Σελίδες

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Δουλειές, τρεξίματα και μια όμορφη συνάντηση σε παρουσίαση βιβλίου!

Αυτό τον καιρό έχω τόσες δουλειές που τρέχω και δεν φτάνω! Αφορούν κυρίως ένα προσωπικό επαγγελματικό project το οποίο και θα σας ανακοινώσω μόλις το ολοκληρώσω, ελπίζω πολύ σύντομα! Τα τελευταία πρωινά μου λοιπόν τα περνάω παρέα με τη λογίστρια μου στο γραφείο της, στη ΔΟΥ της περιοχής μου, στη ΔΟΥ της περιοχής του γραφείου, στις τράπεζες και γενικά σε αρκετές δημόσιες υπηρεσίες... οπότε καταλαβαίνετε.. πώς το έλεγε αυτός ο αθλητικός σχολιαστής "δεν περιγράφω άλλο", κάπως έτσι!

Μέσα σε όλα αυτά όμως μου ήρθε μία πρόσκληση από την αγαπημένη μου Χριστίνα Κοπανά για την παρουσίαση του βιβλίου της "Κορίτσια, θα γίνω μάνα". Και αποφάσισα εκείνο το πρωινό Τρίτης να κάνω ένα μικρό διάλειμμα από τα τρεξίματα και να πάω να χαλαρώσω με καφεδάκι και κουβεντούλα στον τελευταίο όροφο του Public. 


Μιλήσαμε για τα συναισθήματα μας την περίοδο της εγκυμοσύνης, τα αστεία και τα σοβαρά και γενικά για τις αλλαγές που βιώσαμε μέσα-έξω! Αυτό το βιβλίο δεν ανήκει στα κλασικά βιβλία εγκυμοσύνης. Είναι αυθόρμητο, διασκεδαστικό, αληθινό, με χιούμορ και διαβάζοντας το χαμογελάς.. κουνάς και λίγο το κεφάλι και λες "αχ, ναι.. έτσι ακριβώς είναι!" Γι'αυτό κι εγώ το πήρα για μια αγαπημένη μου φίλη που περιμένει το δικό της μωράκι το καλοκαίρι! Και η Χριστίνα βέβαια έγραψε και ειδική αφιέρωση!


Εκεί συνάντησα και τις φίλες μου, τη Σοφία και την Κάλη! Και βγάλαμε και όλες μαζί φωτογραφία. Ήπιαμε κι ένα καφεδάκι και τα είπαμε!


Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για το βιβλίο εδώ. Θα γίνουν άλλες δύο συναντήσεις με ενδιαφέροντα θέματα για συζητήση με αφορμή το βιβλίο. Δείτε το πρόγραμμα!


Όσο για μένα, πέρασα ένα όμορφο πρωινό που μου έδωσε αρκετό χαμόγελο και δύναμη για να πάω αργότερα και να συνεχίσω τις δουλειές μου με επικυρώσεις και αντίγραφα εγγράφων... Τι να σας πω, σύντομα κοντά σας ;-)

post signature

6 σχόλια:

  1. Ναι, ναι το ομολογώ περάσαμε πολύ όμορφα!!! Συζητησουλα ανάμεσα σε φίλες αλλά και κοπέλες που μόλις γνωρίσαμε και φυσικά για ακόμα μια φορά αναπολήσαμε στιγμές που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ!!! Με το καλό στην επόμενη θα είμαι πάλι εκεί!!! Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό κουράγιο με τα θέματα του Δημοσίου και ελπίζω σύντομα να έχουμε νέα σου!!!
    Τα χαμόγελα στις φωτογραφίες, μαρτυρούν το πόσο όμορφα περάσετε!
    Κάθε επιτυχία στην πορεία του βιβλίου!
    ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια χαρά τα περάσατε!
    Καλή συνέχεια στα τρεξίματα σου κορίτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κρίμα που δεν τα κατάφερα να έρθω. Σας καμάρωσα στις φωτος φιλεναδίτσες μου.
    Το βιβλίο αυτό θέλω να το διαβάσω. Παρόλο που έκανα τα παιδιά μου, νομίζω θα μου αρέσει πολύ και θα ταυτιστώ σίγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπράβο σας κορίτσια!!!! φαίνεται πως περάσατε υπέροχα Βέρα μου!!! καλή επιτυχία για το βιβλίο και καλά ξεμπερδέματα με τη ΔΟΥ!! :) φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή