Σελίδες

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Αλλαγή σκηνικού!

Καλησπέρα φίλοι μου! Τα καταφέραμε και ήρθαμε τελικά στο εξοχικό μας στην Ερμιόνη! Και πόσα "δεν πειράζει" είπα που τα πίστεψα όλα.. Δεν πειράζει που χάλασε ο καιρός. δεν πειράζει που τώρα που ήρθαμε όλοι οι φίλοι μας φεύγουν, δεν πειράζει που δεν έχω γρήγορο ίντερνετ, δεν με πειράζει τίποτα! Αρκεί που ήρθαμε και θα περπατήσουμε λίγο ξέγνοιαστα, θα βλέπουμε τη θάλασσα από το μπαλκόνι μας και θα αλλάξουμε για λίγο το καθημερινό σκηνικό μας! Χρειάζεται κι αυτό για να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας!
Φωτογραφία λοιπόν από το μπαλκόνι μας! Όπως σας είχα υποσχεθεί!


Πήγαμε και βόλτα και θαυμάσαμε τα φροντισμένα μπαλκόνια και τις ολάνθιστες αυλές. Μία είχε συννεφιά, μία είχε ήλιο. 




Στη χθεσινή μας βόλτα στα σοκάκια του χωριού βρήκα μια πανέμορφη γωνιά γεμάτη χρώμα! Λατρεύω τις βουκαμβίλιες και η Αθηνά τρελαίνεται για όλων των ειδών τα λουλούδια! Δεν είχε και κόσμο (όχι ότι με νοιάζει κιόλας), οπότε ήταν ευκαιρία για φωτογραφία! Κρίμα που ήμασταν οι δυο μας και δεν μπορούσαμε να βγάλουμε και μαζί! Αν έρθει το Σαβ/κο ο Νίκος θα ξαναπάμε σίγουρα!



Τώρα που σας γράφω..μπουμπουνίζει! Αλλά είπαμε..δεν πειράζει! Εξάλλου, πήγα το πρωί στη λαϊκή και πήρα φράουλες για να φτιάξω μαρμελάδα! Σας φιλώ!

26 σχόλια:

  1. Δε πειράζει όντως γιατί άξιζε καλά να περάσετε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τελεια!! πολυ καλα κανατε!! φιλάκια και να περασετε υπεροχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι εγώ με φράουλες ασχολούμαι, για την επόμενη ανάρτηση!
    Τι ομορφιά βρε κορίτσι εκεί. Την θυμάμαι από πέρυσι την υπέροχη θέα από το μπαλκόνι, μα πότε πέρασε ένας χρόνος;!
    Η Αθηνούλα όνειρο στα πεσμένα λουλούδια! Να βγείτε οπωσδήποτε και μία μαζί!!
    Φιλιά πολλά!
    Υ.Γ. πόσο μ' αρέσει που κουβαλάει παντού την τσάντα της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα και αν ζηλεύω! Βερούλα μου φυσικά και δεν πειράζει για τίποτα! μόνο που είσαι εκεί και βλέπεις θάλασσα αρκεί! η θέα από το μπαλκόνι σας μοναδική! επισκέψεις δέχεσαι;; πόση ώρα είπαμε είναι η Ερμιόνη οεο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είσαι σοβαρή??? Ασφαλώς και ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!!
    Με τέτοια θέα κ' με ένα υπέροχο Αθηνούλι μέσα στα λουλούδια, σιγά μην πειράζει!!!
    Γλυκά κ' κόκκινα φιλιά σαν τη μαρμελάδα σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαίρομαι την αισιοδοξία σου Βέρα!!
    Είσαι στο σωστό δρόμο!
    ...Η Αθηνά είναι εκπληκτική με την τσάντα της πάνω στο στρώμα από τα λουλούδια!! Φοβερές φωτογραφίες!! ... Περιμένουμε με χαρά και τις επόμενες που θα είστε μαζί αγκαλιά!!

    Σε φιλώ κοριτσάκι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μικροπράγματα όπως ο "όχι και τόσο καλός καιρός" δεν μπορούν να επηρεάσουν την υπέροχη διάθεση που έχεις! Να περάσετε υπέροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θαυμάσιο μέρος για να ζεις εκεί. Η δε Αθηνουλα είναι σαν σωστό λουλούδι μέσα στα λουλούδια.

    Χριστός Ανέστη, Χρόνια Πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι υπέροχη φωτογραφία αυτή μέσα στα πέταλα των λουλουδιών!!! Βέρα μου δεν έχω έρθει ποτέ Ερμιόνη αλλά από τις φώτος βλέπω ότι πρέπει να είναι υπέροχο μέρος... αλλά και το σπίτι σας έχει πιάτο την θάλασσα... αυτό είναι το καλύτερο! Φιλάκια στην Αθηνούλα και όταν έρθει ο Νίκος βγάλε το άχτι του και βγάλτε πολλές πολλές φώτος!!! Callie by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καταπληκτική η φωτογραφία της Αθηνάς!! Τουλάχιστον καταφέρατε να ξεφύγετε λιγάκι!! Να περάσετε πολύ όμορφα και να βγάλετε πολλές πολλές φωτογραφίες!! φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πωωωωωωωωωωωωπωωωωωωωωωωω μπαλκόνι ακριβώς πάνω στην θάλασσα!!!!!!!!! Να κοιμάσαι και να ακούς το κύμα!!!!!!!!! Ε, τι να πειράζει μετά από αυτό ;;;!!!
    Να περάσετε τέλεια και να γεμίσετε μπαταρίες και ...... κάρτα μνήμης στην φωτογραφική μηχανή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το λιγότερο που μπορώ να πω για την θέα είναι εξαιρετική! Λάτρεψα με την φώτο της μικρής πάνω στα φύλλοα της μπουκαμβίλιας! Είδες που τελικά μια χαρά περάσατε;
    Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πω πω τύχηηηηη ! Μα πάνω στο κύμα;;; Βέβαια και δεν πειράζει! Αυτό μας έλειπε! Η φωτογραφία με την βουκαμβίλια και την μικρή είναι έργο τέχνης! Ακόμα και εγώ που μένω δίπλα στην θάλασσα ζήλεψα. Φαντάσου τι πάθανε οι άλλοι. Να είστε καλά και να βολτάρετε πολύ! Εγώ πάντως θα ήθελα να δω και άλλες φωτογραφίες από την περιοχή και άλλες ώρες από το υπέροχο μπαλκόνι σας! Χριστός Ανέστη ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ναι, ναι ήρθατε... Νομίζω ότι καλύτερα που ήρθατε τώρα, είναι πιο ήρεμα και θα απολάυσετε καλύτερα τις ημέρες σας... Συνεχίστε τις βόλτες σας και χαρείτε την κάθε στιγμή σας... αυτή η θέα από την βεράντα σας είναι ζηλευτή..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χρειάστηκε να το γκουγκλάρω για να βρω που είναι αυτή η Ερμιόνη καθώς δεν φημίζομαι για τις γεωγραφικές μου γνώσεις! Τι τέλειο μέρος! Δεν νομίζω να κρατήσει για πολύ ακόμα η βροχή οπότε έχετε χρόνο το Σ/Κ να το ευχαριστηθείτε! Χρόνια πολλά και για τη γιορτή της μητέρας! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βέρα δεν ήξερα πως είναι τόσο όμορφη η Ερμιόνη!!! Σαν νησάκι είναι με τα δρομάκια του τα πλακόστρωτα και τις βουκαμβίλιες! Η Αθηνούλα το κουκλι μες τα λουλούδια χαρούμενη, είναι η επιβεβαίωση πως κάνατε σούπερ που φύγατε!!! Τι να κάνεις στην γκρίζα και γεμάτη καυσαέριο Αθήνα! Ερμιόνη δαγκωτό!!! Που είσαι Ερμιόνη the one with all the tastes με το διάσημο όνομα!!!!
    Περιμένουμε εντυπώσεις απο μαρμελάδα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ έφυγα κ δεν σχολιάσα τη θέα απο μπαλκόνι......δεν θα πω τίποτα άλλο....παίρνω αμάξι, τσεκάρω μπαλκόνι κ ίσως με δεις απο κάτω να σου κάνω καντάδα:))))
      Φερνω παγωτό, βάζεις μαρμελάδα;;;;

      Διαγραφή
  17. Απίθανη η φωτογραφία στις βουκαμβίλιες!!
    Καλά να περάσετε!!

    Τρελοτουρίστρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτές οι φωτογραφίες τις μικρής με τις βουκαμβίλιες είναι...όλα τα λεφτά!!!!!!! Δεν μας πειράζει τίποτα όταν περνάμε καλά με τους ανθρώπους που αγαπάμε!!
    Φιλιά πολλά! Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πολύ ωραίες φωτογραφίες!!Τετοια θεα περίπου εχουμε και εμείς απο το μπαλκόνι! Μακάρι να φτιάξω το σύστημα να μπορέσω να ανεβάσω και εγω φωτογραφίες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η θέα από το μπαλκόνι σας αξίζει και με το παραπάνω τον κόπο!
    Μη νομίζεις βρε Βέρα μου, κι εδώ στην Αθήνα χάλια είναι ο καιρός και ούτε κατά διάνοια δεν έχουμε τέτοια όμορφη εικόνα να παρηγοριόμαστε τουλάχιστον!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Kala na perasete! Oi fwtografies sou einai panemorfes, idika me th zouzouna! filakia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τέλεια, τέλεια, τέλεια!!!
    Μπράβο Βερούλα, πολύ καλά έκανες.
    Να περνάτε πάντα έτσι όμορφα, φιλιά και στις δυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Υπέροχη η θέα. Εχω πάει Ερμιόνη και στις γυρω περιοχές για διακοπές. Είναι πολύ όμορφα.Τα χρώματα της ανοιξης μαγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τι όμορφη θέα!!
    Όλα είναι όμορφα!
    Καλά να περνάτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. και μονο που φυγατε απο την Αθηνα,κανατε πολυ καλα,κι ας εριξε και καμια βρονουλα!!κουκλακι η Αθηνα μεσα στα λουλουδια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή