Σελίδες

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Καλή Σχολική Χρονιά με Χαμόγελο!

Έφτασε και επίσημα η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς! Και ξεκινάει με τον αγιασμό και την ευχή να κυλήσουν όλα ομαλά και καλά. 
Θυμάμαι την πρώτη μέρα του αγιασμού ήθελα να πηγαίνω στο σχολείο και να είμαι ωραία ντυμένη, μαυρισμένη από το καλοκαίρι, φορώντας καινούρια παπούτσια, με τρελά πολύχρωμα βραχιόλια στα χέρια και έτοιμη να διηγηθώ όλες τις ιστορίες του καλοκαιριού στους φίλους μου! Ανυπομονούσα να δω τον αγαπημένο μου από την περσινή τάξη (για δημοτικό μιλάμε να εξηγούμαστε), να κάνω ντροπές, να αγκαλιαστούμε και να πούμε πάλι ότι αγαπιόμαστε! 
Τι ωραία και τρυφερά χρόνια! Δεν πρέπει να λείπει από κανένα παιδί αυτής της ηλικίας η ανεμελιά και η ξεγνοιασιά. Αυτές είναι από τις πιο γλυκές στιγμές παιδικότητας που θυμόμαστε..
Τότε στα δικά μας χρόνια ήταν δεδομένο ότι θα παίρναμε καινούρια τσάντα, κασετίνα, τα πιο μοδάτα τετράδια και ότι άλλο θέλαμε.. Θυμάστε που κάναμε μέχρι συλλογή από γόμες;
Δυστυχώς στις μέρες μας κάποια παιδάκια τα στερούνται αυτά και πολλά άλλα περισσότερο σοβαρά από καινούρια μολύβια με ροζ φούντες στην κορυφή..
Ευτυχώς υπάρχουν πολλές οργανώσεις μέσω των οποίων μπορούμε λίγο να βοηθήσουμε και να φέρουμε τη χαρά στα πρόσωπα των πιτσιρικιών.

Το Χαμόγελο του Παιδιού διοργανώνει Σχολικά Bazaars σε όλη την Ελλάδα! Μπορείτε να βρείτε στους πάγκους τους μεγάλη συλλογή από μολύβια, γόμες, στυλό, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής και πολλά άλλα είδη ελληνικής κατασκευής και εξαιρετικής ποιότητας, φιλικά προς το περιβάλλον και ανακυκλώσιμα.
Το Χαμόγελο του Παιδιού προσπαθεί να συγκεντρώσει πόρους με στόχο τη λειτουργία δύο νέων σπιτιών για 60 παιδιά που έχουν ανάγκη να φιλοξενηθούν, σε Αίγιο και Αγρίνιο.
Τα σχολικά είδη του Χαμόγελου μπορείτε επίσης να τα βρείτε στο e-shop τους www.hamogelo-eshop.gr.
Στην εικόνα παρακάτω θα δείτε όλα τα σημεία πώλησης:



Καλή Σχολική Χρονιά σε όλα τα παιδάκια μικρά και μεγάλα! Και Καλή Σχολική Χρονιά και στους γονείς βέβαια με υπομονή, κουράγιο, όρεξη και δημιουργικότητα!

16 σχόλια:

  1. αχχχχ κι εγώ ανυπομονούσα πάντα για το σχολείο !!! ωραία χρόνια...καλή εβδομάδα Βέρα μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θυμάσαι που κάποτε ήταν στην μόδα οι κλωστές στα μαλλιά... που τις τύλιγαν με κάποιον τρόπο γύρω γύρω από μια τούφα μαλλιά και γινόταν σαν χαιμαλί... ε, ανυπομονούσα να πάω σχολείο εκείνη την χρονιά για να το δείξω και να το παινευτώ,χιχι!!! Οσο για την δράση του χαμόγελου του παιδιού.. τι να πει κανείς. Εγώ απλά το κάνω κοινοποίηση στο Ανθομέλι. Σε φιλώ. Callie by Anthoemli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ χρήσιμο post.Η ανεμελιά και η ξεγνοιασιά ανήκει σε όλα τα παιδάκια και είναι πολύ όμορφο που προσπαθεί να τα χαρίσει όλα αυτά το Χαμόγελο του παιδιού και εσύ με αυτή σου την ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα ήθελα να ευχηθώ κι εγω καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδάκια και καλή σας εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!! Φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κουκουβαγιούλα μου, καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδάκια! Τι όμορφα που τα γράφεις... Αναπόλησα τις μέρες που ήμουν παιδάκι του δημοτικού. Πόσο γρήγορα περνούν τα χρόνια...
    Τώρα ξέρεις τι μου θύμισες; Που έκανα συλλογή με χαρτιά και φακέλους αλληλογραφίας. Εσείς κάνατε; Και επίσης έκανα συλλογή από πολύχρωμες χαρτοπετσέτες. Με διάφορα σχέδια. Τελικά ήταν μόδα της γενιάς μας ή μόνο εμείς το κάναμε στην πόλη μας;
    Τι όμορφα χρόνια...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι όμορφα χρόνια!!! Και αυριο θα καμαρωνουμε τα πιτσιρικια μας.Καλη χρονια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδάκια!!! τι όμορφα χρόνια!! αχ κι εγώ είχα συλλογή από γόμες και από χαρτοπετσέτες!!! νομίζω ακόμα τα έχω στην αποθήκη μας αν δεν τα πέταξαν! πολύ σούπερ ήταν!! χι χι.. φιλάκια πολλά, καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με το καλό σε λίγα χρόνια να συνοδεψεις την Αθηνούλα σου στο σχολείο γλυκειά μανούλα.
    φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλή σχολική χρονιά για όλα τα παιδιά!
    καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδάκια!! Εγώ επειδή μεγάλωσα σε χωριό η αλλαγή σχολείο/καλοκαίρι δεν ήταν τρομερή γιατί με τα ίδια παιδιά έκανα παρέα Χειμώνα-Καλοκαίρι!! χαχα!!
    Να έχεις όμορφη εβδομάδα, φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλή σχολική χρονιά σε παιδάκια και δασκάλους! Ευχαριστούμε για την ενημέρωση! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλή αρχή για τη φετινή σχολική χρονιά, με δύναμη και αισιοδοξία για τα παιδιά, τους γονείς και τους κηδεμόνες!

    Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδάκια! Και εγώ ανυπομονούσα να αρχίσουν τα σχολεία...ήταν όλα αυτά που περιέγραψες.
    Απαραίτητη η ενημέρωση σχετικά με το χαμόγελο του παιδιού! Δεν έχω πια παιδιά που πάνε σχολείο αλλά όλο και κάτι μπορούμε να αγοράσουμε για δωράκια. Καλό βράδυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλή σχολική χρονιά σε όλους, παιδάκια και .... μαμάδες! Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη μυρωδιά των καινούργιων βιβλίων και την αίσθηση να γράφεις σε καινούργιο τετράδιο. Αχχχχχχχχχ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή