Σελίδες

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Έγινε κι η κλήρωση!

Καλησπέρα, καλησπέρα!
Έκανα την κλήρωση για τα 2 παιδικά βιβλία που "γιατί έτσι" αποφάσισα να δώσω δώρο! Είχαμε 108 συμμετοχές! Bloggers και facebook οπαδοί (μα πώς ακούγεται έτσι η μετάφραση του fans,ε; Δεν είμαι κι η ΑΕΚ!) συμμετείχαν με το e-mail τους ή ένα like στη φωτογραφία του διαγωνισμού!
Έχουμε και λέμε:


Το βιβλίο "Κατασκευές Παίζοντας με τη Φύση" κερδίζει..η Κική από το blog Χαρούμενες Φατσούλες στο νηπιαγωγείο! 
Πόσο χάρηκα που αυτό το βιβλίο θα πάει σε μια ολόκληρη τάξη! Και θα πάρουν ιδέες για να κάνουν κατασκευές που θα τις στολίσουν στην τάξη τους!
Το βιβλίο "Ανακαλύπτοντας τις 4 Εποχές" κερδίζει η φίλη μας από το fb Χριστίνα Κουτσούμπα!
Τι χαρά κι αυτή να δίνεις δώρα! Μη σας πω πιο πολύ χαίρομαι όταν δίνω παρά όταν παίρνω! Πάω να ενημερώσω τις τυχερές νικήτριες!
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη συμμετοχή! Όσοι δεν ήσασταν τυχεροί αυτή τη φορά..μην απογοητεύεστε! Κάπου αλλού θα την κρύβετε την τύχη σας ;-)

8 σχόλια:

  1. ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΩΡΑΚΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφα βιβλία!!μπραβο στις τυχερες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συγχαρητήρια στα τυχερά κορίτσια! φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο βρε Βέρα για τα δώρα. Μα δεν είναι υπέροχο να προσφέρεις; Και να σου πω κάτι εμένα όντως κάπου αλλού κρυβόταν η τύχη μου γιατί σήμερα κέρδισα ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου σε ένα διαγωνισμό,χιχι! Εκτο δώρο που κερδίζω από τον Ιούνιο. Αν έχεις τύχη διάβαινε! Σε φιλώ! Callie by Anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυ ωραια δωρακια. Συγχαρητηρια στις νικητριες. Να τα χαρουν ολα τα παιδακια που θα τα διαβασουν:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή