Σελίδες

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Κουνουπάκια; Δεν μας τσιμπάτε πια!

Φέτος, μπορεί να μην μας έκανε ζεστό καιρό από τον Μάιο, όπως τις προηγούμενες χρονιές, αλλά τα κουνούπια έκαναν την grande εμφάνισή τους κανονικότατα. Τα μπρατσάκια των πιτσιρικιών γέμισαν τσιμπήματα και οι γάμπες των μεγάλων ενοχλητικές κοκκινίλες... Τώρα που είναι Ιούνιος έχει ξεκινήσει και επίσημα πια η σεζόν του αντικουνουπικού! 

Είχα γράψει παλιότερα για σπιτικά αντικουνουπικά και είχα αναφέρει το μυρωδάτο βασιλικό και πόσο καλό είναι να βάλετε λίγες γλάστρες στο μπαλκόνι σας για να διώξετε μακριά λίγα κουνουπάκια. Αυτή βέβαια η δράση αφορά όπως είπα «λίγα» κουνουπάκια και περιορίζεται μόνο στην... περιοχή του μπαλκονιού. Αν θέλουμε, δηλαδή, να προστατέψουμε το σώμα μας, πρέπει να βάλουμε αντικουνουπική λοσιόν, δεν γίνεται να τριγυρνάμε με μια γλάστρα βασιλικού αγκαζέ! Αν και εγώ προς χάρη του αστείου και της φωτογράφισης βεβαίως, έδωσα στο νήπιο να κρατάει με το ένα χέρι ένα μικρό βασιλικάκι και με το άλλο την αντικουνουπική λοσιόν :-) 

Με το βασιλικό στο ένα και τη λοσιόν στο άλλο χέρι :-)
Να εξηγήσω και τι βλέπετε!
Αυτή είναι η λοσιόν Apaisyl που δεν είναι μόνο αντικουνουπική, είναι γενικά εντομοαπωθητική! Μας προστατεύει δηλαδή από κουνούπια, σκνίπες και απωθεί και μέλισσες, μύγες και άλλα εντομάκια. Το κύριο χαρακτηριστικό που διαφοροποιεί το εντομοαπωθητικό Apaisyl spray lotion από τα υπόλοιπα της αγοράς είναι ότι προστατεύει και από το κουνούπι Τίγρης... Θυμάστε πέρσι τι είχε γίνει με τα τσιμπήματα αυτού του κουνουπιού! Δεν υπάρχει χειρότερο τσίμπημα :-(

Έβαλε τη λοσιόν στο πορτ-παγκάζ κι έφυγε :-)

Εμείς εδώ και 10 μέρες περίπου τη βάζουμε και είμαι ευχαριστημένη. Έχουμε κάνει και βραδινές βόλτες και έχουμε γυρίσει σπίτι "ατσίμπητοι". Λέω «έχουμε» γιατί τη βάζουμε και εμείς και η μικρή. Απευθύνεται και σε μικρότερες ηλικίες από τη δική μας τη νηπιακή. Η σύνθεσή της είναι κατάλληλη για παιδιά και μωρά από 12 μηνών. Και η δράση της διαρκεί μέχρι 8 ώρες! 

Τι άλλο μου άρεσε στο αντικουνουπικό τούτο;
Το Apaisyl spray είναι για το σώμα και το πρόσωπο. 2 σε 1. Δεν μυρίζει και δεν λερώνει τα ρούχα! Και είναι βέβαια προϊόν εγκεκριμένο από το Υπουργείο Γεωργίας.
Επίσης μου άρεσε ότι στη σειρά των προϊόντων τους υπάρχει και roll on για μετά το τσίμπημα. Γιατί μπορεί να μην προλάβεις να βάλεις τη λοσιόν σου, βρε παιδί μου... Στο τσακ σε τσιμπάει το κουνούπι, κάνεις κοκκινίλα και φαγουρίζεσαι! Να μην έχεις να βάλεις και κάτι για after το τσίμπημα; 

Αυτό όμως που μου άρεσε πιο πολύ είναι πως το Apaisyl φάνηκε ιδιαίτερα γενναιόδωρο και μου έστειλε αρκετές αντικουνουπικές λοσιόν για να δώσω δώρα για τους αναγνώστες του blog :-)

Οπότε, έρχεται διαγωνισμός, σούπερ καλοκαιρινός και σούπερ αντικουνουπικός! Μάλλον από τα πιο απαραίτητα και χρήσιμα δωράκια που θα δώσουμε μέσα από το Owl Mommy! 


Μην παραλείψω να σας πω και για το διαγωνισμό που τρέχει στη σελίδα του Apaisyl στο facebook! Λέγεται "Οι διακοπές των Ονείρων σου" και εσείς απλά διαλέγετε τι σας αρέσει: παραλία ή βουνό, ξενοδοχείο ή σκηνή κτλ (δεν θα σας τα πω και όλα) και στο τέλος μαθαίνετε ποιο μέρος σας ταιριάζει καλύτερα σύμφωνα με τις απαντήσεις που δώσατε. Σε μένα πάντως έπεσε μέσα 100%, δεν το περίμενα! Και θα βγουν και από εκεί 20 τυχεροί! Παίξτε λοιπόν κι εσείς εδώ!

Μην ξεχνάτε τους βασιλικούς στα μπαλκόνια σας, φίλοι μου! Και ένα Apaisyl από το φαρμακείο και είστε κομπλέ για καλοκαιρινή βραδιά στο μπαλκόνι και όχι μόνο:-) 

post signature

22 σχόλια:

  1. αχ αυτα τα εντομα! περιμένω τον διαγωνισμο σου αν και χρησιμοποιώ ένα συγκεκριμένο φανατικά! πάω να παιξω προς το παρον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα το προτιμήσω σίγουρα, ειδικά εφόσον δε μυρίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε ευχαριστούμε Βέρα για την πρόταση! Αναμένουμε και το διαγωνισμό σου... Πολλά φιλιά
    Νίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτο που μου αρεσε περισσοτερο ειναι που ειναι γενικα εντομοαπωθητικη γιατι εχουμε πολλες μυγες στο χωριο.. οποτε μολις τελιωσει αυτο που χρησιμοποιουμε τωρα θα το δοκιμασουμε!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια και δεν έχουμε αγοράσει ακόμη αντικουνουπικό, το κρατώ για να το ζητήσω από το φαρμακείο μας! Στο χωριό μου, λόγω υγρασίας, ζέστης αλλά και του κατάφυτου κήπου μας υπάρχουν ποοοολλά κουνούπια... άρα θα το χρειαστούμε! φιλιά Βέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα κουνουπια είναι μεγάλος μπελάς. Γιατι δεν ειναι απλά μια μικρή κοκκινίλα αλλά μπορουν να προκαλέσουν αλλεργικα φαινόμενα. Και μετά από αυτο που επαθα περσι θα παρω οπωσδηποτε πριν φυγω για το χωριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ηδη εκαναν την εμφανιση τους αυτα τα ενοχλητικα κουνουπακια!! Ετοιμαζω και την λιστα για το φαρμακειο για τις διακοπες μας και σιγουρα θα ειναι απο τα πρωτα που θα παρω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τελεια ,θα ειναι το πρωτο που θα παρω μαζι μου στις διακοπες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πολύ χρήσιμο δώρο!!!! ευχαριστούμε!!
    Αγαπημένος προορισμός η Ικαρία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σας ευχαριστούμε για την ευκαιρία!!! Πείτε μου και ποια οικογένεια δεν θα ήθελε αυτό το θαυματουργικό προιόν. Απο καρδιάς σας εύχομαι τα καλύτερα!!! ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σας ευχαριστούμε για την ευκαιρία!!! Πείτε μου και ποια οικογένεια δεν θα ήθελε αυτό το θαυματουργικό προιόν. Απο καρδιάς σας εύχομαι τα καλύτερα!!! ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απαραίτητο τώρα το καλοκαίρι! Ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΩΡΟ!!!!!!!!!!!!! fb name : julia christoforidou

    ΑπάντησηΔιαγραφή