Σελίδες

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Κούκλες Ασχημόφατσες!

Λοιπόν, είμαστε εδώ για να σπάσουμε το κατεστημένο, να αλλάξουμε τα έθιμα (ελπίζω προς το καλύτερο), να ψάξουμε το διαφορετικό και κυρίως να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα!

Ωραία είναι αυτά αλλά ας πάμε στο θέμα μας που είναι οι κούκλες. Όχι του τύπου Barbie-αυτές είναι άλλη κατηγορία-αλλά τα γνωστά σε όλους μας αρκουδάκια, λούτρινα ή όπως αλλιώς τα ξέρετε. Σίγουρα τα έχετε προσφέρει σαν δώρο σε κάποιον αγαπημένο όπως τότε που γιορτάζαμε τον Άγιο Βαλεντίνο και τα αρκουδάκια κρατούσαν μια κόκκινη καρδιά που έγραφε "I love You" (χρονιές 1992-1999..μεγάλες στιγμές..ας τις ξεχάσουμε καλύτερα..!) ή σε κάποιον φίλο ή βέβαια σε κάποιο παιδάκι με την αντίστοιχη ροζ/γαλάζια κορδέλα.

Ερωτήσεις τώρα:έχετε σκεφτεί ποτέ ότι μοιάζουν μεταξύ τους? Ότι τα αρκουδάκια με τα κουνελάκια έχουν λίγο πολύ την ίδια φάτσα..? Ε, και κάποιοι δεν αναρωτηθήκατε γιατί τρελαίνονται όλοι για τα γλυκούλικα "λούτρινα"? Η απάντηση είναι απλή..γιατί είναι όμορφα! 

Εδώ λοιπόν θα σας παρουσιάσω κάτι διαφορετικό, λίγο..προχωρημένο, λίγο κάπως αλλά σίγουρα γλυκύτατο. 
Τα Uglydolls ή στα ελληνικά (δική μου έλεύθερη μετάφραση) τις Κούκλες Ασχημόφατσες!

Τα Uglydolls είναι κουκλάκια..ασχημούλικα και περίεργα! Έχουν ένα, δύο ή τρία μάτια, αστεία κεφάλια, κοντά ή μακριά αυτιά και χαμόγελα με δόντια που ξετρελαίνουν.

Είναι άσχημα..αλλά δεν είναι καταπληκτικά?
Η μάρκα Uglydoll προσφέρει αυτά τα καταπληκτικά κουκλάκια και σε μπρελόκ, μαξιλαράκια, κουβέρτες και t-shirts. Σας βάζω φωτογραφίες να τα απολαύσετε!

Όποιος ενδιαφέρεται ας επισκεφτεί το παρακάτω link. Σας βάζω το αγγλικό παρότι τα Uglydolls είναι Αμερικάνικα, για να μην πληρώσετε και τελωνείο..άντε για σας δουλεύω!

http://www.uglydolls.co.uk/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου