Σελίδες

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Οι φίλες μου και το πάρτυ μας!

Ήταν περίπου αρχές Ιανουαρίου του 2013 που μέσα από αυτό το blog έκανα το πρώτο κάλεσμα σε bloggers με σκοπό μία φιλική συνάντηση. Κανονίσαμε τελικά και συναντηθήκαμε στις 10 Φεβρουαρίου. Ήμασταν 12 κοπέλες, bloggers, όχι όλες μαμάδες, όχι ίδιας ηλικίας, πολύ διαφορετικές μεταξύ μας αλλά με όμορφη διάθεση να πιούμε μαζί ένα καφέ και να μοιραστούμε από την πρώτη μας συνάντηση διάφορα θέματα που μας απασχολούσαν. Φανταστείτε, η ώρα συνάντησης ήταν 18:00 και από τις 17:50 είχαμε μαζευτεί οι περισσότερες! Τέτοιο άγχος είχαμε στην αρχή... το οποίο και εξαφανίστηκε στη συνέχεια αφού φύγαμε από το μαγαζί μετά τις 23:00!

Μετά λοιπόν από την 1η μας συνάντηση αρχίσαμε να ανταλλάσουμε e-mails και να φτιάχνουμε αλυσίδες με διάφορα θέματα. Και αποφασίσαμε να ξανασυναντηθούμε.. ξανά και ξανά! Και προστέθηκαν και 2-3 κοπέλες στην παρέα. Κάπως έτσι, κάθε 40 μέρες περίπου οργανώναμε μία συνάντηση. Και μέσω των μηνυμάτων είχαμε καθημερινή επαφή. Και δέσαμε. Τόσο διαφορετικές κι όμως δέσαμε. Δεν ήμασταν πάντα όλες παρούσες, υπήρχαν και κοπέλες που συμμετείχαν πιο αραιά αλλά προσπαθούσαμε στις συναντήσεις να είμαστε όσες περισσότερες μπορούσαμε!

Και να που πέρασε ένας χρόνος. Και να που ξεκινήσαμε από ιντερνετικές γνωστές και γίναμε πραγματικές φίλες. Γίναμε μια παρέα. Μοιραστήκαμε τις ανησυχίες μας, τα προβλήματα των παιδιών μας, των συγγενών μας, τις ασθένειες μας... αλλά και τις χαρές μας! Περάσαμε μαζί 3 εγκυμοσύνες, 2 γέννες (και περιμένουμε ακόμα μία!), πρωτιές και όλα τα ευχάριστα που μας συνέβαιναν!

Ε, και κάπως έπρεπε να γιορτάσουμε την επετειακή μας συνάντηση! Και εννοείται ότι θα την οργάνωνα εγώ! Κάλεσα λοιπόν τις κοπέλες σπίτι μου και ετοίμασα μία βραδιά με παιχνίδια και όμορφες εκπλήξεις! Για αρχή διακόσμησα με υφασμάτινα σημαιάκια και μεγάλα πομ πον το καθιστικό!


Αφού μαζευτήκαμε (δυστυχώς δεν κατάφεραν να έρθουν όλες οι κοπέλες), ήπιαμε το καφεδάκι μας και αρχίσαμε το αγαπημένο μας κους κους!


Και αρχίσαμε να παίζουμε το παιχνίδι έκπληξη που είχα ετοιμάσει! Το οποίο ήταν ένα παιχνίδι του τύπου "πόσο καλά με ξέρεις;". Είχα συγκεντρώσει περίπου 100 ερωτήσεις! Ω, ναι! Είχα διαβάσει γύρω στις 900 e-mail αλυσίδες για να τις βγάλω τις ερωτήσεις :-) 
Οι κατηγορίες ήταν : Εμείς κι Εμείς (ερωτήσεις για την καθεμιά μας), Λοιποί Συγγενείς (ερωτήσεις για τα παιδιά/συζύγους/γονείς), Συναντήσεις ( ερωτήσεις σχετικά με τα μέρη των συναντήσεων μας) και Κεραυνός (δύσκολες ερωτήσεις με διπλούς πόντους). Χωριστήκαμε σε 2 ομάδες και ξεκινήσαμε! Εγώ είχα βέβαια το ρόλο της παρουσιάστριας.
Απολαύσαμε αυτό το παιχνίδι πάρα πολύ! Γελούσαμε και φωνάζαμε τις σωστές απαντήσεις! Ειδικά στο τέλος που οι τελευταίες ερωτήσεις έκριναν το αποτέλεσμα και βγήκε η νικήτρια ομάδα.. έγινε χαμός!

Μετά είχαμε τη μυστική συνταγή! Είχα ζητήσει από την κάθε κοπέλα ξεχωριστά να γράψει σε ένα χαρτί μια αγαπημένη της συνταγή μαγειρικής/ζαχαροπλαστικής, να τη διακοσμήσει και να τη βάλει μέσα σε ένα λευκό φάκελο. Είχα λοιπόν την ιδέα να κάνουμε με αυτές τις συνταγές μια δημοπρασία! Ποντάραμε στη συνταγή που μας άρεσε, τη διεκδικούσαμε και για να την αποκτήσουμε έπρεπε να περάσουμε από μια τραγουδιστική δοκιμασία.. και χορευτική μερικές φορές! Και όπως φαντάζεστε γελάσαμε και φωνάζαμε σαν έφηβες σε πάρτυ!


Δεν θα μπορούσα να οργανώσω αυτή την επετειακή συνάντηση και να μην έχω ετοιμάσει και βιντεάκι με τις όμορφες στιγμές που περάσαμε αυτό τον 1ο χρόνο της φιλίας μας. Συγκέντρωσα λοιπόν φωτογραφίες από όλες μας τις συναντήσεις, έγραψα δυο λόγια και έβαλα μουσική αγαπησιάρικη! Και εκεί συγκινηθήκαμε όλες... τα χαχανίσματα έδωσαν τη θέση τους στα γλυκά χαμόγελα και τις αγκαλιές. Το βιντεάκι τελείωσε βέβαια με χιουμοριστικό τρόπο για να κάνω κι εγώ την τελευταία έκπληξη της βραδιάς... να εμφανιστώ με τούρτα και κεράκια! Μαζευτήκαμε και σβήσαμε τα κεράκια μας λοιπόν! 


Και κάπως έτσι τελείωσε η όμορφη βραδιά μας. Βγάλαμε την κλασική αναμνηστική μας φωτογραφία, πήρε η καθεμιά μας από ένα μικρό δωράκι και χωριστήκαμε... μέχρι να βρεθούμε ξανά! Είμαι σίγουρη ότι η καθεμία από εμάς νιώθει μεγάλη ευγνωμοσύνη για όλο αυτό. Γιατί καμμιά μας δεν περίμενε να κάνει καινούριες φίλες στα 30, 35, 40 χρόνια της! Μπορεί το blogging να μας έφερε κοντά την πρώτη φορά αλλά τώρα πια είμαι σίγουρη πως αυτό που μας έδεσε στη συνέχεια ήταν η διάθεση για πραγματική φιλία. Δεν είναι ότι ταιριάζουμε όλες μεταξύ μας, άλλωστε αυτό θα ήταν ψέμα να το έλεγα. Είναι το πόσο σεβόμαστε τη διαφορετικότητα μας. Και όπως λέει και η φίλη μου η Κάλη.. περνάμε καλά! Και αυτό δεν είναι καθόλου μικρής σημασίας.


Αυτές είναι οι αγαπημένες μου φίλες λοιπόν!
Η παρέα μας αποτελείται από τις: Μαρώ, Σοφία, Κάλη, Μαρία, Σίνα, Δήμητρα, Ασπασία, Μαρία, Μάχη, Αναστασία, Γεωργία, Θεανώ, Γιάννα! Κορίτσια σας ευχαριστώ για αυτή την όμορφη ρομαντική φιλία και αναμένω να οργανώσω πιο πολλές εκπλήξεις για την 2η, 3η, 4η, 5η... επετειακή μας συνάντηση!

post signature

23 σχόλια:

  1. Ε, μα στο έχω ξαναπεί: είστε τρελοκομεία!
    Γλυκά τρελοκομεία, εύχομαι τόσα κι άλλα τόσα κι άλλα τόσα, πολλά χρόνια δυνατής φιλίας! Να είστε καλά, να περνάτε τέλεια και ν' ανεβάζετε φωτογραφίες να σας χαιρόμαστε!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλήθεια...κλαίω. Δεν περιγράφω άλλο :) <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο Βερα μου. Τι ομορφο που καθισες κι ετοιμασες τοσο ομορφα πραγματα για την συναντηση σας!! Ευχομαι να περνατε παντα ετσι!!!

    Εχω κανει κι εγω δυο διαδυκτιακες φιλες. Μου φαινοταν κι εμενα παραξενο, αλλά συνεβει και νιωθω ευγνωμοσυνη γι'αυτο :)

    Καλο Σαββατοκυριακο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε συ Βέρα το παιχνίδι που ετοίμασες πολύ ωραίο!!! Πόσο μου αρέσουν αυτά τα γυναικομαζώματα τα κοριτσίστικα που δεν καταλαβαίνουν από χρόνια που περνούν! Εκανα κι εγώ ένα παρόμοιο πιτζάμα πάρτυ το χειμώνα με φίλες, αλλά τόσο καλά δεν το οργάνωσα και μου έδωσες ιδέες για την επόμενη φορά! Μπράβο σας ρε κορίτισα για το κέφι σας και το μεράκι σας!!! Εγώ το λέω η Αθήνα είναι πιο αλέγκρα πόλη και εξωστρεφείς οι άνθρωποι της. Εμείς εδώ είμαστε λιγουλάκι συντηρητηκούληδες και θέλουμε τις ασφάλειές μας οι Βόρειοι. Πάντα τέτοια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πάντα τέτοια κορίτσια!!! Μπράβο Βέρα μου!! το διοργάνωσες καταπληκτικά!! φαίνεται οτι περάσατε τελεια!!! πολλά φιλιά σε όλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αααααααχχχχχχχχχ πόσο τέλεια περάσαμε Βεράκι!!!! Μαγικά!!!! Πόσο γέλιο, πόσο δάκρυ, πόσο παιχνίδι!!! Η πιο σούπερκαταπληκτικίσιους συνάντησή μας. Τα παιχνίδια που διοργάνωσες με ενθουσίασαν τρελά, ειδικά αυτό με τις ερωτήσεις μιας και είμαι σπασικλάκι:)))
    Τα είπες πολύ σωστά. Είμαστε όλες διαφορετικές αλλά με ένα κοινό παρανομαστή. Να περνάμε καλά.
    Θέλω εσύ να διοργανώνεις όλες τις επετειακές!!! Χα χα χα. Βρήκες το μπελά σου τώρα αλλά ως επίτιμη πρόεδρος, το αξίζεις:)
    Είναι τόσο τέλεια εδώ στη μπλογκόσφαιρα όταν εχεις καλή διάθεση και είσαι καλοπροαίρετος.
    Μας εύχομαι να είμαστε φίλες για πολλά πολλά χρόνια ακόμα!!!
    Πάρε ένα τρελό και γλυκό φιλάκι μωράκλα μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βέρα γιατί δεν έγραψες για το τακούνι της Ασπασίας και για το κουδούνι που χτύπησα μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα;;;;;;; Εγώ το έκανα, το ομολογώ!!!! χαχαχα
    Ήταν τέλεια, περάσαμε super και εύχομαι να μαζευτούμε ξανά μαζί με τις απούσες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ζουζούνα μουυυυυυυυυυυυυ τι τέλεια που περάσαμε! Καλά, το παιχνίδι με τις ερωτήσεις απίστευτο! Και ναι, τελικά εγώ είπα τον Στάνκογλου "θεό"!!!

    Πόσο χαρούμενη είμαι που είπα το "ναι, θα έρθω" στην πρώτη μας συνάντηση, πριν ένα χρόνο!!! Και το είχα τόση ανάγκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαίρομαι που τα περάσατε τόσο όμορφα!
    Πάντα τέτοια....φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κορίτσιααααα!!
    Μπράβο! Το χαμόγελό σας τα λέει όλα!
    Πάντα τέτοια!!!
    ΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΑΑΑΑΑ εσείς περνάτε πολύ ωραία εκεί στας εξοχάς!!Βεράκι χαίρομαι πολύ με κάτι τέτοια!!ήσουν μια πολύ καλή οικοδέσποινα και τα ετοίμασες όλα με πολύ αγάπη,φαίνεται αυτό!Πάντα τέτοια κορίτσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ενα μεγαλο ευχαριστω για αυτον τον χρονο σε όλεs.
    Με πολυ αγαπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βεράκι μου, τι ευχάριστη έκπληξη ήταν αυτή;;;!!! Καλά, για εκείνη τη βραδιά στα είπα και αλλού. Ήσουν η ΤΕΛΕΙΑ οικοδέσποινα, ήταν η ΤΕΛΕΙΑ συνάντηση, τα περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ!!! Μακάρι αυτό το παρεάκι να κρατήσει ισχυρούς δεσμούς φιλίας για πολλά χρόνια ακόμη και κάθε Φεβρουάριο να ζούμε τέτοιες επετειακές συναντήσεις με τρέλα και κορδέλα :)))))))))))))))
    Φιλενάδα είσαι υπέροχη και σ'αγαπώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χαιρoμαι πoυ ειστε μια υπερoχη bloggeroμαδα και μεσα σ αυτην ειναι και η κoρη μoυ.Να ειστε καλα και παντα να περνατε τoσo oμoρφα παρoλη την διαφoρετικoτητα πoυ εχετε oπως λες. Καλα σπoκρια σε oλες σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ζηλεύω, ζηλεύω, ζηλεύω... Ναι κριμα δεν καταφερα να ερθω σε αυτην την επετειακη συναντηση κι έχασα τα καλύτερα :) Μετά απο αυτήν την συνάντηση το χάος, ήθελα κι εγώ να σας καλέσω κάποια στιγμή στο σπίτι μου αλλά μετά απο όλα αυτά δεν τολμώ,έχετε ανεβάσει τον πήχη πολύ ψηλά. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι, σας αγαπώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Υπέροχη ιδέα, καταπληκτική η παρέα σας! Σας ζηλεύω... Χαίρομαι τελικά που μπήκα και εγώ στην blogοσφαιρα και ελπίζω κάποια στιγμή να αποκτήσω νέες, δυνατές φιλίες όπως η δική σας!
    Να περνάτε πάντα τέλεια!
    Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Βεράκι μου γέλασα και συγκινήθηκα συγχρόνως!!! Πραγματικά σου βγάζω το καπέλο για όλες τις δραστηριότητες... ειδικά για τα 900 μέηλ που διάβασες!!! Ευτυχώς κατάφερα να μείνω σε όοοοολη την βραδιά και ήταν υπέροχα! Περνάμε καλά και αυτό φαίνεται,χιχι!!! Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτό έχει σημασία... Να περνάτε καλά και να νιώθετε καλά όλες μαζί ! Η διαφορετικότητα ενώνει... και μόνο! Φιλιά πολλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πάντα να είστε καλά κοριτσάκια και να περνάτε τόσο όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. κούκλες όλες! Μπράβο που δέχτηκες να διοργανωσεις μια τέτοια συνάντηση σπίτι σου,σπάνιο θα έλεγα!
    μια ερωτηση θέλω να κάνω : η marron έφαγε τίποτα;χαχαχαχα
    πάντα τέτοια σας εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Φοβερη οργάνωση.. Είστε όλες τρομερες (το όμορφες είναι αδιαπραγμάτευτο)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. μα τι τέλεια!!! είμαι σίγουρη περάσατε μαγικά!!!! κι εγώ θέλωωωωωω... να μην είμαι κοντά.. :( σνιφ!!! δεν έρχεστε όλες Κρήτη διακοπές?????? :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή