Σελίδες

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Το καρότσι μας!

Το κάθε καρότσι έχει την ιστορία του, έτσι και το δικό μας. Το διαλέξαμε μετά από έρευνα σε αρκετά καταστήματα, συζητήσεις με φίλους, επισκέψεις σε forums κ.α. Η τελική τιμή του (καρότσι με σύστημα 3 σε 1) μαζί με τα αξεσουάρ που θέλαμε ήταν 1150 ευρώ! Πολύ ακριβό δηλαδή! Το κακό ήταν ότι μόνο ένα κατάστημα έχει την αποκλειστικότητα στην Ελλάδα κι έτσι δεν είχαμε άλλη επιλογή ή τουλάχιστον έτσι νομίζαμε.. Το ψαχτήρι μου λοιπόν πήρε μπρος και βρήκα ένα ιταλικό online shop που είχε αυτή τη μάρκα καροτσιών. Έβαλα στις επιλογές τα ίδια ακριβώς που είχαμε διαλέξει και στο εδώ κατάστημα και η τιμή βγήκε 650 ευρώ και δώρο η τσάντα αλλαγής! Δεν το πιστεύαμε! Μεγάλη διαφορά! Το παραγγείλαμε το ίδιο βράδυ. Το μόνο μειονέκτημα με τις online αγορές σε αυτά τα ποσά είναι ότι δεν έχεις την επιλογή να τα βάλεις σε άτοκες δόσεις. Το σκεφτήκαμε βέβαια αλλά η διαφορά τιμής ήταν τόσο μεγάλη που βγαίναμε κερδισμένοι. Το καρότσι ήρθε σε 10 μέρες με το κουτί του, τα αξεσουάρ του, την εγγύηση του, όλα κανονικά. Κι εμείς κερδισμένοι κατά 500 ευρώ και ευχαριστημένοι!
Όταν γεννήθηκε η μικρή προσαρμόσαμε το πορτ-μπεμπέ και στις 12 μέρες βγήκαμε βόλτα στην πλατεία!


Πέρασε γρήγορα ο καιρός και βάλαμε το κανονικό καθισματάκι. Χειμώνας, άνοιξη και αργότερα καλοκαιράκι και η Αθηνά απολαμβάνει τις καροτσάδες της!


Θα μου πείτε γιατί σας γράφω για το καρότσι μου.. Για 2 λόγους:
- Ο πρώτος είναι για να κάνετε καλή έρευνα πριν αγοράσετε οποιοδήποτε καρότσι! Ελέγξτε τις τιμές στο ίντερνετ και αν βρείτε μεγάλη διαφορά μην διστάσετε, θα βγείτε κερδισμένοι!
- Ο δεύτερος λόγος είναι ο εξής: αν δεν έχετε κάποιον να κρατάει το μικρό σας όταν χρειάζεται να πάτε σούπερ μάρκετ, λαϊκή, φούρνο κτλ... διαλέξτε καρότσι με χώρο αποθήκευσης από κάτω και πιαστράκια στο τιμόνι. Ορίστε η απόδειξη!
Μέχρι και την κρεμάστρα από το καθαριστήριο στερέωσα στην κουκούλα! Ε, μα πού να την έβαζα;



Αυτά όσο αφορά το γενναίο καρότσι μας! Είναι και μπεζ όπως βλέπετε κι έχει έρθει η ώρα του για βιολογικό καθαρισμό! Να δω πότε θα βγάλω το κάλυμμα να το πλύνω!

Επίσης! Δέχτηκα άλλο ένα βραβειάκι από την Ελεάννα του Eleanna's Diary και την ευχαριστώ πολύ για όλα τα καλά λόγια που έγραψε! Άνοιξε και μία ομάδα στο fb με τίτλο "Και οι μαμάδες έχουν ψυχή!" που πολύ μου αρέσει!


Αυτά προς το παρόν, σας χαιρετώ και να προσέχετε!

33 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο το καρότσι σας!! Κι εμάς είναι περίπου έτσι..αλλά τρίτροχο..Μας έχει βολέψει πολύ..Εμείς το πήραμε από τη Βουλγαρία..και αντέχει τα πάντα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το δικό μας το καρότσι αγοράστηκε απο τη Γερμανία από το ιντερνετ. Είναι μια μάρκα που δεν υπάρχει στην Ελλάδα και το βρήκα κατά τύχη! Το πήραμε 250€ μαζί με πορτ μπεμπέ, δυο διαφορετικούς ποδόσακους, τσάντα και κάλυμε διάφανο για τη βροχή. Είναι τρομερό! :) αντίστοιχα καρότσια στα μαγαζιά στην Θεσσαλονίκη δεν βρήκα κάτω από 550€! Αξίζει τον κόπο να το ψάχνουμε στο διαδύκτιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ τι ωραίο καρότσι! Δεν είχα ιδέα ότι είναι τόοοοοοσο ακριβά! Μπράβο που το έψαξες! Η αλήθεια είναι ότι στο εξωτερικό βρίσκεις φθηνότερα, το θέμα είναι η αποστολή πόσο κοστίζει για τόσο μεγάλο αντικείμενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 40 ευρώ η αποστολή! Μια χαρά δηλαδή! Αν παραγγείλεις κάτι που κάνει 600 συμφέρει, αν πάρεις κάτι με 150 δεν συμφέρει.

      Διαγραφή
  4. Πολυ ομορφο το καροστι σας!!! Εγω οταν γεννησα την μικρουλα μου το 2007 δεν το ειχα ψαξει πολυ κ επειδη θα μου εκαναν δωρο οποιο σχεδιο καροτσιου ηθελα οποτε δεν με ενοιαζε κ πολυ η τιμη πηρα της chicco 3 σε ενα...μετα ανακαλυψα τις αγορες στο ιντερνετ.... Τωρα που ειναι εγκυος η αδερφουλα μου της ψαχνω ηδη στο amazon καροτσακι... Εχεις απολυτο δικιο πρεπει να γινει καλη ερευνα αγορας δυστιχως στην χωρα μας μερικα πραγματα ειναι σε 3πλασιες τιμες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψάξε, ψάξε! Να της βρεις το πιο καλό!

      Διαγραφή
    2. Αχ δυστυχώς κι εγώ το 2010 αγόρασα Chicco 3 σε ένα. Καθόλου καλά καρότσια. Τρίζουν.

      Γράψτε καμιά ονλάιν διεύθυνση ρε κορίτσια να μαθαίνουμε κι εμείς!

      Διαγραφή
  5. Και εγω οταν το πηρα δεν εψαχνα στο internet. Τωρα πια δεν αγοραζω τιποτα αν δεν το ψαξω γενικως.Πολυ ομορφο και σχεδον στη μιση τιμη το πηρες.Εκανες πολυ καλα που εψαξες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωραίο, πολύ ωραίο! Σας βρίσκω και τολμηρούς με μπεζ καρότσι!!! Σας βάζω άριστα και για το καρότσι για την τσάντα αλλαξιέρα σας που είχα δει σε άλλη ανάρτηση. Φιλάκια. Callie by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η αλήθεια είναι ότι με κάτι τέτοιες on line αγορές κερδίζεις πολλά ευρώ. Ετσι έγινε και με εμένα και το μίξερ που αγόρασα. Εσωσα πάρα πολλά χρήματα, αγοράζοντάς το από on line κατάστημα.

    Όσο για τον χώρο αποθήκευσης ενός καροτσιού. Πραγματικά είναι πέρα για πέρα χρήσιμος. Αν δεν υπάρχει, σου κόβει τα χέρια εντελώς.

    Φιλιά και καλό πλύσιμο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ! Μόνο πρέπει να το πάρω απόφαση, τι θα κάνω μέχρι να στεγνώσει το κάλυμμα;

      Διαγραφή
  8. Πολύ καλά κάνατε και το ψάξατε!!!
    Να το χαρείτε το καρότσι σας!...
    Καλά που το ανέφερες....να ενημερωθούν κι`άλλες υποψήφιες μαμάδες....
    Όμορφη μέρα νά`χετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. To καρότσι σας το ζαχαρώνω from day 1! Πολύ ωραίο και λειτουργικό και η τιμούλα του απίστευτη! Και μας το 1ο καρότσι μας ήταν ένα quinny buzz 3 που πήρα μεταχειρισμένο από το ebay...μια η προτίμηση στα 3ρόδα και μια ο συνδυασμός φουξια-πορτοκαλί με τρέλανε...όλο το συστημα μαζί με πορτ-μπεμπε και καθισματάκι αυτοκινητου (αυγό) maxi cosi συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής τα πηρα 350 ευρώ! Ηρθε μετά απο καμια 15αριά μέρες και παρότι μεταχειρισμένο..ήταν του κουτιού και μάλιστα με πιστοποιητικό βιολογικού καθαρισμού από το κατάστημα που το πήρα...όλα καλά λοιπόν αν εξαιρέσεις τα μικρά ασανσέρ (σαν και το δικό μας ένα πράμα!) και τα ηλίθια κάγκελα των πλατειών του Μοσχάτου...έκτοτε απέκτησα αλλα 4 καρότσια..ένα Stokke χαρισμένο το οποίο ομως δεν με βολεψε...ένα carello μπαστούνι, ένα CHICCO μπαστούνι και πέρσι σε ένα bazaar της Mobo ένα Αυστραλέζικο το οποίο και έχω βολευτεί...οπως θα χεις παρατηρήσει..είναι μονίμως σύχρηστο καθότι η κορη μου αρέσκεται στο να σνακάρει στις βόλτες της...και σύ με το μπεζ θα τραβηξεις ζόρι καλή μου...με το tide στο χερι σε κόβω...όσο για καλές ιντερνετικές τιμές σε καρότσια...ριχτε και μια ματιά στο pramworld! Φιλιά από την γειτόνισσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά, είστε κι εσείς..συλλέκτες πια!
      Αυτό με το ασανσέρ..πού να χωρέσει καλέ το quinny ή το stokke; Ούτε το δικό μας χωράει, έχουμε μετατρέψει την είσοδο σε καροτσο-parking!
      (μεταξύ μας..μ'αρέσει! σςςς μην το πεις στη μάνα μου!)

      Διαγραφή
  10. Αχχχχ τι μου έκανες τώρα!!!!!!!!!!!
    To internet το χρησιμοποιώ πάρα πολύ για online αγορές, αλλά για καρότσι ούτε καν μου πήγε στο μυαλό. Επειδή είναι ογκώδες αντικείμενο; Ξέρω εγώ; Έχω πάρει ένα σωρό ρουχαλάκια, παπουτσάκια, αξεσουάρ, σκεύη κλπ της μικρής μου, αλλά καρότσι δεν το σκέφτηκα.

    Εμείς πήραμε το Stokke Xplory Limited Edition Pink, το οποίο "έτσουζε" σε τιμή (αν θυμάμαι καλά γύρω στα 1.200 ευρώ επειδή ήταν η συλλεκτική έκδοση) και τώρα το βρήκα σε ένα online store ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ, ΟΧΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ, 870 δολάρια (δηλαδή 667.81 €).
    Να κλάψω τώρα ή μετά;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι δράματα παρακαλώ! Δεν πειράζει, χαλάλι! Τώρα τα ξέρουμε για τις μελλοντικές μας αγορές!
      Φιλιά*

      Διαγραφή
  11. Βέρα μου δεν το συζητώ!
    Χρειάζεται τρελή έρευνα αγοράς στην όμορφη Ελλάδα που ζούμε!
    Κάπως έτσι είναι και η ιστορία με το δικό μας καρότσι! Εδώ το βρίσκαμε 900 ευρώ και σε e-shop του εξωτερικού 500, μαζί με βάση και μεταφορικά!
    Έλεος πια! Εκμεταλλεύονται τον κοσμάκη και χρεώνουν ότι να'ναι....
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ ωραίο το καρότσι σας!!! Καλά κάνατε και το ψαξατε, εδώ μου φαίνεται τελικά ότι μας εκμεταλλεύονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ωραίο το καροτσάκι σας, πολύ βολικό! Και η αδερφή μου ένα παρόμοιο έχει πάρει για το μικρό μπαρμπούνι.. Και κείνη από το Internet! Έτσι με κρεμάστρες και χώρο από κάτω και κάνει ακριβώς αυτό που κάνεις κι εσύ!! κρεμάει την τσάντα της, βάζει τον καφέ της στη θήκη για το μπιμπερό, τα ψώνια από κάτω.. χα χα.. έχει πολύ πλάκα! Καλό Σαββατοκύριακο, φιλάκια πολλά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όντως έχει την πλάκα του όταν το φορτώνεις!
    Καλό Σ/Κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ✿彡
    º°♫♪º°
    Passei para uma visitinha.
    Boa semana, amiga!
    Beijinhos.
    Brasil
    ♫♪♪¸.•°`❤彡

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ειναι τρομερες οι διαφορες στις τιμες απο το εξωτερικο
    εμεις δεν ειχαμε παρει κατι απο εξωτερικο μεχρι που ηρθε η ωρα να αλλαξουμε το καρεκλακι αυτοκινητου
    εδω μου ζηταγαν για το συγκεκριμενο καρεκλακι 320 ευρω και το μονο συν ήταν οτι μου εδιναν μια δωροεπιταγη των 20 ευρω για να ψωνισω κατι αλλο απο το καταστημα
    το παραγγειλαμε απο εξω και ηρθε στην τιμη των 204 ευρω το καροτσι συν 20 ευρω τα μεταφορικα
    και μαλιστα σε χρωμα που δεν υπηρχε στην Ελλαδα

    αντε μετα να στηριξεις την ελληνικη αγορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλησπέρα!!
    Κανένα site δεν ανεβάζετε για να ξέρουμε και οι μικρομάνες;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλησπέρα,
    εγώ πήρα από ελλάδα το καρότσι μου από το koudounistra.gr μέσω internet γιατί ήμουν εκτός αθηνών
    τότε.Πήρα πολυκαρότσι 3 σε 1 με 260 ευρώ πολύ καλό!Δεν νομίζω οτι δεν βρίσκεις και εδώ φθηνά πάντως
    απλώς θέλει λίγο ψάξιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή