Σελίδες

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Το καθισματάκι φαγητού μας!

Ας πούμε ότι θέλω να γράψω κάτι για την εταιρία Chicco, μια εταιρία που την εμπιστεύονταν οι μαμάδες μας και που συνεχίζει να προσφέρει αξιόλογα προϊόντα και στα δικά μας παιδιά. Αλλά δεν θέλω να γράψω ένα έτοιμο κείμενο, δεν θέλω να μεταφέρω κανένα δελτίο τύπου. Προτιμώ αν είναι να γράψω κάτι να είναι για κάποιο προϊόν που εγώ η ίδια έχω μείνει ευχαριστημένη και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας..

Γι'αυτό λοιπόν θα σας γράψω για το καθισματάκι φαγητού μας, αυτό που μας συνοδεύει στις εξόδους μας! Μας το φέρανε δώρο στη βάπτιση της Αθηνάς και η αλήθεια είναι ότι δεν το πολυσυμπάθησα αρχικά. Αυτό γιατί μέχρι τότε η μικρή μας καθόταν στο καρότσι καθιστή και την τάιζα εκεί όταν ήμασταν έξω. Μέσα στο ίδιο καλοκαίρι όμως θέλαμε το παιδί να μπορεί να κάθεται στο τραπέζι κανονικά και να είναι μέλος της παρέας. Έτσι δεν βαριόταν και δεν γκρίνιαζε! Μπορούσε να ζωγραφίζει στα χάρτινα τραπεζομάντηλα στις ταβέρνες, να αλατοπιπερώνει το ψωμί της, γενικά να μπορεί να ασχοληθεί με κάποιο παιχνίδι της και να είναι ακριβώς δίπλα μας και όχι στο καρότσι της παραπέρα.. Έτσι απολαμβάναμε κι εμείς περισσότερο την έξοδο μας ;-)


Αυτό συνεχίζεται μέχρι και σήμερα που η Αθηνά είναι σχεδόν 2,5 χρονών. Αυτό το καθισματάκι εφαρμόζει σχεδόν σε όλα τα τραπέζια (9/10 θα έλεγα βάση εμπειρίας), είναι σταθερό, έχει αρκετό χώρο για το παιδάκι και μεταφέρεται εύκολα στην τσάντα του. Εμείς το έχουμε μόνιμα στο αυτοκίνητο και όπου πάμε το έχουμε μαζί μας. Ακόμα κι αν πάμε σε άλλο σπίτι για επίσκεψη έχουμε μαζί το δικό μας καρεκλάκι φαγητού. Η μικρή ξέρει πια τη θέση της και περιμένει πώς και πώς να το στήσουμε για να κάτσει και να απολαύσει το φαγητό της. Ειδικά τώρα που τρώει και μόνη της.. η χαρά της είναι μεγάλη!

Αυτό το καθισματάκι φαγητού το έχουμε συστήσει παντού και το προτιμάμε κι εμείς πια σαν δώρο σε βαπτίσεις! Και από αυτά τα παιδάκια που το δέχτηκαν σαν δώρο και το καταευχαριστήθηκαν ζήτησα φωτογραφίες και έφτιαξα το κολάζ που βλέπετε παραπάνω. Και το δικό μου κουκουβαγιάκι βέβαια μέσα!

Αυτή την περίοδο η Chicco τρέχει και έναν μεγάλο διαγωνισμό! Επισκεφτείτε τη σελίδα της Chicco στο facebook, παίξτε και μπορεί να κερδίσετε εσείς τα μεγάλα δώρα!

post signature

11 σχόλια:

  1. Για να είμαι ειλικρινής το είχα δει αυτό το καρεκλάκι αλλά δεν το είχα πάρει γιατί μου φαινόταν άβολο. Η ταλιμπανούλα άλλωστε απο πολύ μικρή καθόταν κανονικά στην καρέκλα (πάνω σε μαξιλάρι) και τρώγαμε όλοι μαζί στο σπίτι, και έξω που βγαίναμε καθόταν είτε στο καρότσι είτε μας έφερναν καρεκλάκι γιατί πλεον τα περισσότερα μαγαζιά διαθέτουν. Τώρα που το βλέπω όμως μου αρέσει, θα το έχω στα υπόψη για τον μαχαραγιό πλεον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εμείς αυτό έχουμε!Καλύτερα είχαμε γιατί το έχει άλλο παιδάκι τώρα,αφού ο Κωνσταντίνος δεν το χρειάζεται τώρα πιά!Είναι τέλειο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμείς ποτέ δε το βολευτήκαμε
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βεράκι μου!Έχω καιρό να έρθω και βλέπω ένα σωρό ομορφιές εδώ πέρα!Το blog είναι πολύ πιο όμορφο έτσι!
    Είδα και την φωτογράφιση που κάνατε οικογενειακώς και ήταν ΥΠΕΡΟΧΗ!!!!
    Για το καρεκλάκι δεν έχω γνώμη γιατί δεν είχα σε κανένα παιδί.Στο καρότσι τα έβαζα και στις καρέκλες!Γι'αυτό κατέβαιναν εύκολα και τα κυνηγούσα!!!!χαχαχα
    Πολλά φιλιά και στο Αθηνάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κι εγώ το είχα δει αλλά για κάποιο λόγο μου προκαλούσε ανασφάλεια,δε μου καθόταν καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τί ωραίο το κολάζ σου!! Πραγματικά είναι πολύ πρακτικό, βλέπω ότι το χρησιμοποιούν πολύ και είναι πολύ πρακτικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. To είχα δει κι εγώ στα καταστήματα όταν ήθελα να αγοράσω καρεκλάκι φαγητού αλλά δε το συμπάθησα καθόλου.
    Πήραμε ένα κλασσικό καρεκλάκι φαγητού που το χρησιμοποιήσαμε μέχρι 18 μηνών..πλέον ο Απόστολος που είναι σχεδόν 2,5 κάθεται κανονικά στη καρέκλα του τραπεζιού μαζί μας και τρώει μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. All time classic…
    Και τα 2 μου παιδιά το βολεύτηκαν (και εγώ φυσικά) τρελά!
    Ψηφίζω chicco καθισματάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να σου πω την αλήθεια μου και έμεις προτιμήσαμε καθισματάκι σταθερό στην καρέκλα αν και ειμαι σίγουρη οτι υπάρχουν ολες οι προδιαγραφές ασφαλείας. Πάντως η λύση καρότσι δεν βολεύει καθολου. Υπάρχει αμεσότητα με το καθισματάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βέρα μου ξεκιναει το τρίτο χριστουγεννιατικο πανγύρι http://starsandicicles.blogspot.gr/2013/10/3.html και σε περιμένω φιλακια !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και εμείς το ίδιο είχαμε της chicco, μεγάλωσε τα δυο παιδιά μου και μετά το χάρισα στην ξαδέλφη μου όπου μεγάλωσε τα δυο δικά της. Καθισματάκι εγγύηση και πλήρης απόσβεση των χρημάτων του.
    Τα σταθερά καθίσματα δεν με βόλευαν στο σπιτι που ειναι μικρό και έπιαναν χώρο και ετσι αυτό και στο σπιτι βόλευε και εκτός οταν πηγαιναμε επισκεψεις ή έξω για φαγητό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή