Σελίδες

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Διακοπές !

Έφτασε και για μας η μέρα να φύγουμε για διακοπές!

Πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια που δεν θα ταξιδέψουμε με πλοίο του αγαπημένου μας Γεράσιμου Αγούδημου..ούτε Δημητρούλα (το έχουν αποσύρει
πια κι αυτό ..) ούτε 10-13 ώρες ταξίδι σε καμπίνα με κουκέτα και κλιβανισμένα σεντόνια με τρυπούλες, ούτε περπάτημα 45-60 λεπτά για την παραλία φορτωμένοι με καλάμια και καρεκλάκια, ούτε να κολλάει το 50άρι νοικιάρικο μηχανάκι στις ανηφόρες και να αναγκάζομαι να ανεβαίνω με τα πόδια τις βραχώδεις κορφές των Λειψών..ωραία χρόνια..

Φέτος όμως έχουμε το μωρό μας!

Θα πάμε στο εξοχικό μας, με το αυτοκίνητο και με όλες τις ασφάλειες: να είμαστε σε δικό μας σπίτι, κοντά στην Αθήνα, να υπάρχει ιατρική βοήθεια στην περιοχή και όλα όσα λένε για τις διακοπές με μωρό. Δεν θα χρειαστεί να φτιάξω
και καλοκαιρινό φαρμακείο φέτος μετά από τόσα χρόνια καθώς υπάρχουν 2 φαρμακεία κοντά μας!

Από σήμερα θα αρχίσουμε να ετοιμαζόμαστε..μέχρι και αυτόματο πότισμα βάλαμε στο μπαλκόνι για τα μυρωδικά φυτά μας! Ε, κρίμα τόσους μήνες τα φροντίζουμε..
Ο άντρας μου ανησυχεί ότι δεν θα χωρέσουν τα πράγματα στο αυτοκίνητο. Νομίζω δεν έχουμε και τόσα πολλά..τι θα γίνει δηλαδή του χρόνου που η μικρή θα κάνει τα μπάνια της και θα έχει και παιχνίδια..θα χρειαστούμε φορτηγό? (μάλλον..)

Σας αφήνω με μια πρόσφατη φωτογραφία..για να ξέρουμε και για ποιον μιλάμε, ε?
Ελπίζω να έχουμε internet και να γράψω κάτι και από το μπαλκόνι μας με θέα τη θάλασσα..



1 σχόλιο: