Σελίδες

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Ο κύριος Μέρφυ ήρθε για επίσκεψη..

Ο κύριος Μέρφυ ο γνωστός εννοώ..ο νόμος του Μέρφυ κτλ. Ε λοιπόν, μετά τον Άγιο Βασίλη ήρθε να μας απονείμει φόρο τιμής και αυτός ο κύριος που μόνο Άγιος δεν είναι!
Για αρχή χάλασε το κινητό μου. Δεν ακούω και δεν με ακούνε! Καινούρια συσκευή που πήρα με ανανέωση πριν 1,5 μήνα! Πρέπει να ψάξω να βρω την απόδειξη να το πάω πίσω τώρα!
Μετά χάθηκα με το αυτοκίνητο! Σαν χαζή αποφάσισα τελευταία στιγμή να ακολουθήσω κάποια άλλη διαδρομή που μου είπαν για να φτάσουμε στο μάθημα της Αθηνάς που είχαμε αργήσει. Και τι χάνω, σκέφτηκα.. Και βρέθηκα σε κάτι δρόμους χωρίς αυτοκίνητα, πίσω από έναν σταθμό τραίνου που δεν καταλάβαινα ποιος είναι για προσανατολιστώ! Και με χαλασμένο κινητό δεν μπορούσα να πάρω κανέναν τηλέφωνο να με βοηθήσει.. Τελικά κάπως βρήκα το δρόμο μου!
Φτάνουμε έξω από το μάθημα με 15 λεπτά καθυστέρηση. Βρίσκω μια θέση αλλά την θεωρώ λίγο μακριά και αποφασίζω να κάνω τον κύκλο. Guess what! Δεν υπήρχε άλλη θέση πιο κοντά και αυτή που βρήκα αρχικά δεν ήταν πια διαθέσιμη. Τελικά πάρκαρα ακόμα πιο μακριά και έφτασα στην τάξη με καθυστέρηση 25 λεπτών σχεδόν! Στο μάθημα ευτυχώς όλα καλά.


Στο γυρισμό προς το σπίτι, μου στέλνει μήνυμα ο αδερφός μου να πάω το σκύλο βόλτα. Φτάνω στο σπίτι 20:10. Πρέπει να δώσω το βραδινό της Αθηνάς, να πάω το σκύλο βόλτα και να πεταχτώ και στο σούπερ μάρκετ. Όλα αυτά μέχρι τις 21:00.. και ο Νίκος παρότι Παρασκευή δεν έχει έρθει νωρίς από το γραφείο! Και γίνομαι κατακόκκινη από νεύρα! Στο τέλος βέβαια τα καταφέραμε και τα κάναμε όλα..
Το Σάββατο περάσαμε όμορφα και όλα κυλούσαν καλά μέχρι το απόγευμα που το μικρό αγαπημένο μου netbook τα'παιξε.. Το ποντίκι κάνει γύρω στα 20 δευτερόλεπτα να πάει από τη μία άκρη της οθόνης στην άλλη. Τι να κάνουμε λέω.. θα πάρω ένα back up και θα κάνω πάλι format. 
Κάθομαι λοιπόν στον καναπέ και κοιτάζω τις γλάστρες μας στο μπαλκόνι. Παρατηρώ ότι το κρύο των τελευταίων ημερών έχει κάψει τους 5 βασιλικούς μας.. τι κρίμα!
Και τέλος, σήμερα το πρωί βλέπω πως στο μπαλκόνι που αφήνουμε τον σκυλάκο μας τη μέρα έχουν ρίξει νεράτζια.. προφανώς ο σκύλος γάβγιζε και κάποιος (ποιος;) πήρε νεράτζια από το δέντρο και άρχισε να τα πετάει στο μπαλκόνι.. Και σκέφτομαι βέβαια να του αλλάξουμε μπαλκόνι μήπως και του ρίξουν τίποτα χειρότερο.. μα τι άνθρωποι υπάρχουν..
Αυτά προς το παρόν κι ελπίζω να μην έχουμε άλλα κύριε Μέρφυ! Το ξέρω ότι κανένα από αυτά δεν είναι σοβαρό αλλά είναι αυτά τα μικρομεσαία προβληματάκια που είναι τόσο μα τόσο ενοχλητικά! Οπότε αυτές τις μέρες μέχρι να αποκαταστήσω τις βλάβες μου θα είμαι λίγο εκτός..
Και είναι Δευτέρα αύριο! Άντε καλή βδομάδα να έχουμε!

21 σχόλια:

  1. Βέρα μου, δυστυχώς, συμβαίνουν κι αυτά.
    Δες το θετικά.
    Αν δεν περάσουμε ζόρικες στιγμές δεν εκτιμούμε όσο τους πρέπει τις καλές!
    Φιλάκια:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ετσι ειναι αυτός ο κύριος Μέρφι..έρχεται όταν δες τον περιμένεις..και κυρίως όταν δεν τον θέλεις!! τουλάχιστον..τέλος καλό όλα καλά!! Καλή εβδομάδα Βέρα μου..Και να αλλάξεις μπαλκόνι στον σκυλάκι σας γιατί με τα δίποδα ζώα που κυκλοφορούν..ποτέ δεν ξέρεις!! πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εν ολίγοις ο Μερφι σας...μπιπ.

    Υπομονη θα περασει κι αυτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντως δεδομένου ότι όλα αυτά όπως λες δεν είναι και πολύ σοβαρά και μας τα αραδιάζεις έτσι μαζεμένα, έχουν πλάκα, αν τα δεις απέξω!! Βέβαια καταλαβαίνω το στρες και τον εκνευρισμό που σου προκάλεσαν και εύχομαι από Δευτέρα να είναι όλα απλά τέλεια και στρωμένα με ροδοπέταλα!! χα!

    φιλάκια Βέρα μου και μη χειρότερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μου κάηκε και μένα ο βασιλικός Βεράκι. Από όλα τα άλλα, όχι δεν έπαθα κάτι γιατί είχε έρθει σε σένα ο Μέρφυ.......για να μείνει! Διώξ´τον τώρα και στείλ´τον σε μένα να τον ξεκάνω!!!
    Καλή εβδομάδα αύριο χωρίς ανεπιθύμητες επισκέψεις!!!!!
    (στο σκυλακι να αλλάξεις μπαλκόνι ή να του μάθεις να πετάει τα νεράντζια πίσω στους μακάκες!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα!!!!!!!! Ε, μα δε γίνεται να πεις κάτι και μη γελάσω ρε Δημητρούλα. Δε γίνεται! Καλημέρα :)

      Διαγραφή
  6. Λένε, πως όταν έρχονται όλα ανάποδα, καλό είναι να σταματήσεις λίγο το τρέξιμο. Να κάνεις ένα βήμα πίσω και να τα δεις απέξω. Ή να βάλεις και τα δυο πόδια κάτω, να κάτσεις ήσυχη σε μια καρέκλα και ν' αρχίσεις να παίρνεις αναπνοές "εισπνοή- εκπνοή" για λίγο πιο ήσυχη μετά, "ξανά προς τη δόξα τραβάς, τραβάς, τραβάς".
    Καλή ήρεμη συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΆΔΑ!!!!! Τη χρειάζεσαι! Κι ελπίζω ο κυρ- Μερφης να αργήσει να επιστρέψει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επειδή σε όόόλους μας, λίγο-πολύ συμβαίνουν αυτά (ναι, ναι, έτσι μαζεμένα), τώρα που τα είδα όλα αυτά συγκεντρωμένα, ομολογώ πως γέλασα!!!
    Με όλα, εκτός από τα νεράντζια στο σκυλάκι: Αυτό με τσάντισε...
    Καλή κ' ήρεμη εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ευχομαι αυτη η βδομαδα να ειναι χωρις δυσαρεστα απροοπτα!!καλη εβδομαδα!!Αλεξανδρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι από εκείνες τις μέρες που λες ότι όλο το σύμπαν έχει συνωμοτήσει εναντίον σου!!! Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τρελό έτσι? όλα αυτά μαζί??? κάντε κάνα ευχέλαιο, μη σου πω να κρεμάσεις σκόρδα στο μπαλκόνι! καλή εβδομάδα εύχομαι χωρίς το Μέρφι!!! φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημέρα Βέρα!!! Αυτός ο κύριος να πάει από εκεί που ήρθε να του πεις. Ουστ ουστ!! Είναι πολύ ενοχλητικός. Αλλά πριν φύγει να σου φτιάξει το κινητό και το ποντίκι. Ακούς εκεί...

    Όταν αρχίζει επισκέψεις σε κάποιον, κάνει αρμένικες βίζιτες ρε παιδί μου. Κάθεται με τις ώρες, μη σου πω με τις μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βερα μου υπομονή.Ένας χρόνος είναι (2013) θα περάσει!Πράγματι και σε μένα όταν αρχίζουν οι γκαντεμιές δεν σταματάνε όλο το μήνα!Φιλάκια και καλή δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλέ ο κύριος Μέρφυ δεν ήρθε απλά για επίσκεψη! Στρογγυλοκάθισε... Ελπίζω να μην σας ξαναεπισκεφθεί σύντομα!
    Φιλάκια και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κάνε έναν αγιασμό κι εσύ βρε κορίτσι!
    Αφού δεν σε θέλει και είναι ολοφάνερο!
    Για εμάς που τα διαβάζουμε, όλα αυτά έχουν την πλάκα τους, αλλά φαντάζομαι δεν είναι και τόσο ευχάριστο όταν τα βιώνεις!
    Πολλά φιλιά και υπομονή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τουλάχιστον η επίδραση του κυρίου Μέρφυ περιορίστηκε σε σχετικά ανώδυνα προβληματάκια, εξαιρώντας αυτό του σκύλου γιατί όντως προκαλεί μια έξτρα ανησυχία!
    Καλή εβδομάδα

    Τρελοτουρίστρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μικρά και απλά, μόνο και μόνο για να προσθέτουν λιγουλάκι σασπένς στην καθημερινότητά σας ;-)
    Όλα καλύτερα σας εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαμά δώρα πόσο σε καταλαβαίνω!
      Διάβασε τι δική μου ανάρτηση να παρηγορηθείς....

      Διαγραφή
  18. Όλα μαζί ε; Εντάξει, θα τα θυμάσαι και θα 'χεις να λες αργότερα. Χαλαρά, η ζωή είναι ωραία. Αυτό είναι το δικό μου σλογκαν, όταν κάτι μου πάει στραβά. Το σκυλάκι μόνο πρόσεχε!!! Ελπίζω να του άλλαξες ήδη μπαλκόνι, δεν παίζουμε με αυτά.
    Να έχεις μια όμορφη εβδομάδα, χωρίς μέρφυδες (γιατί ονόμασες μέρφυ την γκαντεμιά; ρωτάω εγώ η άσχετη -σημείωσε και ξανθιά χαχαχα-.
    Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή