Σελίδες

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Η εφορευτική κουκουβάγια!

Χθες λοιπόν η μαμά κουκουβάγια ήταν εφορευτική επιτροπή! Όταν μου το ανακοίνωσε ο αστυνομικός δεν γκρίνιαξα καθόλου. Δεν ήθελα. Αρκετά μιζεριάζουμε κάθε μέρα με ότι συμβαίνει, δεν ήθελα να γκρινιάξω και γι'αυτό, δεν έγινε και τίποτα, μια μέρα είναι θα περάσει είπα. Ξύπνησα κατά τις 05:30 και 06:00 ακριβώς ήμουν έξω από το σχολείο. Πλησίασα 2 νεαρούς που περίμεναν κι εκείνοι προφανώς για τον ίδιο λόγο και τους είπα "καλημέρα'. Ο ένας δεν μίλησε και ο άλλος μουρμούρησε ένα "..έρα". Τους στραβοκοίταξα και πήγα να κάτσω μόνη μου. Τι τους στοιχίζει μια καλημέρα, τι στραβά μούτρα έχουν μερικοί..Τέλοσπάντων, μετά από μισή ώρα ήρθαν και οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και πήγαμε ο καθένας στην τάξη του! Χίλια ευτυχώς λέω που ήμουν τυχερή! Ήμουν μαζί με άλλες 4 κοπέλες που ήταν μια χαρά! Νέες, μανούλες, αστείες, με διάθεση για συζήτηση και γενικά όλα καλά! Συννενοηθήκαμε από την αρχή τι θα κάνει η καθεμία και οργανωθήκαμε πολύ καλά! Δυστυχώς πολλά ευτράπελα δεν είχαμε..και λέω δυστυχώς γιατί περίμενα να συναντήσουμε περίεργους παππούδες, αγενείς νεαρούς κτλ..όχι ότι έχω κάνα βίτσιο, έτσι για το ενδιαφέρον της κατάστασης!


Βρήκα βέβαια άλλα πράγματα να σχολιάζουμε. Είχα τη λίστα με τα ονόματα και έσβηνα τον καθένα που ψήφιζε. Στη λίστα λοιπόν είχε όλα τα στοιχεία. Εμείς λοιπόν κοιτάζαμε τις ηλικίες! Οι πιο μεγάλοι που ήρθαν να ψηφίσουν ήταν γεννημένοι το 1925, αμέ! Είχαμε στη λίστα και εγγεγραμένο γεννημένο το 1901! Προφανώς η λίστα δεν ήταν ενημερωμένη.. Βλέπαμε τους γονείς και το απόγευμα τα παιδιά τους. Αδέρφια, ξαδέρφια, όλη την οικογένεια! Είχαμε 3-4 επίθετα από 30 άτομα το καθένα, όλο το σόι μαζεμένο!
Το μεσημέρι πήγα λίγο στο σπίτι να δω τη μικρή. Δώρο για τη γιορτή του μπαμπά ήταν να περάσει όλη τη μέρα μαζί της! Χωρίς να το έχω σχεδιάσει πέρασαν όλη τη μέρα τα δυο τους! Σηκωθήκανε μαζί το πρωί, πήραν το πρωινό τους, παίξανε και ξεκουραστήκανε! Το απόγευμα επέστρεψα για την καταμέτρηση. Στις 18:55 ήρθε ο τελευταίος και στις 19:00 ξεκινήσαμε. Δουλέψαμε σαν ρυθμισμένα ρομποτάκια! Στις 20:30 είχαμε τελειώσει! 
Πάει κι αυτό.. Από εδώ και πέρα να δούμε τι θα γίνει..Ας ελπίσουμε το καλύτερο για όλους μας, για μας και τα παιδάκια μας..

15 σχόλια:

  1. Χαίρομαι που το διασκεδασες!! Η γκρίνια δεν είναι η λύση :) απο δω και πέρα ο Θεός βοηθός :) καλο απόγευμα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο βρε Βέρα μου, μου αρέσει η θετική στάση απέναντι σε οτιδήποτε δεν μας ευχαριστεί! Δεν σου κρύβω βέβαια ότι κάθε φορά που έχουμε εκλογές "τρέμω" μην είμαι στην εφορευτική!
    Όντως πέρασε και αυτό, άντε να δούμε τώρα τι γίνεται!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο Βερα.Και μενα οσοι γνωστοι μου εχουν παει γκρινιαζουν. Εγω παλι θα το ηθελα. Μ'αρεσει να κανω πραγματα για καινουργιες εμπειριες. Οσο για τον μπαμπα και τη μικρη ειμαι σιγουρη οτι θα περασαν πολυ καλα. Φιλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαίρομαι που το είδες τόσο ανάλαφρα!!!φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο Βέρα μου χαίρομαι για τη στάση σου. Και γω δε θα είχα πρόβλημα!
    Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο Βέρα...για το φιλότιμο και την αίσθηση ευθύνησς...σε ένα σωστά οργανωμένο κράτος ο καθένας θα έπρεπε να το θεωρεί τιμή να είναι μέλος της εφορευτικής επιτροπής...αυτό βέβαια προυποθέτει κράτος που να δίνει πράγματα στους πολίτες του όχι μπ......που μόνο να ζητάει ξέρει από αυτούς....και επειδή ήμουν και εγώ δικαστική αντιπρόσωπος οφείλω να πω ότι με την εφορευτική μου επιτροπή έκανα καινούργιο συκώτι από τα γέλια!!!!! Από σήμερα όμως νομίζω ότι θα μου βγει ξινό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όμορφη η θετική στάση στους.. αστάθμητους παράγοντες!! χιχι! Καλή εβδομάδα σου εύχομαι!! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΒΕΡΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ!!!!!!
    ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΕΣ ΛΙΓΑΚΙ ΟΜΩΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ!!!!!!!!!!
    ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θετική σκέψη και συμπεριφορά...παράδειγμα προς μίμηση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μ'αρεσουν οι θετικοι ανθρωποι σαν εσενα!! Μπραβο σου Βερα μου :)

    καλημερααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τελικά η καλύτερη αντιμετώπιση για όλα είναι ένα χαμόγελο!!! Να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βέρα η εφορευτική ή "η εΥφορευτική!" Ακούς και στα 2! Θα σταθώ μόνο σε αυτό: Ήρθε περπατώντας ο αιωνόβιος ή τον φέρανε καροτσάκι?
    Γεια σου γλυκιά ολόγλυκια κουκουβάγιούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπράβο σου Βέρα, σε βλέπω πολύ θετική. Εγώ κάθε φορά που έχουμε εκλογές αγχώνομαι μηπως είμαι εφορευτική επιτροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ούτε ένα ευτράπελο;
    έλα, πες!!!
    καλό βραδάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όταν θα σε καλούν ξανά και ξανά θα δω αν θα γκρινιάξεις.
    Αυτό το αμισθί όλη μέρα ενώ τα δικηγοράκια παίρνουν αποζημίωση εδώ μου κάθεται. Για αυτό και δεν πρόκειται να ξαναπάω ποτέ μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή