Σελίδες

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Φτιάξαμε στολίδια στις Μικρές Ιστορίες!

Τι ωραία περνάμε στις Μικρές Ιστορίες! Ήταν η καλύτερη έκπληξη όταν η αγαπημένη μας δασκάλα Νάντια μας ανακοίνωσε ότι παρότι είμαστε το πιο baby τμήμα θα φτιάξουμε κι εμείς στολίδια για το δέντρο! Τι μεγάλη χαρά! 
Έτσι λοιπόν την προηγούμενη βδομάδα κάναμε την αρχή. Τα πιτσιρικάκια έκατσαν στο τραπέζι, πήραν το αλατοζυμάρι και έφτιαξαν σχηματάκια με κουπάτ και άλλα αντικείμενα. Τα αφήσαμε να στεγνώσουν και αυτή τη βδομάδα στο τελευταίο μάθημα πριν τα Χριστούγεννα ξανακάτσαμε στο τραπέζι αυτή τη φορά για να βάψουμε και να διακοσμήσουμε τα στολίδια μας!
Τα μικρά φόρεσαν τις ποδιές τους. Χρώματα και οδοντόβουρτσες βγήκαν στο τραπέζι και όλοι (μικροί και μεγάλοι) ενθουσιάστηκαν. Κοιτάξτε τι χαμός γίνεται! Μικρά χεράκια έτοιμα για δημιουργία! Προς το τέλος μας βγάλανε και χρυσόσκονη και γυαλιστερά αστεράκια!


Εμείς είχαμε φτιάξει κι ένα ιδιαίτερο στολιδάκι χωρίς κουπάτ. Μία κουκουβάγια μικρή! Δείτε πώς την περιποιήθηκε η Αθηνά!


Αφού λοιπόν πασαλείψαμε τα στολιδάκια μας με χρώματα και ρίξαμε και αστεράκια από πάνω μπορούσαμε πια να τα καμαρώσουμε! Α! Μην ξεχάσω να σας πω αλλά και να σας δείξω.. Φοβερή συμμαθήτρια μας (δεν το έχουμε αναφέρει νομίζω) είναι η Talibanoula! Και θα δείτε στις φωτογραφίες και τα δικά της στολιδάκια, αμ πώς!



Με μεγάλη περηφάνεια και προσοχή μετέφερα το πιατάκι με τα στολίδια στο σπίτι μας. Τους πέρασα κορδελίτσα και τα κρέμασα στο δέντρο μας για να τα βλέπουν όλοι! 
Εντάξει..το ξέρω..είναι λίγο ασχημούτσικα..Αλλά τι μαμά κουκουβάγια θα ήμουν αν δεν καμάρωνα έτσι κι αλλιώς;


20 σχόλια:

  1. Πανεμορφα ειναι!!! ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΕΣ Κ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ. Και του χρονου να ειστε καλα να ξαναφτιαξετε!
    Το ξερουμε οτι ειστε συμμαθητριες :) Το ειπε κ προχθες η ταλι-μαμ οτι εσεις φτιαξατε στολιδι κουκουβαγιακι :)
    ΓΙΑ πες για το mamimila. Αξιζε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ! Γι'αυτό άλλωστε τα ατελή μας στολίδια είναι πανέμορφα..χιχι!
      Το mamamila ήταν φανταστικό, στο επόμενο ΘΑ έρθεις!

      Διαγραφή
  2. Τι γλυκιά η Αθηνούλα σου!
    (Τι άλλο θα φτιάχνατε;Ήμουν σίγουρη ότι το στολίδι σας θα ήταν κουκουβάγια!)
    Σας φιλώ!
    Καλά Χριστούγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και το στολίδι μας..και το μπλουζάκι μας..και το κοκαλάκι μας..κουκουβά ολέ!
      Φιλιά Χρυσούλα!

      Διαγραφή
  3. τα κρεμασες βρε θηριο?? εγω ακομα το πιατακι τα εχω και παρολα αυτα μου εχει γεμισει το σπιτι χρυσοσκονες!! ιδιως το δωματιο της το σκουπιζω με ηλεκτρικη καθε βραδυ και δεν λενε να φυγουν!!

    πολυ ομορφα ειναι τα στολιδακια σας και ετσι κρεμασμενα σκετα αριστουργηματα!! καλλιτεχνικες φυσεις παιδι μου! οκ σταματαω το κουκουβαγιζειν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααα, κρέμασε τα!
      Είδες,ε; Κρύβουμε ζωγράφο μέσα μας! Βαθιά βαθιά..!

      Διαγραφή
  4. Ασχημα αυτα τα στολιδακια;;; Ειναι δυνατον να φτιαξουν κατι ασχημο τα παιδικα χερακια;; :):) Ολες κουκουβαγιες ειμαστε νομιζω Βερα μου!! Υπεροχα! Ευχομαι και του χρονου και καθε χρονο να φτιαχνεται μεχρι να γεμισει ολο το δεντρακι σας ανεκτιμητα χειροποιητα στολιδακια!!!

    Καλα Χριστουγεννα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι κάθε χρόνο να φτιάχνουμε και να γεμίσει το δέντρο! Ξέρεις..μέχρι να μεγαλώσουν και να μας πουν "φτάνει πια με αυτές τις βλακείες μαμά..βγάλτα!". Τότε να μας δω..

      Διαγραφή
  5. Ε, όχι και ασχημούτσικα!!!
    Τέλεια είναι και θα έχουν μεγαλύτερη αξία σε 10 χρόνια που η Αθηνά θα είναι ολόκληρη κοπέλα!!

    Χρόνια πολλά Βέρα μου!! Καλές γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πολύ όμορφα τα στολίδια σας!! έτσι είναι οι καλλιτέχνες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι όμορφα που περάσατε!!! Νομίζω ότι είναι τα καλύτερα στολίδια που είχατε ποτέ!!! Άρα σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι ασχημούτσικα!!! Και του χρόνου πάλι με χαρά να φτιάξετε στολιδάκια!!! Καλά κι ευτυχισμένα Χριστούγεννα σας εύχομαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ μου αρέσουν τα χειροποίητα στολίδια, ειδικά όταν είναι φτιαγμένα από παιδικά χεράκια. Να σου ζήσει η Αθηνούλα. Και του χρόνου Βέρα μου με υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ όμορφα στολιδάκια
    Μπράβο σας
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μια γλύκα είναι και τα κοριτσάκια και τα στολιδάκια τους, το μικρό κουκουβαγιάκι φυσικά κουκουβάγια θα κάνει, μου αρέσει που τα έκαναν σοκολατένια χιχιχ :)
    Καλές γιορτές Βέρα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καθόλου ασχημούτσικα και τα έφτιαξε με τόση αφοσίωση!!!!χαχαχαχα
    μπράβο σας και καλά Χριστούγεννα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Υπέροχα τα στολιδάκια! Και του χρόνου!!!!
    Καλές γιορτές σε όλη την οικογένεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βρε βρε βρε την Αθηνούλα μας που έγινε και καλλιτέχνιδα τόσο μικρούλα! Μπράβο σε σας και στις φίλες σας Talibanoula+mom!!!
    Διαπρέψατε στις Μικρές Ιστορίες!
    Τα στολιδάκια πάντως είναι πολύ όμορφα αναλογικά με την ηλικία της! Όταν μεγαλώσει,θα γίνουν κειμήλια!!!
    Να περάσετε πολύ πολύ γλυκές και ξεκούραστες γιορτούλες και να απολαμβάνετε την κάθε στιγμή με την μικρούλα σας. Υγεία και ευτυχία σας εύχομαι πάντα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ουάου, εγώ περισσότερο έχω ενθουσιαστεί με την πειθαρχεία της Αθηνάς!!!! Καλά κάθισε και έφτιαξε αυτά; Εμένα μάλλον θα είχε γκρεμίσει όλο το τραπέζι,χιχι!!! Και του χρόνου ακόμα καλύτερα εύχομαι... αν και ξέρω ότι στα μάτια όλων των μαμάδων αυτά τα πρώτα στολίδια φαίνονται υπέροχα! Callie by Anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή