Σελίδες

Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Αυτές τις μέρες...

Αυτές τις μέρες μελαγχολήσαμε λίγο.. αυτές τις μέρες σκεφτήκαμε λίγο περισσότερο..τι έχουμε, τι δεν έχουμε, τι μας λείπει, τι θα θέλαμε..
Φέτος το Πάσχα είχαμε κάποιους λόγους και μείναμε στην Αθήνα. Τον βρήκαμε όμως τον τρόπο μας τελικά.. Φτιάξαμε τα κουλουράκια μας και κάναμε τις βόλτες μας. Τσουρέκια δεν κάναμε.. λίγο τα φοβήθηκα, λίγο βαρέθηκα..δεν πειράζει, του χρόνου να με βοηθήσει και η Αθηνά (λέμε τώρα..). 



Βάψαμε και αυγουλάκια. Όχι με μεγάλη επιτυχία ομολογώ.. Ήθελα να τα κάνω πουά και ριγέ..αυτό το pinterest μας έχει καταστρέψει τελικά! Πήρα λοιπόν αυτοκόλλητα στρογγυλά και μακρόστενα για να το πετύχω αυτό. Η βαφή διαπέρασε τα αυτοκόλλητα και έγιναν λίγο..πώς να το πω ευγενικά; Θα το πω "εναλλακτικά"! Χαχαχα! Πάλι δεν πειράζει, του χρόνου και αυτά με διαφορετική τεχνική!
Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους σας να έχετε την υγεία σας εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα! Να μην αγχώνεστε για τα μικρά καθημερινά προβληματάκια και να εκτιμάτε ότι καλό υπάρχει στη ζωή σας. Αυτές τις μέρες σκεφτείτε τα θετικά, σκεφτείτε την αγάπη που υπάρχει στην οικογένεια σας και βάλτε τους λογαριασμούς στην άκρη..εκεί θα είναι και την Τρίτη (θα τους ξαναδούμε τότε).



Καλή Ανάσταση και Χρόνια Πολλά! Να χαίρεστε τις οικογένειες σας, να περάσετε καλά και να ξεκουραστείτε!
Εμείς ελπίζουμε από βδομάδα να πάμε για λίγες μέρες στο εξοχικό μας. Αν όλα πάνε καλά, θα σας καλημερίσω με φωτογραφία μπαλκονάτη και δροσερή, όπως κάνω κάθε φορά που πηγαίνω άλλωστε! Σας φιλώ αγαπημένοι και πάλι Χρόνια Πολλά!

15 σχόλια:

  1. Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση, Βέρα μου!!!
    Να περάσετε όμορφα! Γιατί σε τελικά ανάλυση, αυτό που μετράει είναι να βρίσκεσαι με τα αγαπημένα σου πρόσωπα...
    Φιλάκια πολλά-πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βέρα μου όντως εσείς αυτό το Πάσχα έχετε λόγο να μελαγχολείτε λιγάκι. Ωστόσο, ξέρω ότι η αισιοδοξία σου είναι μεγαλύτερη από τα προβλήματα. Εύχομαι να πάτε στο εξοχικό κι εμείς περιμένουμε σύντομα την φωτογραφία!!! Φιλιά σε όλους... ίσως να μπορέσουμε να τα πούμε και λίγο, ποιος ξέρει!!! Callie by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σε νιωθω Βερα μου,ετσι κι εμεις...μπορει να μας λειπουν βεβαια καποια πραγματα αλλα ευτυχως ειμαστε πολυ καλυτερα απο αλλους που πραγματικα περνανε δυσκολα και πανω απο ολα εχουμε την υγεια μας!!Φτιαξαμε κι εμεις κουλουρακια και τσουρεκακια.και με τα αυγα που κι εγω προσπαθησα να τα κανω πουα,ειχα κι εγω την ιδια τυχη!!εγιναν εναλλακτικα!!χαχα Καλη Ανασταση!!!!φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πες τα Βεράκι μου, έτσι είναι!!!!
    Έβαλα τους λογαριασμούς σε ένα ντουλάπι και θα τους ξεχάσω για τις μέρες αυτές. Έτσι κι αλλιώς που θα πάνε, εκεί θα μείνουν. Όσο για τα προβλήματα, αν δεν τα πολυαναλύεις, δεν σου φαίνονται τόσο μεγάλα. Άσε που αυτό που για σένα είναι μεγάλο, για κάποιον άλλον μοιάζει ασήμαντο. Είναι και θέμα οπτικής καμιά φορά:)
    Δεν μιλάω φυσικά για τα σοβαρά θέματα υγείας ή απώλειας αγαπημένων προσώπων.
    Αυτές τις μέρες πρέπει να περνάμε όμορφα και να κάνουμε θετικές σκέψεις. Η Μ.Εβδομάδα μας έκανε λιγάκι πιο μελαγχολικούς, αλλά από σήμερα το βράδυ θα κάνουμε Ανάσταση!!!!
    Μπαμ μπουμ τα βεγγαλικά!!!!!!!!!!!!!!
    Καλή Ανάσταση στο σπιτάκι σας και όλα καλά θα πάνε!!! Ξέρεις εσύ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχ βρε Βέρα, μπράβο! Πάντα χαμογελαστή και αισιόδοξη! Πάντα έτσι να είσαι κοριτσάκι μου. Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση! Του χρόνου αν κεράσεις καφέ, θα έρθω να σε βοηθήσω με τα τσουρέκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση Βερούλα!! Οπου και να είστε να περάσετε όμορφα!! Σημασία έχει να είστε όλοι μαζί αγκαλιά..Αυτό φτάνει!! πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρόνια πολλά Βέρα μου και καλή Ανάσταση με πολύ φως και πολλή αγάπη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλό Πάσχα και να περάσετε όμορφα! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλή Ανάσταση Βέρα μου! Να περάσετε τέλεια αυτές τις μέρες και να ξεχάσετε για λίγο τα προβλήματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βέρα μου δεν πειραζει ουτε για τα τσουρεκια ουτε για τα αυγα (σου μιλαει αλλη μια καταρρακωμενη απο το Pinterest γκουχ γκουχ)! Την υγεια μας να εχουμε και ολα θα γινουν ...εστω και του χρονου παρεα με τα παιδακια μας (λέμε τώρα)! Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα για σένα και την οικογενειά σου και με περισσή υγεία για όλους σας!

    υ.γ. τα κουκουβαγιοπουλα που βγαινουν απο τα αυγα απλα σουπερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χριστοs Ανεστη. Ολα θα πανε καλα αρκει να συνεχισειs να χαμογελαs. Περιμενουμε μπαλκονατη φωτο. Φιλακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χριστός ανέστη! Χρόνια πολλά, Βέρα μου! Και του χρονου με υγεία!
    Καλά να περάσετε στο εξοχικό! Πολλά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χριστός Ανέστη Βέρα μου. Θα συμφωνήσω μαζί σου για το Pinterest. Το έχω πει και εγώ αυτό τότε με τις...φράουλες:)))
    Είχα βρει ένα άρθρο που παρουσίαζε αποτυχημένες προσπάθειες. Ευτυχώς δεν είχαν ανακαλύψει την δική μου!!!!
    Δεν πειράζει, εμείς να είμαστε καλά. Δεν έχει πάντα τόσο σημασία το αποτέλεσμα, όσο ότι μπαίνουμε στην διαδικασία να επιχειρήσουμε. Αυτό μετράει.
    Όσον αφορά τους λογ/σμούς και τις υποχρεώσεις έχεις απόλυτο δίκιο. Εκεί είναι, δεν πάνε πουθενά. Εγώ τελευταία πειραματίζομαι με μαγικά κόλπα (καινούριο χόμπι). Θα σου εξηγήσω αμέσως. Βάζω όλους τους λογ/σμούς σε ένα κουτί παπουτσιών, το κλείνω και προσπαθώ να το εξαφανίσω!!!! Για την ώρα δεν έχει αποτέλεσμα, αλλά μόλις τα καταφέρω θα σε ενημερώσω!!!!
    Καλόοοοοο απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χρόνια πολλά! εκεί στο εξοχικό όλα θα θα ξεχάσετε! να περνάτε τέλεια!
    Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή