Σελίδες

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Διαγωνισμοί!

Καλή βδομάδα φίλοι μου! Ελπίζω να περάσατε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο και να κάνατε και κάνα μακροβούτι!
Λοιπόν! Μάζεψα κάποιους διαγωνισμούς που τρέχουν στο Internet να σας τους δείξω και αν κάποιοι σας ενδιαφέρουν να πάρετε μέρος!

Το Letsgogreen.gr  μας προσφέρει 2 υπέροχα ανοξείδωτα οικολογικά παγουρίνο για τα μην διψάμε ποτέ! Τα bpa free, eco-chic, ανοξείδωτα, οικολογικά παγουρίνο της εταιρείας EARTHLUST, αποτελούν την πιο υγιεινή λύση για όλους!! Κατάλληλα για το σχολείο, το γραφείο αλλά και τη βόλτα μας!
Για να πάρετε μέρος επισκεφτείτε αυτή τη σελίδα:infokids διαγωνισμός παγουρίνο

Η εταιρεία Curious Chef διεξάγει διαγωνισμό εκ του οποίου ένα τυχερό παιδάκι θα κερδίσει 1 σετ 6 τεμαχίων με παιδικά σκεύη μαγειρικής που αποτελείται από πλάστη, αυγοδάρτη, κουτάλα, σπάτουλα, κουπ πατα αρκουδάκι και κουπ πατ πεταλούδα αξίας 38 ευρώ.
Η πρωτοποριακή παιδική σειρά μαγειρικής Curious Chef προσκαλεί τους μικρούς της φίλους στην κουζίνα που τον θεωρεί τον ιδανικό χώρο για δημιουργία.Πολύχρωμα εργαλεία υψηλών προδιαγραφών, εύκολα στη χρήση και απολύτως ασφαλή για τα παιδιά κάνουν την μαγειρική διασκέδαση.
Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό επισκεφτείτε αυτή τη σελίδα: infokids διαγωνισμός curious chef.

Tο family resort hotel GALAXY, σας κάνουν δώρο τις οικογενειακές καλοκαιρινές διακοπές σας! Mία τυχερή οικογένεια θα κερδίσει 5 ημέρες, δηλαδή 4 διανυκτερεύσεις- νύχτες με ημιδιατροφή στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Galaxy Hotel στο Λαγανά Ζακύνθου!  
Η προσφορά αφορά 2 ενήλικες με έως 2 παιδιά και οι νικητές μπορούν να κάνουν χρήση του δώρου τους μόνο το συγκεκριμένο διάστημα: από 25 Aυγούστου 2012 μέχρι 29 Αυγούστου 2012.
Δηλαδή η διαμονή είναι μόνο για τις ημερομηνίες: 25,26,27 και 28 Αυγουστου 2012.
Για να συμμετέχετε μπείτε εδώ: Hotel Galaxy διαγωνισμός.

Οι διαγωνισμοί λήγουν στις 28 Ιουνίου και είναι πολύ εύκολο να πάρετε μέρος. Απλά πηγαίνετε στις αντίστοιχες σελίδες, συμπληρώνετε τα στοιχεία σας στην ειδική φόρμα και τέλος!
Δείτε κι άλλους διαγωνισμούς στη σελίδα infokids διαγωνισμοί.
Καλή τύχη!

Να μην ξεχάσω να αναφέρω το Sunshine Award που μου έδωσε η γλυκιά Wild Rose. Ευχαριστώ πολύ πολύ! Πάντα χαίρομαι όταν παίρνω βραβειάκι!

7 σχόλια:

  1. α τι ωραία που τα συγκέντρωσες!πάω να δηλώσω για τις διακοπες χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο σου που ενημερωνεις με τις αναρτήσεις σου για τα δρώμενα της μπλογκογειτονιάς.
    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλειοι διαγωνισμοί! Πήρα μέρος σε αυτόν με το παγουρίνο! Ωραίο δώρο για το ανιψάκι μου! χιχι! Τις διακοπές δεν ήθελα -σε περίπτωση που λέμε τώρα κέρδιζα- να τις στερούσα από κάποιον που θα μπορούσε να πάει!
    Συγχαρητήρια για το βραβείο σου! Πολλά πολλά ακόμη σου εύχομαι!! Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχω πάρει μέρος σε αυτόν για τους μικρούς σεφ. Για να δούμε θα κερδίσουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τελικά έχεις πολλά ταλέντα owl mommy!
    φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πολυ χρησιμη αναρτηση!Συγκεντρωμενα τα βρισκεις καλυτερα!Ευχαριστουμε πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή