Σελίδες

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Star-άκια!

Βγήκε επιτέλους ο ήλιος μετά από 2 μήνες συννεφιάς και ξεπορτίσαμε σαν πουλάκια κλεισμένα σε κλουβί..Πήγαμε για καφέ, για ψώνια, ξαναπήγαμε για καφέ..χαρήκαμε βόλτα επιτέλους! Μην λέω και πολλά και το ματιάσω..( έστω ότι η σκέψη μου επηρεάζει τον καιρό :-p )
Όταν ανοίγει ο καιρός αλλάζουμε και παπούτσια, έτσι δεν είναι? Τα κλασσικά μας  All Star ξαναβγαίνουν για περπάτημα! Νομίζω ότι είναι από τα πιο αγαπημένα μου παπούτσια και είναι ότι πρέπει για ανοιξιάτικο καιρό. Μπότες δεν μπορείς να βάλεις, για σανδάλια/σαγιονάρες είναι νωρίς ακόμα..οπότε με τα star-άκια είσαι μια χαρά. Τρελαίνομαι βέβαια όταν βλέπω πιτσιρίκια να φοράνε χρωματιστά μικροσκοπικά All Star! Είναι τέλεια! Και το καλό είναι ότι τα περισσότερα καταστήματα με παιδικά παπούτσια τα έχουν. Και η ποικιλία αρκετά μεγάλη: μονόχρωμα, δίχρωμα με διαφορετικές γλώσσες, χωρίς κορδόνια, με σχέδια..για όλα τα γούστα! Μπήκα λοιπόν να χαζέψω τη νέα συλλογή για μωρά, παιδάκια και εφήβους! Είναι μια τρέλα, φανταστείτε τα σε μικρά ποδαράκια που τρέχουν..(τους εφήβους τους αφήνω απ'έξω γιατί μόνο "μικρά" ποδαράκια δεν έχουν).


Μα δεν είναι καταπληκτικά? Συνδυάστε τα με τζην και χρωματιστά μακό ή φουτεράκι με κουκούλα και το παιδάκι θα είναι καλοντυμένο και άνετο να παίξει!
Οι τιμές ξεκινούν από 25-27 ευρώ τα μονόχρωμα και φτάνουν μέχρι τα 55-60 ευρώ τα μποτάκια και τα πιο ιδιαίτερα σχέδια.
Το δικό μου αγαπημένο ζευγάρι μου το είχε φέρει ο αδερφός μου πριν 5 χρόνια (νομίζω..) από τον Καναδά και είναι μποτάκι λευκό με σχέδια από καρέκλες!


Το δικό σας αγαπημένο?

16 σχόλια:

  1. Είναι τρέλα! Το δικό σου πανέμορφο, έτσι;;; Εγώ τελευταία λατρεύω τα δίχρωμα και γενικά τα έντονα χρώματα, άκρως καλοκαιρινά! Αλλά δεν έχω ούτε ένα ζευγάρι, το πιστεύεις; Ίσως πάρω φέτος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν μου αρεσουν για μενα ,αλλα για τα παιδια ειναι τελεια!!!!!!!τα δικα μου τα φορανε πολυ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλησπέρα.
    πολύ ωραία τα σταράκια. μου αρέσουν τα κλασσικά σε μωβ χρώμα.
    για τα πιτσιρίκια είναι άπαιχτα αν και νομίζω πως είναι πιο εύχρηστα τα μικρά δερμάτινα αθλητικά με χρατς χρατς αφού γίνουν πια ένα, ενάμιση χρονών. έχετε δρόμο ακόμη!
    φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα All Star είναι υπέροχα μου αρέσουν πολύ!Η κόρη μου σίγουρα θα διάλεγε τα πρώτα επάνω ροζουλί πουά!!!Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι η προσεχώς αγορά. Αλλά πόσο εχω θυμώσει με το Παοκι που στη βόλτα μας στις εκπτωσεις βιαζόταν και δεν πρόλαβα να πάρω σταράκια με 6€ που τα έδιναν σε γνωστό μαγαζί, δε λέγεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά τα παπούτσια έχουν ότι θέμα μπορείς να φανταστείς!!! αλλά με τα κορδόνια τα μικρά σπάνε κάθε ρεκόρ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα Βέρα μου! Πραγματικά τα star-άκια είναι διαχρονικά και αξιολάτρευτα!!
    Μας έφεραν στα γενέθλια της μικρής ένα ζευγαράκι με λιλά πουά και είναι τέλειο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολυ ομορφα! Ουτε εγω εχω σταρακια:) Εχω να βαλω απο τοτε που πηγαιναμε σχολειο, πολλαααα χρονια πριν :)
    Η μικρη ομως ειχε κατι υπεροχα μεταλλικα ροζα και ασημι, δωρο απο την νονα της. Ηταν πολυ γλυκα. Φετος δεν μας χωρανε, αλλα ακομη δεν ψωνισαμε ανοιξιατικα :)

    Καλημεραααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πραγματικά είναι γλυκούλια,αλλά και για τους μεγάλους έχουν μεγάλη ποικιλία σχεδίων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημέρα και καλή εβδομάδα!Πολύ όμορφα τα σταράκια και το δικό σου ζευγάρι φοβερό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Aπό την εφηβεία έχω να τα βάλω, αλλά αν ο γιος μου διάβαζε αυτή θα ήταν η αγαπημένη του ανάρτηση! λατρεύει all star κ αυτές τις μέρες που ο καιρός είναι καλός δεν τα βγάζει με τίποτα! Κάθε πρωί εδώ και καιρό με ρωτούσε "μαμά, μπολώ να βάλω τα ατέγιαααα;;;" Τα λέει αστέρια :))) Kαλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα λατρεύω τα all star. Ειδικά τα παιδικά είναι τέλεια. Στην Ειρήνη παίρνω κάθε καλοκαίρι και φοράει σε έντονα χρώματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλώς σε βρήκα Μαμά κουκουβάγια με το φοβερό όνομα!!!!
    Τέλεια τα σταράκια σου!!Εγώ έχω να βάλω πολλά χρόνια αλλά εδώ και μέρες φλερτάρω πολύ με την ιδέα μιας τέτοιας αγοράς!!!Έχουν βγει υπέροχα χρώματα για την άνοιξη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βέρα μου,
    Τα σταράκια τα λατρεύω και νομίζω ότι δεν θα σταματήσω ποτέ να φοράω και αυτό το παπούτσι (μεταξύ άλλων βέβαια!) !!

    Σήμερα όλως τυχαίως πήρα το πρώτο ζευγάρι σταράκια της Κλειώς μου που σε 1 μηνα κλείνει χρόνο! Τα αγόρασα από ένα φιλανθρωπικό ΜΠΑΖΑΑΡ μόνο 3 ευρώ παρακαλώ, όλοκαίνουργα και αυθεντικά!!! Τα χάρηκα όσο τίποτα και το ίδιο και αυτή που αυτές τις μέρες κάνει τα πρώτα της βήματα!!!

    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εννοειται allstar!!!Για ψωνια ,για περιπατο, για οποτε θελουμε να νιωθουμε λιγο teenagers!!Καλημερα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Είνι καταπληκτικά όλα τα σχέδια. Σε ένα μαγαζί είδα και στεράκια αγγαλιάς,ξέρεις για νεογέννητα. Απίθανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή