Σελίδες

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Δωράκια από το Etsy!

Το Etsy είναι ας πούμε μία κοινότητα, ένα μαγαζί που έχει τα πάντα! Τα πάντα χειροποίητα, με ιδιαίτερη έμπνευση, δημιουργίες από όλο τον κόσμο, ξεχωριστά αντικείμενα! Αγοράζεις από τον πωλητή και όχι από το site που τον φιλοξενεί και μιλάς μαζί του για οτιδήποτε αφορά την παραγγελία. 

Οι επιλογές είναι πραγματικά άπειρες! Οποιοσδήποτε φτιάχνει κάτι, αξιοπρεπές προς πώληση μπορεί να στήσει τον "πάγκο" του στο Etsy και να προωθήσει τη δουλειά του. Είμαι μέλος από το 2007 και έχω πάρει κάποια πραγματάκια, από Ευρώπη και Αμερική. Αυτές τις μέρες τα μέλη του Etsy φτιάχνουν και προτείνουν λίστες με δώρα για τα Χριστούγεννα. Ξεχώρισα κάποια που μου φαίνονται ιδιαίτερα, αστεία, περίεργα, διαφορετικά και σας τα παρουσιάζω! 
*Πατήστε στο όνομα του κάθε shop για να δείτε όλη την συλλογή!

Από το μακρινό Mexico η FiestaKidsBoutique έχει αυτά τα γλυκά παπουτσάκια σε νούμερα από 0-18 μηνών στην τιμή των $24.50 !



Από την Οκλαχόμα της Αμερικής η μαμά Brooke έφτιαξε το Bushytails. Της αρέσουν τα περίεργα υφάσματα και το ράψιμο, έτσι λοιπόν φτιάχνει σαλιάρες για αγόρια και κορίτσια που θέλουν να ξεχωρίζουν. Έχει βέβαια και χριστουγεννιάτικες με ελατάκια! Η τιμή: $10 η μία!




Τα πιο ωραία μπλουζάκια για τα Χριστούγεννα τα βρήκα στο TheSassySquirrel από τη Τζώρτζια της Αμερικής. Βάζεις και όνομα! Φτιάχνει επίσης όμορφα μπλουζάκια γενεθλίων, με την ηλικία και το όνομα. Τα νούμερα ξεκινάνε από 6 μηνών εώς 7 χρονών και οι τιμές από $16 εώς $21.




Για το σκουφί του Άγιου Βασίλη ή ένα καθημερινό πολύχρωμο σκουφί επισκεφτείτε το Rougefox's Creations από την κρύα Σουηδία..κάτι θα ξέρουν από σκουφιά! Από 15-30 euro και για νεογέννητα εώς 12 μηνών παιδάκια.




Πολύ ωραίο δωράκι είναι οι κούπες για καφέ αλλά και για ζεστό γαλατάκι! Η Αλίνα από την Αθήνα με το PaintMyName με εντυπωσίασε με τα ρομαντικά σχέδια της. Οι κούπες με όνομα ξεκινάνε από 22 euro.




Χριστούγεννα ή όχι, το μικρό σας τρελαίνεται να σας ακολουθεί στην κουζίνα? Να σας κάνει παρέα ή ακόμα και να μαγειρεύει? Ε, πρέπει να είναι ντυμένο κατάλληλα! Δείτε αυτές τις παιδικές ποδιές από το a la Apron στα $19.50!

 



Αυτά προς το παρόν, θα ψάξω κι άλλα και θα επανέλθω με νέες προτάσεις!

2 σχόλια: