Σελίδες

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Δώρα για το μπαμπά!

Λέμε, λέμε γίναμε μαμάδες αλλά μαζί με μας κάποιοι γίνανε μπαμπάδες,ε! Και δεν πρέπει να τους ξεχνάμε. Ειδικά τώρα τις γιορτές που θα είναι μαζί μας στο σπίτι για πιο πολλές ώρες να τους κάνουμε καμμιά εκπληξούλα!
Έψαξα και βρήκα λοιπόν ιδέες δώρων για μπαμπάδες! Κάποιες συνηθισμένες και κάποιες αρκετά ασυνήθιστες θα έλεγα..

  • Η κλασσική κούπα "I Love Daddy". Είναι τόσο συνηθισμένο δώρο αλλά πραγματικά δεν ξέρω κανένα μπαμπά που να μην του αρέσει!
  • Για όσους μπαμπάδες ανακατεύονται στην κουζίνα της μαμάς..μία ποδιά με σχέδιο για να μην λερώνονται είναι ότι πρέπει!

  • Αν του αρέσουν τα γρήγορα αυτοκίνητα και οι κατασκευές μπορεί να γίνει λίγο παιδί, να ονειρευτεί και να φτιάξει με τα χέρια του μια Porsche!
  • Αν πάλι του αρέσουν οι μπυρίτσες και τα gadgets θα λατρέψει αυτό το ανοιχτήρι! Είναι μαγνητάκι που κολλάει στο ψυγείο κι έτσι θα παίρνει την κρύα μπυρίτσα και θα την ανοίγει αμέσως! 



  • Του αρέσουν τα Sudoku? Κοιτάξτε αυτό: ένα μικρό, σαν κινητό παιχνίδι sudoku με φωτάκι black-light και touch screen με πενάκι! Ωραίο, ε?
  • Του αρέσει να ασχολείται με το Internet? Περνά αρκετό χρόνο στο computer? Μην μου πείτε ότι η οθόνη του δεν είναι λίγο μπιχλο-σκονισμένη..θα χαρεί να έχει κάτι εύκολο να την καθαρίζει, ένα μικρό σκυλάκι!

  • Αν έχει i-phone θα του αρέσει να το φορτίζει και να μην το αφήνει στο πάτωμα, στο κομοδίνο ή όπου βρει..θα έχει τη θέση του, θήκη να το κρατάει!
  • Αν πάλι του αρέσει η κηπουρική, είναι ευκαιρία να τον ενθαρρύνουμε! Ένα κουτάκι για να ξεκινήσει ένα μικρό κήπο με βότανα θα τον ενθουσιάσει σίγουρα! 



Όλα τα παραπάνω τα βρήκα στο need a present από Αγγλία (για να μην πληρώνουμε και τελωνείο..τα έχουμε πει αυτά..).
Και να πούμε βέβαια ότι δεν απευθύνονται αποκλειστικά σε μπαμπάδες (εκτός από την κούπα) αλλά γενικά στους άντρες ή αλλιώς..στα μεγάλα αγόρια του σπιτιού!

7 σχόλια:

  1. Πάρα πολύ ωραίες ιδέες :)) εγώ θέλω το σκυλάκι για την οθόνη κι ας μην είμαι μπαμπάς :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίες ιδέες. Εγώ θα πάρω το αυτοκινητάκι επειδή του αρέσουν πάρα πολύ! Εχουμε ολόκληρη συλλογη στο σπίτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η ποδιά είναι όλα τα λεφτά!!!
    καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ όμορφες ιδέες! Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σου με μέιλ; Δεν βρίσκω το μέιλ σου και δεν μπορώ να στείλω από to outlook. Θέλω κατι να σε ρωτησω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φανταστικές ιδέες!!! Σ'ευχαριστώ πολύ για την παρακολούθηση, ανταποδίδω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή