Σελίδες

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Κουκουβάγια κανονική!

Ξέχασα να σας αναφέρω ότι το παιδάκι μου το Σάββατο που μας πέρασε έβγαλε 2 δόντια! Μέχρι τώρα ήταν φαφούτω..9,5 μηνών φαφούτω! Την Παρασκευή το βράδυ μας έκανε λίγο γκρίνια και το πρωί είδαμε 2 άσπρα σημαδάκια στα κάτω ούλα. Και να περηφάνια η μαμά κουκουβάγια!
Χθες το βράδυ όμως μετατράπηκα σε κανονική κουκουβάγια. Δηλαδή..όλο το βράδυ ξύπνια! Τάϊσα τη μικρή στις 22:30 και κατά τις 00:30 πήγα να κοιμηθώ. Και εκεί που ο Μορφέας μου χτυπούσε σιγά σιγά την πόρτα..να ένα κλαματάκι. Σηκώνομαι, της δίνω πιπίλα, ξαναξαπλώνω. Μετά από κάνα μισάωρο ήμουν πάλι έτοιμη για ύπνο. Και να πάλι! Κλαματάκι, πιπίλα. Έλα όμως που μου κόπηκε ο ύπνος. Σκέφτηκα να δω λίγο τηλεόραση για να νυστάξω. Είχε στο Mega την ιστορία του Λάρι Φλιντ. Το είχα ξαναδεί αλλά δεν είχε τίποτα άλλο ενδιαφέρον. Παρακολουθούσα λοιπόν και κάθε 45 λεπτά ξανα-προγραμμάτιζα την τηλεόραση να σβήσει. Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι έχει πάει 03:00! 

Η ταινία τελείωνε κι εγώ δεν μπορούσα να κλείσω τα μάτια μου με τίποτα..τα έκλεινα με το ζόρι και τα άνοιγα. Πέρασε άλλο ένα μισάωρο. Γυρνάω τα κανάλια και τίποτα. Κάτι ξεχασμένες σειρές του '90 και telemarketing. Και πέφτω στο Nova. Ευτυχώς δεν ήταν γυρισμένο στα ποδοσφαιρικά. Είχε μια ταινία με σπήλαια και εξερευνητές. Ωραία σκέφτηκα, είναι και σκοτεινή ταινία θα χαζέψω λίγο και θα κοιμηθώ. Τι το'θελα και το 'πα! Εκεί στο σπήλαιο έγινε χαμός. Στην αρχή ένας δύτης δεν είχε εφεδρική μπουκάλα και πνίγηκε..μετά ξέσπασε καταιγίδα και το σπήλαιο πλημμύρισε..πνίγηκε άλλος ένας. Αποφασίσανε να βουτήξουνε να βρούνε άλλη έξοδο. Έσπασε η μάσκα του πιο μεγάλου. Βγήκαν στα βράχια για αναρρίχηση..έπεσε μια κοπέλα στο γκρεμό. Για να μην πολυλογώ η ταινία είχε τόση αγωνία..τέτοιο σασπένς..φοβερή περιπέτεια! Στο τέλος βέβαια (γιατί την είδα όλη) ένας μόνο επέζησε. Πήγε η ώρα 05:30! Και το μάτι μου γαρίδα!
Μέχρι που σκέφτηκα να σηκωθώ να πάω να φτιάξω ζεστό γαλατάκι. Έκλεισα την τηλεόραση, στριφογύρισα λίγο και στις 07:00 ξύπνησε κι η Αθηνά. Μετά το πρωινό γαλατάκι ευτυχώς κοιμήθηκα για 2 ώρες! Και ήμουν σήμερα όλη μέρα..σαν ζόμπι! Το μεσημέρι είχα υπερένταση και δεν μπορούσα να κοιμηθώ..για να δούμε σήμερα το βράδυ..
Καληνύχτα μας και όνειρα γλυκά!

29 σχόλια:

  1. Την έχω δει και 'γω την ταινία..Σε πιάνει μια κλειστοφοβία στο τέλος...Και το άλλο έργο το 'χω δει..Ναι αυτό με τα δοντια...Υπομονή θα περάσει...Άντε μακάρι να κοιμηθείτε σήμερα και να μην πονάει άλλο το Αθηνάκι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ καημενούλα μου σε καταλαβαίνω, δύσκολες οι άγρυπνες νύχτες...μα κι αυτή η ταινία σώθηκε κανένας στο τέλος;Καλό κουράγιο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι μου θυμίζει; ε; τι αραγε; κάθε δόντι και περηφάνεια σου λέω! Νάνι απόψε Αθηνάκι, νάνι! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βέρα υπομονή κορίτσι μου, δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά μόλις άρχισαν τα ξενύχτια σου με τα δοντάκια της μικρής. Προσπάθησε να κοιμάσαι όποτε μπορείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ταινία τρομερή! http://www.imdb.com/title/tt0881320/
    αυτή είναι;
    τώρα για την πιπίλα, λέω να το ξανασκεφτείς. μια φίλη μου ταλαιπωρήθηκε με τη μικρή της. αντιμετώπισε πρόβλημα στη γνάθο λόγω πιπίλας. και να ξέρεις άμα είναι να κλάψει ή να γκρινιάξει τίποτε στον κόσμο δεν τη σταματά! γιατί τα καημένα τα μωρά να είναι μπουκωμένα; σκέψου το μυαλουδάκι της να προσπαθεί να επεξεργαστεί όλο αυτό το μασούλημα -άσε που μου φαίνεται πως θα ναι κι άνοστες. μπλιαχ.
    πάντως μπράβο. τα ξενύχτια θέλουν τη φιλοσοφία τους. και μες στην ησυχία μια ταινία με σασπένς είναι καλήηη φάση.
    καλό ξημέρωμα owl mommy, μάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή είναι η ταινία..! Πάντως όντως αν θέλει να γκρινιάξει καμμιά πιπίλα δεν σε σώζει!

      Διαγραφή
  6. Καλορίζικα τα δοντάκια σας. Η παιδίατρός μας λέει πως όσο πιο αργά βγαίνουν τόσο πιο καλά. Από άποψη αντοχής λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βέρα μου όπως πάντα απολαυστική η αφήγησή σου. Πρώτον, να σου πω ότι κατά σύμπτωση κι εμείς βγάλαμε την Κυριακή το πρώτο μας δοντάκι αλλά είμαστε σχεδόν 8! Εσείς μας περάσατε στην φαφουτίσαση!χιχι! Ευτυχώς όμως μόνο με λίγη γκρίνια την ημέρα και όχι το βράδυ. Δεύτερον απορώ βραδιάτικα πώς άντεξες να δεις την ταινία με το σπήλαιο. Εγώ την είχα πάρει σε dvd και τελικά την έκλεισα γιατί με έπιασε ένα ζόρι... άλλο πράγμα. Ημουν κι έγκυος και καταλαβαίνεις. Τουλάχιστον μου είπες το τέλος και ηρέμησα. Τώρα όσον αφορά το ξενύχτι... υπομονή! Σ/Κ εν όψη και ελπίζω να κοιμηθείς και λιγάκι. Φιλάκια Πολλά. Callie by Anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βγάλατε κι εσείς? Τέλεια! Καλορίζικο που λένε!
      Ελπίζω το Σ/Κ να κοιμηθώ λίγο..

      Διαγραφή
  8. Φίλη Κουκουβάγια σιδερένια τα δοντάκια σας και καλά μασουλήματα!!!!! Για το ξενύχτι ένα θα σου πω πάλι καλά που έχεις τη Nova γιατί εμένα από τις δύο εγκυμοσύνες και τους βραδινούς θηλασμούς, αυτό το bamix της telemarketing από τη μύτη μου βγήκε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλο κουραγιο. Το να μην εχεις κοιμηθει το βραδυ ειναι το πιο δυσκολο. Δεν αναπληρωνεται με τιποτα ο υπνος μετα. Ευχομαι το βραδακι να ξεκουραστηκες τελικα!!

    καλημερα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για την αΫπνία τι να πω? Δεν θέλω ούτε να το ακούω, ειδικά τις τελευταίες μέρες που η Κλειώ είναι άρρωστη και δεν κλείνει μάτι από το βήχα.

    Όσο για τα δοντάκια σας, εφόσον τα έβγαλε να της ετοιμάσεις για μεσημεριανό μπριζολίτσα σκληρή και τραγανή, να την τσακίσει με τις καινούριες τις δοντάρες. Αντε και στο καρότο... Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημέρα Βέρα μου!! Δεν είναι τέλειο το συναίσθημα όταν βγαίνουν τα πρώτα δοντάκια;;; Βέβαια κάθε δοντάκι που βγαίνει συνοδεύεται από αρκετή ταλαιπώρια και ξενύχτι αλλά η χαρά όταν το βλέπουμε να ξεπροβάλλει μας κάνει να τα ξεχνάμε όλα!
    Εμείς πρέπει να βγάλαμε τον τραπεζίτη μας επιτέλους απόψε γιατί δεν κλείσαμε μάτι από την γκρινίτσα!
    Φιλάκια πολλά και καλό ΣΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι φοβερό όταν τα πρωτοβλέπεις! Σιδερένια και τα δικά σας!
      Φιλιά*

      Διαγραφή
  12. Τι να πω Βέρα, ότι το έχω περάσει και εγώ! Λίγη υπομονή, θα μεγαλώσει, θα βγουν και τα άλλα δοντάκια και δεν θα ξαγρυπνάς πλέον για τα δόντια. Αλλά σε ανταμείβει κιόλας, με την χαρά που σου δίνει, θυμάμαι και εγώ την χαρά του πρώτου δοντιού και γενικά την χαρά για καθετί που έκανε πρώτη φορά… Εμένα ο δικός μου, τώρα, που πλέον έχουν βγει όλα τα νεογιλά δόντια, από την αγάπη του μου επιτίθεται και με δαγκώνει (ευτυχώς όχι επί καθημερινής βάσης), δεν είναι σκυλί, παιδί είναι. Πολλά φιλιά και υπομονή! Καλό Σ/Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μίλησαν οι εμπειρίες!! Δεν έχω ζήσει κάτι παρόμοιο, αλλά τολμώ να πω ότι σε καταλαβαίνω! Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπράβο για τα πρώτα δοντάκια!!! Αχ, μου θυμίζεις τη χαρά που είχα πάρει όταν έσκασε το πρώτο του Στεφανακου, 5 μηνων ηταν!

    Για τα υπόλοιπα σε καταλαβαινω..το έχω ζήσει αμέτρητες φορές! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλορίζικα τα δοντάκια. Αστα να πάνε είναι αυτά τα ξενύχτια ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το τραγουδάκι που έλεγε "τα κορίτσια ξενυχτάνε μόνα ή δυό δυό ωωω... έτσι κάνω κι εγώ" το θυμάστε;
    Ε, για μας και την περίπτωσή μας το τραγουδούσε η φίλη μας η Αλέξια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή