Σελίδες

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Sunshine Party!


Με υπερηφάνεια σας παρουσιάζω το Sunshine Party για τα 1α γενέθλια της Αθηνούλας! Και λέω με υπερηφάνεια γιατί τα διακοσμητικά είναι όλα από τα χεράκια μου! Λοιπόν, να σας ξεναγήσω:


Το πάρτυ έγινε κάτω στην αυλή μας. Στην είσοδο του σπιτιού είχα κρεμάσει αυτό το στεφάνι. Είναι όλο φτιαγμένο από υφάσματα/κουρελάκια που περίσσεψαν από τα σημαιάκια. Αν θέλετε να το φτιάξετε είναι πανεύκολο και εντυπωσιακό! Ρίξτε μια ματιά εδώ: rag wreath1 και rag wreath2. Δίπλα ο μπάτλερ μας ανάλογα ντυμένος με την περίσταση!  


Το καρεκλάκι της μικρής στολισμένο με σημαιάκια για να είναι κι αυτό γιορτινό. Αριστερά, οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι μέρος μιας γιρλάντας που έφτιαξα. Πάνω σ'ένα σχοινί έπιασα με μανταλάκια 12 φωτογραφίες, μία για κάθε μήνα που μεγάλωνε η Αθηνά κι έτσι μπορούσαμε να δούμε πώς ήταν ο χρόνος που πέρασε!

Δεξιά, έβαλα σ'ένα τραπεζάκι σαπουνόφουσκες και 2 καπέλα με κίτρινες κορδέλες για να παίξουμε και να βγάλουμε φωτογραφίες.


Ο χώρος που στήσαμε τα τραπέζια ευτυχώς ήταν στη σκιά γιατί έκανε ζέστη! Τα σημαιάκια που φαίνονται είναι κι αυτά χειροποίητα! Πήρα υφάσματα φθηνά (από 1 ως 4 ευρώ το μέτρο) στα χρώματα που ήθελα, τα έκοψα τριγωνάκια, έκανα τρυπίτσες και πέρασα ένα κίτρινο κορδόνι! Το αποτέλεσμα ήταν πολύ πιο ωραίο από αυτό που περίμενα!

Πάνω σε κάθε τραπέζι έβαλα 3 μπουκαλάκια γυάλινα με ετικέτες που είχα εκτυπώσει στα σχέδια που ήθελα και μέσα λουλούδια (από την πλατεία..). Επίσης πήρα από το ΙΚΕΑ αυτές τις άσπρες κορνιζούλες και έβαλα μέσα εκτυπωμένο ποστεράκι με θέμα το γνωστό τραγούδι "you are my sunshine".


Το αγαπημένο μου σημείο ήταν το τραπέζι με τα γλυκά! Έστρωσα κίτρινο καρώ τραπεζομάντηλο και έφτιαξα μια γιρλάντα με γράμματα που έγραφε "Αθηνά 1". Πήρα γκοφρέ χαρτί και έφτιαξα αυτά τα πομ-πομ σε κίτρινο, γαλάζιο και ροζ. Εδώ σας βάζω τις οδηγίες: pom pom diy . Με πετονιά τα έδεσα πάνω στον κισσό και έγινε αυτή η σύνθεση.


Η τούρτα της Αθηνάς! Την βρήκα στο ίντερνετ και έδωσα την εικόνα παραγγελία στην Μαρία Ξερικού να μας τη φτιάξει (από όλη την έρευνα που έκανα μου έδωσε τις καλύτερες τιμές ). Την έκανε ολόιδια και πανέμορφη! Το εσωτερικό ήταν κέικ σαν brownies πεντανόστιμο!


Πάνω στο τραπέζι τοποθέτησα γυάλινα διάφανα σκεύη (από αυτά που μαζεύω κατά καιρούς) που τα στόλισα με κορδέλες και τα γέμισα με μπισκότα Γεμιστά Παπαδοπούλου, OREO, γλειφιτζούρια, marshmallows, καραμέλες και το κλασσικό πυργάκι με cupcakes!


Εδώ η στιγμή που σβήνουμε το κεράααακι! Η Αθηνούλα φορώντας κίτρινη tutu (πολύ ωραία αλλά δυστυχώς έκανε πολλή ζέστη εκείνη τη μέρα, στο τέλος της έβαλα άλλο φορεματάκι) προσπαθεί όλο χάρη να ξεκολλήσει μία από τις ηλιαχτίδες της τούρτας της..ευτυχώς δεν τα κατάφερε..χεχε..

Αυτό ήταν το πάρτυ μας λοιπόν! Ότι απορία έχετε για κάποια κατασκευή να με ρωτήσετε!


30 σχόλια:

  1. πολύ όμορφα όλα Βέρα μου,
    να τη χαίρεσαι την Αθηνούλα σου και σύντομα με αδελφάκι.
    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να σας ζήσει η Αθηνούλα σας!Στο πάρτυ είναι τέλεια όλα, αλλά ειδικά η τούρτα με ξετρέλανε!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα στην Αθηνούλα αλλά και σε σένα που της ετοίμασες αυτή την όμορφη γιορτή, δίνοντας χαρούμενη νότα στην πιο σημαντική της μέρα. Να την χαίρεστε!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο Βέρα, για το μεράκι, τις κατασκευές, για όλα!! Είναι πανέμορφα και η τούρτα με ξετρέλανε. Επίσης μου άρεσε πολύ η γιρλάντα με τις 12 φωτό, πολύ έξυπνη ιδέα!
    Καλά το τραπέζι των γλυκών θα το αφήσω ασχολίαστο... ή μάλλον όχι. Όνειρο ήταν.
    Μπράβο και πάλι, να ζήσει η Αθηνά σας!!
    Υ.Γ. κι εγώ θέλω tutu!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τέλειο το πάρτυ σας κορίτσι...ότι έφτιαξες είναι υπέροχο!! Μπράβο Βέρα μου!!! Κι εσείς κούκλοι όλοι!!! Και πάλι πολύχρονη η Αθηνούλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πολυ ομορφα ολα. Και μου αρεσε πολυ που ξεφυγες απο το τετριμμενο ροζ!Οσο για την ηλιαχτιδα παλι καλα να λες. Εμενα ο γιος μου στα πρωτα του γενεθλια εσβησε το κερακι με τα δαχτυλα του. φιλακια και να σου ζησει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εύχομαι και Αθηνά 100 στην τούρτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πω πω τι τέλεια!!!! ανυπομονούσα να δω τι ετοίμασες!!! πανέμορφα όλα, πολλά μπράβο για όλα όσα έκανες, δεν το συζητώ!!!! να χαίρεσαι τη μικρή ηλιαχτίδα!!! είναι μια γλύκα!! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υπέροχα όλα... το τραγούδι αγαπημένο... η τούρτα κορυφαία... τα σημαιάκια πετυχημένα... η γιρλάντα με τις φώτος τέλεια (μπορεί να σου κλέψω την ιδέα,χιχι)... η κόρη σου θεά (τώρα κατάλαβα γιατί είχες παραγγείλει κίτρινη τουτού)... κι εσύ με κοντό μαλλί (καλά κατάλαβα ότι κουρεύτηκες;) Να την χαίρεσαι... και του χρόνου με υγεία στα τρομερά δύο!!! Callie by Anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απλά απίθανα!!! Είναι λες και μπήκα σε ένα μπλογκ του εξωτερικού... πανέμορφα όλα!!! Πολλά συγχαρητήρια στην μανούλα μιας γλυκιάς Αθηνούλας που φρόντισε για την παραμικρή λεπτομέρεια! Να σας ζήσει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εντάξει!!! Όλα είναι κορυφαία, με γούστο φτιαγμένα και με πολύ αγάπη !!

    Τι να πω τώρα και από που να αρχίσω? Οι ιδέες που μας έδωσες πάντως είναι αύθονες και χρήσιμες. Το οργάνωσες τέλεια το πρώτο πάρτυ της μικρής και φαντάζομαι τι έχει να γίνει με τα επόμενα!! Από τώρα σε βλέπω να δουλεύεις το 2ο !!!

    Το ντύσιμο επίσης της μικρής είναι κάτι που αξίζει να σημειωθεί ως χαρακτηριστική και πολύ ωραία λεπτομέρεια.

    Μπράβο σου έχω να πω εγώ και του χρόνου με υγεία και σοφία για τη μικρή σου Αθηνούλα!!

    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να ζήσει το κουκουβαγάκι και πολλά μπράβο στη χρυσοχέρα μαμά κουκουβάγια :) Πάρα πολύ όμορφα πράγματα, φοβερό και πρωτότυπο το θέμα του πάρτυ και η εορτάζουσα μια κούκλα!!!!! Πάντα τέτοια !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να σας ζήσει η Αθηνούλα σας που είναι μια κουκλίτσα!Όλα υπέροχα, μπράβο σου!!!Η τούρτα φανταστική!!!
    Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να το χαίρεστε το κοριτσάκι σας!!! Υπέροχες οι ιδέες!!! ο τρόπος που διακόσμησες τον χώρο σου μου άρεσε πολύ!... σίγουρα οι καλεσμένοι σας απόλαυσαν το πάρτυ!!!... Να περνάτε όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πολυ γουστοζικα ΟΛΑ!!!! Σαν σελιδα περιοδικων ειναι οι φωτογραφιες σου :):)

    Μα το ομορφοτερο ολων ειναι το πλασματακι σας. Τι κουκλι!!!!!! Ελπιζω να της φορουσατε και μπλε χαντρουλα :):)

    Καλημεραα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Να τη χαίρεστε τη μικρούλα σας Βέρα μου!
    Τι όμορφα που ήταν όλα!
    Μπράβο σου χρυσοχέρα μαμά! Είμαι σίγουρη ότι όλοι θα ενθουσιάστηκαν!!
    Πάρα πολύ όμορφο και χαρούμενο το συνολικό αποτέλεσμα και η τουρτίτσα σας φανταστική!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πανέμορφα όλα!! Με μεράκι και αγάπη φτιαγμένα!! Να τη χαίρεστε τη μικρή σας ηλιαχτίδα!! Τόσο ζωηρά και φωτεινά να λάμπει πάντα στη ζωή σας!! Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πανέμορφα όλα... Να ζήσει... Ευχόμαστε όλη της η ζωή να είναι λουσμένη από φως....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Υπέροχα όλα!!
    Να τη χαίρεσαι την ηλιαχτίδα σας!
    Πάντα γερή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Να σου ζήσει, κουκουβαγίτσα μου!!!!!!! Είστε μια υπέροχη οικογένεια και έφτιαξες ένα πανέμορφο πάρτυ γενεθλίων!!!!Και του χρόνου να είστε καλά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Να σας ζήσει!! Να είναι χιλιόχρονη και πάντα ευτυχισμένη!
    Για την δουλειά σου στο τραπέζι και στην διακόσμηση σου βάζω άριστα 10 !!!! Είναι εκπληκτική! Πώς φαίνεται ο άνθρωπος που αγαπάει αυτό που κάνει!!! Χρόνια σου πολλά Αθηνούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πάρα πολύ όμορφα όλα!!
    Να σας ζήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μεγαλούργησες Βέρα! Τι καλά να σε είχα κοντά να κάναμε γενέθλια υπερπαραγωγές! Να χαίρεσαι το Αθηνάκι σου!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τι γλυκιά ανάρτηση! Είσαι μια χρυσοχέρα κουκουβάγια! Να χαίρεστε την Αθηνούλα σας. Καλώς σε βρήκα και θα τα λέμε!
    {Fan, όπως λέμε sofan!}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Φανταστικά όλα! Και πολύ χαρούμενα χρώματα! Χρόνια Πολλά κι από μένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τέλειο πάρτυ!!ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΉ!!Μπράβο!! Να την χαίρεστε την κούκλα σας!! προσεγμένα όλα και πολύ όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ουαου! Ολα φαινονται υπεροχα! Η τουρτα "τα σπάει" και τα λουλουδια απο χαρτι επίσης! Θα είναι πολύ περηφανη για τη μαμα της η Αθηνα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή