε χρειάζεται παπούτσια για τα πρώτα βήματα όπως λένε! Παπουτσάκια που να δένουν καλά, να κρατάνε το πόδι σταθερό και να έχουν δερμάτινο πάτο. Α, και να μην είναι βαριά για να διευκολύνουν το παιδάκι στο περπάτημα. 
Δεν το ήξερα αλλά τα Camper έχουν συλλογή για μωράκια, για πρώτα βήματα και παιδικά βέβαια. Και μου άρεσαν τόσο πολύ! Και για αγόρια, για κορίτσια, για μωράκια..όλα μου άρεσαν! Ρίξτε μια ματιά στην καλοκαιρινή συλλογή!








Το μόνο αρνητικό που έχουν τα αγαπημένα μου Camper-άκια είναι η τιμή τους. Ξεκινάνε από 52 ευρώ και φτάνουν τα 79 ευρώ. Από την άλλη, είναι παπούτσια που αντέχουν τις παιδικές κανιβαλιστικές κακουχίες..
Δείτε όλη τη συλλογή στο www.camper.com.
Μπορείτε να παραγγείλετε και online!

11 σχόλια:

  1. ειναι πολυ καλα και ανθεκτικα!!!η σειρα twins θα ταιριαζει στα διδυμακια μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πολύ μαλακά, ευκολοφόρετα και πολύ ελαφριά όπως λες, ειδικά σε σχέση με άλλα πεδιλάκια που μπορεί να είναι πιο ακριβά. Κάθε σεζόν παίρνω και από ένα για τον Αχιλλέα. Είναι κλασική αξία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι πολύ καλής ποιότητας. Μας αρέσουν πολύ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολυ ομορφα..το καλο ειναι παντα καλο..και στα παιδια μας και ιδε στα ποδαρακια τους να φοραν το ποιο σωστο..φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα camper ειναι η αγαπημενη μου μαρκα. Καποτε συνηθιζα να παιρνω συχνα, επειδη δεν προσεχω τα παπουτσια μου κι αυτα ηταν τα μονα απιστευτα ανετα με αντοχη στον χρονο στα δικα μου ποδια :):) Στην μικρη εχει αγορασει η νονα της camper. Μου φαινονται πολυ ακριβα για μια σεζον. Γιατι τα παπουτσακια που φοραει τωρα η μικρη, αποκλειεται να την χωρανε του χρονου. Δεν θα της επαιρνα τοσο ακριβα παπουτσακια. Μου φαινεται υπερβολη για την δικη μου τσεπη :) Παντως ειναι πολυ ανετα παπουτσια, αντοχης και πολυ ιδιαιτερα ομορφα!

    καλο απογευματακι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οντως η τιμη ειναι απαγορευτικη για τις μικρες ηλικιες τουλαχιστον! Τοσο γρηγορα που αλλαζουν νουμερο!
    Παντως πολυ ωραια σχεδια και φαινονται στ αληθεια καλοραμμενα!
    Φιλια και καλο απογευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ειναι πολυ καλα! Τα παίρνω κι εγω στα παιδιά μου. Στη μικρή είχα πάρει μέχρι και παπούτσια και αγκαλιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εκπληκτικά και ντιζαϊνάτα!
    Το ένα πιο όμορφο από το άλλο!

    Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ομολογώ ότι παρόλο που η συγκεκριμένη εταιρεία δεν με εκφράζει ως στυλ, τα συγκεκριμένα σχέδια που έβαλες είναι πραγματικά πολύ όμορφα. Οσο για τα λεφτά, δυστυχώς τα ανατομικά παιδικά παπουτσάκια, τόσο έχουν, γ... μου! Ουφ, μας βλέπω να ξηλωνόμαστε για τα καλά... αλλά χαλάλι τους! Φιλάκια.Callie by Anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν το ήξερα ότι έχουν παιδική σειρά! Μου αρέσουν τρελά και σε λίγο καιρό που θα πρέπει να πάμε για παπούτσια θα τα κοιτάξω! Ουάου!
    Όσο για την τιμή, τώρα που το νούμερο δεν αλλάζει κάθε 3μηνο θα του τα έπαιρνα, ούτως ή άλλως τόσα δίνω κ σε άλλες εταιρείες.
    Φιλάκια Βέρα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. νομίζω πως για τα πρώτα βήματα μερικές σπατάλες επιβάλλονται!
    καλό βραδάκι, πάω να δω παπουτσάκια, φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή