Σελίδες

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

DPAM νέα συλλογή!

Τα ρούχα DPAM δεν τα ήξερα. Δεν γνώριζα καν ότι έχουν καταστήματα στην Ελλάδα. Τα βρήκα κάποια στιγμή όμως στο Internet και τα κοίταζα, τα ξανακοίταζα..μου άρεσαν πολύ! Το καλοκαίρι, όταν η Αθηνά ήταν 2 μηνών, ήρθαν φίλοι μας στο σπίτι για επίσκεψη. Και μας έφεραν ένα καταπληκτικό χάρτινο κουτί δώρου, με υπέροχα χρώματα και σχέδια. Και βλέπω πάνω να γράφει DPAM! Το άνοιξα μέσα σε 30 δευτερόλεπτα! Είχε μέσα ένα ριγέ φουστανάκι με ίδιο βρακάκι και καπελάκι. Τους ρώτησα, μου είπαν ότι το πήραν από το Mall και μετά έμαθα και για τα υπόλοιπα καταστήματα. Από τότε δεν παραλείπω να περάσω μια βόλτα και πάντα κάτι αγοράζω! 
Οι τιμές είναι καλές, ξεκινούν από 10-12 ευρώ τα μπλουζάκια, 22-25 ευρώ τα φορέματα και 20-22 ευρώ τα παντελόνια. Τα ρουχαλάκια είναι για βρεφάκια από 0-36 μηνών και παιδάκια 3-14 χρονών. Είναι άνετα, πρακτικά και ευκολοφόρετα.  Τα σχέδια είναι μοντέρνα με υπέροχα χρώματα. Το έχω πει βέβαια σε όλους μας τους φίλους και όλο και κάτι μας φέρνουν. Αποτέλεσμα? Έχουμε σχεδόν όλη τη συλλογή! Κινητή διαφήμιση που λένε! 
Πριν μέρες ήρθε και η ολοκαίνουρια συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2012 και είναι...καταπληκτική! Αξίζει να σας δείξω ένα δείγμα:











Μπορείτε να βγάλετε και την κάρτα ensemble και να μαζεύετε πόντους. Εμείς για παράδειγμα μαζεύουμε αρκετούς.. Αν την έχετε ήδη, μέχρι 31/03 κερδίζετε 15% έκπτωση στη νέα συλλογή για παιδάκια 0-36 μηνών. Περισσότερες πληροφορίες για καινούρια σχέδια, τιμές και πού μπορείτε να βρείτε τα ρουχαλάκια DPAM στη σελίδα www.dpam.gr.

29 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Μαμά Κουκουβάγια! Σε ευχαριστούμε για το πολύ όμορφα λόγια που έγραψες! Χαιρόμαστε που σου αρέσουν τα ρούχα μας και βρίσκεις σε αυτά αυτό που θέλουμε να περάσουμε και εμεις, ποιότητα με ομορφα σχέδια και χρώματα. Να περνάτε πάντα όμορφα.. Πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι όμορφα που είναι! Για να είμαι ειλικρινής δεν γνωρίζω καθόλου την εταιρία, καιρός να την μάθω! Τι ωραία χρώματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λιτσα εχει ενα μεσα στα Carrefour και ανοιξε και στο Cosmos εδω κι ενα χρονο. Εχει υπεροχα πραγματα!

      Διαγραφή
  3. Βέρα μου κι εγώ κάπως έτσι τυχαία έμαθα τη συγκεκριμένη εταιρία! Με δωράκι που μας έφεραν φίλοι!
    Έπαθα όμως τρελό σκάλωμα και έκτοτε ψωνίζω ανελλιπώς από εκεί! Έχει απίθανα ρουχαλάκια, με μοντέρνα σχεδιάκια και χαρούμενα χρώματα! Και οι τιμές πολύ φυσιολογικές!
    Φιλάκια πολλά, καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βέρα μου εγω δεν την ξέρω αυτή τη μάρκα αλλά μου αρέσαν πολύ τα ρουχαλάκια στις φωτογραφίες!Και οι τιμές προσιτές!!!Εδώ στη Λάρισα όμως δυστυχώς δεν υπάρχει...έχει Βόλο και Τρίκαλα!!!Μάλλον για το Βόλο το κόβω να πηγαίνω είναι πιο κοντά!!!
    Πολλά φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και εγώ κάπως έτσι τα έμαθα, από κάποιο δώρο που μας έφεραν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχει στο Cosmos στη Θεσσαλονίκη..και ναι έχει υπέροχα ρούχα!!!
    Και καλές τιμές γενικότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό είναι, ότι και οι τιμές είναι καλές!

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα Βέρα και Ελπίδα, είχα πάει τις προάλλες για να δω για Πασχαλινά και ξετρελάθηκα! Πραγματικά είναι όλα ένα και ένα!Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη από τα ρούχα τους και για το γιο μου αλλά και από τα βαφτιστήρια μου. Το μπουφανάκι του που το χιλιοφορέσαμε,άντεξε σε όλες τις δοκιμασίες του Δημητράκη.. Μπράβο για την ανάρτηση! φιλιά

      Διαγραφή
  7. Και εγώ τα έμαθα όταν η κορούλα μου ήταν 3 μηνών και της έφεραν δώρο ένα πουλοβεράκι και ένα παντελόνι. Επειδή όμως η μικρούλα μου ήταν αρκετά ανεπτυγμένη και τα ρούχα μικρά, αναγκάστηκα να τα αλλάξω και τότε ακριβώς διαπίστωσα πως το συγκεκριμένο κατάστημα είχε και έχει υπέροχα ρούχα. Και από τότε ψωνίζουμε πολύ τακτικά.
    Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι πολύ σικάτο μαγαζί!!! βρίσκεις τα πάντα σε άριστη ποιότητα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εμείς πήγαμε προχθές και είδαμε τα καπελάκια τους για την μικρή! Υπέροχα και γύρω στα 10 ευρώ... απλά μας είπαν ότι αυτή την εβδομάδα περιμένουν και άλλες αφίξεις οπότε περιμένουμε.
    Υ.Γ. Τα παπούτσια είναι toi-moi βέρα και είναι στην κανούργια κολεξιόν.
    Υ.Γ.2 Αν κάνεις κέφι παίξε κι εσύ το παιχνίδι want-want! Eβαλα μερικά ονόματα κάτω από την ανάρτηση γιατί είδα ότι άρεσε. Φιλιά Callie by Anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα πάω πρώτα να δω τα παπούτσια! Ψάχνω κι εγώ για τη βάφτιση της μικρής!

      Διαγραφή
  10. Κι εμενα τα ανακαλυψε η αδερφη μου πριν 2 χρονια και οταν μου ειπε τις τιμες δεν την πιστευα!! Εχει μια μανια να ψωνιζει απο επωνυμα και ακριβα (ειχε μια μανια, τωρα κοπηκαν αυτα). Εχει υπεροχα ρουχαλακια και παπουτσακια. Περσι (που ημασταν πιο ανετα οικονομικα) πηγαινα τοσο συχνα που καποια στιγμε δεν ηξερα τι να παρω επειδη τα περισσοτερα τα ειχαμε. Εχω να παω πολυ καιρο ομως, ειμαι μονιμως ταπι :)

    Καλη εβδομαδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Aχ ναί! Μου αρέσουν πολύ αυτά τα ρουχαλάκια. Οποτε πηγαίνω River West πάντα περνάω μία βόλτα από το μαγαζί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βέρα είναι πανέμορφα.!!!Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.!!! Φιλιά.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μετά από το post σου, θα μπω μέσα στο κατάστημα στο Mall. Κάθε φορά που πηγαίνω, περνάω από έξω, αλλά δεν έχω μπει μέσα ούτε μία φορά :-)
    Ομολογώ πως δεν ήξερα τι είδους ρούχα έχει αυτό το brand. Όντως είναι πολύ όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι όμορφα ρουχαλάκια! Μου φαίνεται πως πρέπει να κάνω καμιά στο Mall! Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. νομίζω είναι πολύ πετυχημένα και τα παιδάκια/μοντέλα που έχουν διαλέξει! πολύ φάτσες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλησπέρα σε όλες τις μαμάδες εδώ!

    Πραγματικά σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια, ευχαριστούμε την Μαμά Κουκουβάγια Βέρα που έγραψέ την γνώμη της. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που διαβάζουμε αυτές τια απόψεις γιατί πραγματικά ο στόχος μας είανι η κορυφαία ποιότητα, τα όμορφα και πολύχρωμα σχέδια και οι χαμηλές τιμές. Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να δειτε τα ρούχα μας, όλα τα καταστήματα πολύ γλυκά videos απο την νέα collection κ.α.

    Επίσης όλα αυτά μπορείτε να τα δείτε και στο https://www.facebook.com/DPAMGreece και να παίξετε το φοβερό DPAM Puzzle. Ο πιο γρήγορος κερδίζει μια δωροεπιταγη στο τέλος του μήνα...Προσοχή κολλάς!

    Όπως και να έχει ευχαριστουμε και πάλι Μαμά Κουκουβάγια Βέρα αλλά και όλες εσάς. Θα τα λέμε συχνά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή