Σελίδες

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Τα νέα της συνάντησης!

Τα σχόλια σας στην ανάρτηση για τη blogo-συνάντηση ήταν θετικά και με αρκετό ενθουσιασμό..κι έτσι προχωράμε!
Η ψηφοφορία μας έδειξε πως η Κυριακή 10 Φεβρουαρίου είναι η επικρατέστερη ημέρα. Οπότε έκλεισε φιλαράκια! 
Θα συναντηθούμε τότε!
Πάμε τώρα στο πού. Προτείνω το κέντρο για να βολεύει όλους όσο αφορά την απόσταση αλλά και τις συγκοινωνίες. Σκέφτομαι ότι το Θησείο είναι μια καλή επιλογή. Οπότε θα κάνουμε το εξής: όσες είστε εντάξει με την ημερομηνία και το μέρος και θέλετε να παρευρεθείτε θα μου στείλετε ένα e-mail με το όνομα του blog σας και το πραγματικό σας όνομα. Ώρα να αποκαλυφθείτε..χεχε!
Θα περιμένω 1 βδομάδα και μετά θα πάω μια βόλτα ένα πρωινό να βρω μια καφετέρια και να μας κλείσω 2-3 τραπέζια για να κάτσουμε. Αναλόγως το πόσες θα έχω ενημερωθεί ότι θα είμαστε. Ελπίζω να μας κρατήσουν 2-3 τραπέζια αλλιώς φοβάμαι ότι αν πάμε Κυριακή πρωί στο Θησείο 10-15 άτομα θα είναι δύσκολο να βρούμε κάπου να κάτσουμε..


Περιμένω τις θετικές σας απαντήσεις στο: vera285@gmail.com
Όσες είστε αποφασισμένες παρακαλώ ετοιμάστε τις κονκάρδες σας! Δηλαδή! Θα φτιάξετε μία ταμπελίτσα που θα μπορείτε να καρφιτσώσετε στο ρούχο σας με το όνομα του blog σας και το πραγματικό όνομα σας βέβαια. Αυτό για την αρχή, για να αναγνωριστούμε! Μετά που θα έχουμε παραγνωριστεί θα τα πετάξουμε όλα..που λέει ο λόγος, μην μας πάρουν και με τα μαρούλια..
Αφού θα έχω ενημερωθεί για τις παρουσίες και θα έχω πάει και στο καφέ θα σας στείλω e-mail να σας ενημερώσω για το πού και την ώρα.
Είμαστε σύμφωνοι;

27 σχόλια:

  1. Μπράβο βρε κορίτσια !!! Θα περάσετε σούπερ, είναι βέβαιο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σας είπα πόσο ζηλεύωωωωωω !!! αν όχι το ξαναλέω..ζηλεύω ζηλεύω!! να περάσετε πολύ πολύ όμορφα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 10 με 15 άτομα; Πολλά δεν είναι Βέρα μου;
    Προτιμώ τις μικρές παρέες που μπορείς να γνωρίσεις τον άλλον.
    Στις μεγάλες παρέες δε γίνεται.
    Δεν ξέρω....
    Θα το σκεφτώ.

    Πολλά φιλάκια:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέλεια!!Το Θησείο είναι το αγαπημένο μου μέρος!!Χάρηκα πολύ! Όσο για τα πραγματικά ονόματα,από την αρχή χρησιμοποιώ το αληθινό μου,δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι!!Σου στέλνω e-mail!!Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολύ όμορφα! να περάσετε υπέροχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιτέλους!!!!! Από καιρό περίμενα αυτή σου την ανάρτηση. Θα σου στείλω e-mail.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σχετικά με την ημέρα είμαι ΟΚ.

    Σχετικά με την ώρα, θα το κάνουμε πρωί ή απόγευμα; Κυριακή πρωί μήπως θα γίνεται ο χαμός;

    Σχετικά με το μέρος, μια χαρά είναι το Θησείο. Απλά θα γίνεται ο χαμός! Και σε μία καφετέρια που θα γίνεται Ο ΧΑΜΟΣ από κόσμο και φασαρία και μουσική, δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι εύκολο να μιλάμε/συζητάμε/γνωριστούμε τόσα άτομα. Το πολύ πολύ να μιλάμε με τις 2-3 που θα είναι δίπλα μας/μπροστά μας η καθεμία. Αλλιώς θα αναγκαστούμε να παίξουμε αυτό το παιχνίδι που κάνουν στην Αμερική και το έχω δει σε ταινίες (όμως αυτό είναι για να γνωρίζονται άντρες με γυναίκες). Οι μισές από εμάς θα καθίσουμε σε ένα τραπεζάκι (η καθεμία) και οι άλλες μισές θα κάνουμε swift από τραπέζι σε τραπέζι και θα "γνωριζόμαστε" με την "απέναντί" μας για 5 λεπτά. Φαντάζεσαι; "Γεια σου, είμαι η Ασπασία και έχω το My Lovable Baby blog. Εσύ;". Χαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ακριβώς μου ήρθε και μένα στο μυαλό! χα χα χα. Tα 5'swifts:)
      Συμφωνώ με Ασπασία για Κυριακή απόγευμα για δύο λόγους α) Κυριακή πρωί είμαστε όλοι συνήθως με οικογένεια κ παιδιά και μεσημεριανό φαγητό και β) θα γίνεται χαμός στο Θησείο Κυριακή πρωί ενώ απόγευμα θα είναι πιό χαλαρά.
      Θα σου στείλω e-mail με τα στοιχεία μου, αν και τα ξέρεις. Μην αναφέρεις σε ανάρτηση που θα συναντηθουμε αλλά με προσωπικό e-mail στην καθεμία (όπως άλλωστε ήδη έγραψες)...μην μας παρακολουθεί καμιά μυστική οργάνωση κατασκόπων ή μας απαγάγουν εξωγήινοι ή έρθουν paparazzi για ρεπορτάζ:) Πλάκα πλάκα ποτέ δεν ξέρεις!!! Είμαστε και διάσημες!

      Διαγραφή
    2. Χαχαχα Ναι γιατί αν θέλει κάποιος να μας βρει δεν θα μας καταλάβει, ένα τσούρμο γυναίκες με κονκάρδες στο πέτο. Κυριακή απόγευμα, Θησείο, φοβάμαι λίγο στον ηλεκτρικό...καλύτερα πρωί, σμουτς

      Διαγραφή
  8. Να περάσετε σούπερ....και να μας πειτε εντυπωσεις

    φιλια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Nα περάσετε πολύ όμορφα κορίτσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ok και από εμένα. ενημερώστε με μόνο έγκαιρα για το αν θα είναι πρωί ή απόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. I will be there! Με ενθουσιάσες με τις κονκάρδες (σούπερ ιδέα, λαμπρή διοργανώτρια του πιο κεφάτου meeting blog-o-appointment!).Καλά τα λέει η Ασπασία και η Δήμητρα. Στέλνω μαιλ asap!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημερούδια! Νομίζω κι εγώ πως το απόγευμα είναι πιο χαλαρό και θα αφήσω την φαμίλια πίσω μου με ..... λιγότερες τύψεις και υποχρεώσεις! Και μάλιστα νωρίς το απόγευμα, μετά το μεσημεριανό φαγητό. Πάω να ετοιμάσω την κονκάρδα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι τέλεια που θα περάσετε!!! Αυτή η ιδέα με τις κονκάρδες με ξετρέλανε!! Να περάσετε πολύ πολύ όμορφα!!! Που είμαι σίγουρη γι' αυτό!!!
    Καλή σου ημέρα, Βέρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βέρα μου κρατώ σιγή ιχθύος γιατί δυσκολεύομαι λίγο... αλλά θα το προσπαθήσω όσο περισσότερο μπορώ. Σε φιλώ και είσαι και η πρώτη που ανέλαβες όλη αυτή την οργάνωση. Ωστόσο, το ξέρω, ότι αν δεν τα καταφέρω θα σκάσω!!! Callie by Anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. τι καλααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!! Ειμαστε πολυ μακρια αλλα θελω να ελπιζω πως αν ξαναγινει θα ειμαι κ γω εκει....να περασετε καλα....φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τελικά και εγώ προτιμώ μετά το μεσημέρι. Δινουμε για Judo το πρωί. Δεν μπορει να λειπει η μανούλα ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πριν δυο μέρες, με πήρε τηλέφωνο μια φίλη που ο γιος της είναι συμμαθητής με τον δικό μου και μου είπε να πάμε τα παιδιά θέατρο την Κυριακή 8 του μήνα. Αγχώθηκα! Αμαν λέω, λες να είναι η παράσταση την ώρα που εγώ θέλω να πάω στη συνάντηση;;;;; Κι εκεί που προβληματιζόμουν για το αν θα πρέπει να πάω το παιδί θέατρο ή να έρθω για καφεδάκι, ΤΣΟΥΠ ήρθε ο γιος μου και μου είπε πως η δασκάλα τους έχει κανονίσει να πάνε όλη η τάξη θέατρο στην παράσταση που θέλαμε να πάμε! Yesssssssssssssssssssssssssssssss!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλησπέρα!! Απόγευμα δεν παιζει? αν ξερετε ώρα πείτε μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή