Σελίδες

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Παπουτσοθήκη γρήγορα!

Παπούτσια τα μωρά δεν φοράνε, έτσι νομίζει ο κόσμος..αμ, δε! Κάνετε λάθος κύριοι! Να σας πληροφορήσω ότι η Αθηνούλα όσο δεν πάταγε τα ποδαράκια κάτω είχε παντοφλάκια, αθλητικά και ένα ζευγάρι μουτόν μπότες, δώρο της νονάς της.
Τώρα που αρχίσαμε τα βηματάκια και τις προσπάθειες περπατήματος..τσούκου τσούκου η συλλογή των παπουτσιών μας μεγάλωσε..Ήταν και η βάφτιση που μας φέρανε δωράκια και ξαφνικά το ένα κουτάκι που φύλαγα τα παπούτσια δεν μας φτάνει πια! Άσε που τα παπούτσια που πατάει κάτω δεν θέλω να τα βάζω σε κουτί πάνω σε ράφι, είναι βρώμικα. Και να'μαι που ψάχνω ιδέες για παπουτσοθήκη για την Αθηνά! Ποιος να μας το'λεγε..
Δεν ξέρω μήπως αγγαρέψω το Νίκο να μας φτιάξει μία. Δείτε μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες.


Μάλλον θα πάρω από το ΙΚΕΑ αυτές τις κρεμαστές θήκες για αρχή και βλέπουμε. Θα βάλω και καμμιά κορδελίτσα να το στολίσω λίγο κι ελπίζω να μας βολέψει..αλλιώς βλέπω το Νίκο να πιάνει τα εργαλεία του! Ευτυχώς του αρέσει να μαστορεύει!

26 σχόλια:

  1. μεγάλο θέμα οι παπουτσοθήκες....πολύ όμορφες οι φωτογραφίες που βρήκες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΠΟΥ 'ΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΝΤΟ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ. ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ PRAKTICER ΔΙΦΥΛΛΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΓΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΜΠΟΥΦΑΝ ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΕΣ ΑΜΕΣΗΣ ΧΡΗΣΗΣ (ΟΧΙ ΟΛΑ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολύ ωραίες ιδέες!!μια σταλιά μικρά κι έχουν περισσότερα παπούτσια κι από μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται! Εγώ φέτος πήρα 2 ζευγάρια σαγιονάρες από το Μοναστηράκι κι η μικρή τα διπλάσια!

      Διαγραφή
  4. Και που να δεις όταν μεγαλώσει ακόμα!!!!εγώ έχω τρεις λεβέντες και θέλω:παπούτσια για γυμναστική,παπούτσια για ποδόσφαιρο για την παρέλαση για τη βόλτα αντε και κανένα πιο καλό για γάμο βάπτιση κλπ.σαγιονάρες,πέδιλα..ουφ! και όλα αυτά επί τρία!!!δε σου λέω τίποτα!!γι αυτό ότι πάρεις πάρτο λίγο μεγάλο θα σου χρειαστεί!!!!!φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 3 λεβέντες;;; Χαρά στο κουράγιο σου! Φαντάζομαι τα αθλητικά τους..πιφ! Χεχε!

      Διαγραφή
  5. Απίθανες ιδέες. Αυτή με την παλέτα τη ζαχαρώνω.... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η αδερφη μου (και νονα της μικρης μου) εχει αρρωστια με τα παπουτσια. Εχει εκατονταδες παπουτσια, το καθενα στο κουτι του, τα περισσοτερα με φωτογραφια απο εξω για να θυμαται ποιο εχει που χαχα.
    Ειχε αγορασει στην μικρη σταρακια και καμπερ πριν αρχισει να περπαταει. Οταν ηταν 1 χρονου η Ισμηνουλα ειχε περισσοτερα παπουτσια απο μενα(!) δωρα απο την νονα. Τωρα στα δυομιση εχουμε ενα μεγαλο συρταρι απο μια συρταριερα ολο δικο της.
    Μεγαλωνοντας και η δικη σου θα αρχισει να εχει προτιμησεις και θα κλαιει αν δεν της βαλεις τα παπουτσια που θελει εκεινη. Ειδικα αν ειναι σε ευκολη θεα και τα βλεπει για να επιλεξει. Και το κακο δεν ειναι αν της φορας ροζ-μωβ φορμες να διαλεξει πρασινα παπουτσια. Το προβλημα ειναι αν εχει 35 βαθμους και θελει να φορεσει τα μποτακια της :):):) Οι ιδεες στις φωτογραφιες μου αρεσαν πααααρα πολυ αλλα θα σου προτινα να βαζεις τα παντοφλακια της μονο και τα παπουτσια να ειναι καπου οπου δεν τα βλεπει για να μπορει να διαλεξει :):)

    Καλη επιτχυια με οτι επιλεξεις !

    Και καλο Σ-Κ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μποτάκια το καλοκαίρι,ε; Τι έχουμε να τραβήξουμε..
      Θα βάζω μπροστά να βλέπει μόνο τα παπούτσια της εποχής δηλαδή!

      Διαγραφή
  7. Τι χαριτωμένες ιδέες...πάντως έχεις δίκιο με την ποσότητα παπουτσιών των παιδιών...Είναι σχεδόν τρομακτικό με το πόσα παπούτσια μπορεί να έχουν...άντε καλά μαστορέματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ξεκινήσει να φτιάχνει της μικρής..θα τον αγγαρέψω να κάνει μία και για μας..χεχε!

      Διαγραφή
  8. Ολες οι ιδέες καλές είναι, αλλά κι εγώ με την παλέτα κόλλησα!
    Βέβαια πρέπει να έχεις χώρο για να βάλεις παλέτα στο δωμάτιο.

    Αυτή που λες από την ΙΚΕΑ την έχουμε χρησιμοποιήσει κι εμείς.Την κρεμαστή, την υφασμάτινη. Πολύ καλή επιλογή. Αυτή έχουμε για τη Νεφέλη που είναι 5,5 αλλά και για την Κλειώ που είναι 15 μηνών.

    Καλή επιτυχία ότι κι αν κάνεις!! Είμαι σίγουρη ότι θα είναι καλό!

    Φιλιά και καλό ΣΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, η παλέτα θέλει το χώρο της. Θα πάρω αυτή από το ΙΚΕΑ!
      Καλό Σαβ/κο να έχετε!

      Διαγραφή
  9. Πιο πολύ απ' όλες μ'άρεσε η τελευταία! Λόγω σχήματος, χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η αλήθεια είναι οτι κι εγώ έχω τρέλα με τα παπουτσάκια !! Κι άντε της αγκαλιάς ήταν μικρούτσικα και μαλακούτσικα και χωρούσαν παντού !! Τώρα γεμίσαμε κι εμείς κι ακόμα δεν πήραμε και χειμωνιάτικα..φαντάσου χεχε!! Χμμ αυτή από το Ικεα δεν είναι κακή προς το παρόν !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είναι όλες οι ιδέες τέλειες!!! Ειδικά το σταντ με το κουνελάκι!! Υπέροχο! Βέβαια δεν χωράνε πολλά ζευγάρια εκεί αλλά είναι πανέμορφο!! χιχι! Φιλιά!! Καλό σ/κο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ ωραίες ιδέες!!! Μήπως να βάλω και εγώ τον άντρα μου να φτιάξει μία γιατί γίνεται ο χαμός με τα παπουτσια της Ειρήνης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΞΥΠΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!
    ΚΑΛΟ ΣΒΚ!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τέλειες.....τι μικρά παπουτσάκια!!Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. πολύ σούπερ ιδέες!! η πρώτη είναι φοβερή για πιτσιρικάκια!!! μοιάζει με τούρτα! χι χι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Είναι και που έχει αδυναμία κι η κάθε κοριτσομάνα. Άλλη στα παπούτσια, άλλη στα κοκαλάκια (καλή ώρα), άλλη στα φουστάκια...
    Αχ, εσείς τι κατηγορία είστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή