Σελίδες

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Το iPotty το είδατε;

Όταν έλεγαν ότι οι νέες τεχνολογίες θα κυριαρχούσαν στο μέλλον, μάλλον δεν αστειεύονταν. 
Μαμάδες, σας παρουσιάζω το iPotty. Είναι η τελευταία (καλύτερη ή χειρότερη) εφεύρεση και έρχεται με φόρα καταπάνω μας! Τώρα, μπορεί το παιδάκι μας να χρησιμοποιεί το γιογιό του και συγχρόνως να παίζει παιχνίδια ή να βλέπει την αγαπημένη του σειρά. Μπορείτε δηλαδή να πετάξετε το DVD τώρα που τα μικρά θα μπορούν να έχουν στην τουαλέτα τους τέτοια οθόνη και τέτοια άνεση! Αρχές Μαρτίου θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα!
Πολύ σύντομα θα πηγαίνουμε όλοι στο μπάνιο πρακτικά, μέσω iΤουαλέτας και θα πλένουμε τα χέρια μας σε iΝεροχύτες και θα τα στεγνώνουμε με iΠετσέτες. Μα δεν ακούγεται σαν iΦάση;

Τι να πω βρε παιδιά; Την γνώμη μου για τη χρήση των iPhone από νήπια την είχα εκφράσει εδώ αλλά δεν περίμενα να βγάλουν και τέτοιο προϊόν!
Μήπως πρέπει πριν προχωρήσουμε στο άγνωστο ηλεκτρονικό μέλλον να σκεφτούμε λίγο κάποια πράγματα; Αυτό το iPotty θα γίνει must ή μπορούμε να το αποφύγουμε καλύτερα;

23 σχόλια:

  1. Εμένα με φοβίζουν πολύ αυτά....δεν θα το έπερνα του γιού μου....Αν από τώρα παίζουν με αυτά και τα iphone μετά τι θα ζητάνε;;Αν δεν βάζουν το μυαλό τους να σκεφτεί και τα μάθουν να βολεύονται σε γκατζετάκια τι θα γίνει;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τίποτα δεν το αγοράζω Βέρα μου!
    Αν και είμαστε παιδάκια της τεχνολογίας, καλό είναι να παραμένουμε παραδοσιακοί σε κάποια πράγματα!
    Ας πάρει ένα σταυρόλεξο στην τελική το παιδάκι μου!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμενα δεν με φοβιζουν τοσο αυτα. Η καταχρηση νομιζω ειναι μονο επικινδυνη. Μπορει ενα παιδι να χρησιμοποιησει μια τετοια ηλεκτρονικη συσκευη (το βρισκω αχρηστο στο γιογιο του, ποση ωρα θα κατσει εκει πια;;;) αλλα να ειναι ελεγχομενο. Δηλαδη, μιαμιση ωρα μερα παρα μερα ισως. Σε καποια τετοια συσκευη μπορει να βρει παιχνιδια που θα βοηθησουν πολυ περισσοτερο την αναπτυξη του απο ενα απλο dvd που τους βαζουμε και κολλανε για μιση ωρα :) Δεν χρειαζεται πολυ αρνητικες στον κοσμο της τεχνολογιας. Ειναι ηδη στην καθημερινοτητα μας αυτα τα πραγματα και στο μελλον θα ειναι ακομη περισσοτερο. Παντα με ελεγχο και μετρο, επαναλαμβανω!

    καλη εβδομαδα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βρε δεν τους λεω καλυτερα istatsakidia????
    ε μα πια!!! οχι! αρνουμαι! εγω θελω το παιδι μου να μεγαλωσει μυριζοντας την φυση, αναπνεοντας οξυγονο και παιζοντας με τα χωματα! θα μου πεις τωρα ποσο ευκολα τα βρισκεις αυτα στις μεγαλουπολεις, τουλαχιστον κανω οτι μπορω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. To είδαμε κι αυτό!
    Μας αρέσει η τεχνολογία αλλά μέχρι ένα σημείο..το θεωρώ υπερβολή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδή εμείς που μεγαλώσαμε χωρίς κινητό......
    Είμαστε σαν αγράμματοι!
    Ε όχι πια τόση τεχνολογία στη ζωή μας!!!
    Γι αυτό η νέα γενιά είναι με το whatever κολλημένο στο χέρι και δε μιλάει.....

    Φιλάκια Βέρα μου:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τί λες; Καλά, ποιός τα σκέφτεται αυτά;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παιδί δεν έχω... Περνάω πολλές ώρες (περισσότερες από όσο αντέχω καμιά φορά, για τη δουλειά), μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή μου, αλλά συμφωνώ 100% με την Talibanoula.
    Θα έρθουν σε επαφή με υπολογιστές, κινητά κ' διάφορα gadget-άκια, ούτως ή άλλως... Ας μην είναι όμως σε νηπιακή ηλικία...
    Αυτά...
    Φιλάκια πολλά-πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απίστευτο...κουκουβαγιένια μαμά, δεν μπορώ να πω οτι δεν χαμογέλασα....Τουλάχιστον έχουν φαντασία και θα μας ξεμυαλίσουν...χωρίς να το καταλάβουμε.Ενήλικες και παιδιά...Τι να πω πια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η δική μου άποψη είναι ότι κάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν το ήξερα αυτό το γκατζετάκι Βέρα! Που το ανακάλυψες μαμούνι???
    Κοίτα, είμαι της παραδοσιακής σχολής και θα συμφωνήσω με τη Μάχη. Αν ήταν στο χέρι μου θα ήθελα να μην έχουν σχέση με όλα αυτά τα μαραφέτια που τα αποχαυνώνουν και ξεχνάνε να είναι παιδιά, να παίζουν στις παιδικές χαρές, να παίζουν με επιτραπέζια, να ζωγραφίζουν στο χαρτί. Έλα όμως που κάποια gadgets είναι πλέον μέρος της καθημερινότητάς μας. Δεν μπορούμε να τα αποφύγουμε γιατί όσο και αν τα έχουμε προστατευμένα σπίτι, υπάρχει και το σχολείο, οι φίλοι, κλπ επιρροές. Όσο μπορώ φροντίζω να τις χρησιμοποιούν με μέτρο. Πάντως playstation, xbox και τέτοια παιχνίδια δεν έχουμε σπίτι. Όχι ότι θα τα γλυτώσω υποθέτω στο μέλλον, αλλά όσο ακόμα μπορώ αντιτίθεμαι η μάνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λοιπόν..εμενα μου αρέσει η τεχνολογία και τα διάφορα gadgeτακια.. αλλά οκ..αυτό είναι too much ακόμα και για μένα..Το πιθανό είναι να μην μπορώ να το αγοράσω..αλλά και να μπορούσα ..ε ναι είναι κάπως υπερβολικό...Δεν πειράζει..ας μάθει να χρησιμοποιεί την κανονική τουαλέτα ο κανακάρης μου χαχα!! Εκεί ας μην έχει gadgeτακια..Ας είμαστε παραδοσιακοί τύποι λοιπόν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για μένα είναι επιεικώς απαράδεκτο και εντελώς άχρηστο. Μια χαρά δεν τα καταφέρνουμε στην τουαλέτα τόσα χρόνια άλλωστε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ε ποτε!!!μα τι αλλο θα δουμε;;κι εμενα αποψη μου ειναι οτι δεν χρειαζονται τετοια πραγματα απο τετοια ηλικια...ολα στην ωρα τους και παντα με μετρο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η αλήθεια πάντως είναι ότι σε όλα τα νέα αντικείμενα που η τεχνολογία προτείνει είμαστε επιφυλακτικοί και καλά κάνουμε αλλά με τα χρόνια τα δεχόμαστε και δεν μπορούμε να κάνουμε χωρίς αυτά. Όχι ότι επικροτώ. Αλλά στο μέλλον φαντάζομαι αυτό θα είναι κάτι σαν να διαβάζω ένα παραμυθάκι την ώρα που κάνω κακά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι άλλο θα βγάλουν ακόμη... Με το που βγει στον κόσμο, σε λίγο, θα το αποχαυνώνουν το παιδί!!
    Καλό απόγευμα Βέρα!!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Με τίποτα δεν θα το έπαιρνα! Μπορώ να πω ότι σε πολλά πράγματα είμαστε κλασσικοί! Έλεος πια τι άλλο θα βγάλουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τι λες τώρα???????!!!! Τι άλλο θα σκεφτεί ο άνθρωπος (σαν ον μιλάω) να εφεύρει? Σου λέει "η εκπαίδευση τουαλέττας είναι γερή μπίζνα", οπότε τι έχουμε να χάσουμε; Ας επενδύσουμε και εκεί.
    Εγώ πάντως δεν είμαι δυνητικός πελάτης :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Νομίζω ότι καταντά υπερβολή!Τα παιδιά χρειάζονται μέτρο και αυτό τα ξεπερνάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κουκουβαγιούλα, πέρασα ξανά από το σπιτάκι σου. Αυτή τη φορά για να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ευχή που άφησες με αφορμή τα πρώτα γενέθλια του My Lovable Baby και να σου πω ότι σου έχω απαντήσει και στο σχετικό σου σχόλιο. Και επειδή δεν ξέρω αν θα περάσεις από το σπιτάκι μου για να το δεις, σε ενημερώνω :)

    Για να σε διευκολύνω, παραθέτω το link:
    http://my-lovable-baby.blogspot.gr/2013/01/emotions-thoughts-my-lovable-baby_22.html#comment-form

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η ηλικία για την εκπαίδευση της τουαλέτας (άρα και η χρήση του γιο γιο) είναι 2-3 ετών. Γενικά δεν συμφωνώ με την χρήση gadgetακίων σε αυτές τις ηλικίες! Μια ζωή ολόκληρη έχουν μπροστά τους να πάρουν ότι "i" θελήσουν. Στα τρία τους χρόνια ας είναι λίγο πιο παραδοσιακά. Παραμύθια, παζλ, παιχνίδια. Όπως επίσης διαφωνώ με το να αγοράζουμε στα παιδιά πολύ ακριβά πράγματα, όχι μόνο για θέμα οικονομίας, αλλά και .... χαρακτήρα. Αν στο τρίχρονο πάρεις i-pad στο εννιάχρονο τι θα πάρεις; Αεροπλάνο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή