Σελίδες

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Μικρές ετοιμασίες..

Σε 2 βδομάδες το κουκουβαγιόπουλο μου έχει γενέθλια, γίνεται 2 χρονών! Το περσινό Sunshine Party που είχαμε κάνει ήταν πολύ ωραίο και είχαμε ευχαριστηθεί όλοι, μικροί και μεγάλοι. Φέτος όμως, επειδή κάτι άλλαξε στη ζωή μας τελευταία δεν θα κάνουμε πάρτυ. Αποφασίσαμε να γιορτάσουμε τα γενέθλια της Αθηνάς στο μπαλκόνι μας οικογενειακά. Και εδώ ξεκινάνε οι σκέψεις και ο μονόλογος της μαμάς Βέρας..
Σκέφτηκα στην αρχή να μην κάνω τίποτα, μόνο να παραγγείλω την τούρτα της και να φτιάξω κάτι να φάμε. Μετά, το ξανασκέφτηκα βέβαια! Εεεμ..τι εννοώ τίποτα; Δεν θα έχουμε τίποτα διακοσμητικό; Δεν θα υπάρχει τίποτα που να θυμίζει ότι υπάρχει ακόμα χαρά στο σπίτι μας, στη ζωή μας; Εντάξει, δεν θα κάναμε πάρτυ έτσι κι αλλιώς αλλά και αυτό το κλειστό που θα κάνουμε να μην είναι όμορφο; Μην είναι και σαν συγκέντρωση ενηλίκων που απλά θα βγάλουμε μια χαριτωμένη τούρτα στο τέλος και αυτό ήταν. Ναι, θα είμαστε μόνο η οικογένεια 10 άτομα αλλά τι σημασία έχει; Μπορεί το παιδί μου να μην καταλαβαίνει ακόμα από διακοσμητικά και κατασκευές αλλά εγώ καταλαβαίνω και θέλω αυτή η μικρή γιορτούλα για τα γενέθλια της κόρης μου να είναι όμορφη!
Αποφάσισα λοιπόν να φτιάξω κάποια πράγματα για να στολιστεί λίγο το ανανεωμένο μπαλκόνι μας. Α! Δεν σας είπα το θέμα! Δεν είναι και μεγάλη έκπληξη.. είναι η αγαπημένη της Αθηνάς...η Minnie Mouse! Έχω κάνει λοιπόν που λέτε μεγάλη έρευνα σε blogs με πάρτυ και κατασκευές και έχω βρει 2-3 πραγματάκια που είναι εύκολα και όμορφα! Πήγα σήμερα και πήρα και πιατάκια, ποτηράκια και λίγα υλικά. Και θα σας τα δείξω όλα, ότι φτιάξω! Ότι κάνω βέβαια θα είναι σε μικρή κλίμακα και όχι σαν να έκανα μεγάλο πάρτυ στο μπαλκόνι αλλά δεν με πειράζει καθόλου, με ευχαριστεί και ας είναι κάτι μικρό!
Θα χρειαστώ όμως λίιιγη βοήθεια! Έχω κατασταλάξει σε κάποιες τούρτες που βρήκα στο internet και δεν ξέρω ποια να διαλέξω τελικά! Έχω καταλήξει στο χρώμα βέβαια, προτιμώ να είναι η Minnie με τον κόκκινο φιόγκο! Επειδή θα είμαστε λίγα άτομα, η τούρτα θα είναι ένα επίπεδο. Αλλά, τι σας λέω; Ρίξτε μια ματιά!



Εσάς, ποια σας αρέσει;;; Έτσι για να πάρω μια δεύτερη γνώμη!

35 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Βέρα μου!Η 3 και η 5 μου αρέσουν πολύ!
    Στη μικρή πιστεύω ότι θα αρέσει η 5..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να κανεις κατι μικρο και ομορφο για το παιδι, και αν δεν καταλαβαινει τωρα, θα εχει τις φωτογραφιες να εχει και να θυμαται! οσο για το θεμα, το ξερεις οτι και εμεις το ιδιο ειχαμε το φεβρουαριο και οντως βρηκα πολλα πραγματα, δες την σχετικη αναρτηση που εχω τα λινκς. Για τις τουρτες τωρα θα προτιμουσα σε χρωματα φουξ λευκο, το κοκκινο δεν μου πολυαρεσει, αν και η νο5 ειναι πραγματικη γλυκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμενα μου αρεσει η νουμερο 4. Αλλα νομιζω την 5 θα την χαρει περισσοτερο η μικρη σου :)
    Να ειναι ολα ομορφα και γιορτινα. Φυσικα και η ζωη συνεχιζεται και η γιαγια Ελενη χαρα θα θελει να βλεπει και οχι στενοχωρια.

    Ενα ομορφο Σαββατοκυριακο ευχομαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλα θα κανεις που θα φτιαξεις μερικα πραγματακια για το παρτυ της μικρης,μην νομιζεις πως δεν καταλαβαινει και μια φορα γινεται 2 χρονων!!το Σεπτεβρη κι εμεις θα κανουμε το Minnie party μας αλλα σε ροζ αποχρωσεις.Απο τις τουρτες μου αρεσει πολυ η 2 και η 4.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με το καλό να κάνετε το παρτάκι σας και δεν πειράζει που θα είναι μικρό. Εσείς να είστε καλά και του χρόνου να κάνετε ένα πάρτυ υπερπαραγωγή!
    Εμένα μου αρέσει η τουρτίτσα νούμερο........2! Τη βρίσκω τρομερά χαριτωμένη!
    Όλα καλά και βολικά να σας πάνε για τις ετοιμασίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γενικά μου αρέσουν όλες στη δεξιά στήλη (είμαι των ζυγών αριθμών...) και ένα κλικ παραπάνω η 4. Βέβαια κι εγώ νομίζω ότι η 5 θα της αρέσει, γιατί φαίνεται η φατσούλα της Μίνι.
    Όσο για τα υπόλοιπα, καλά κάνεις και στολίζεις, θα δώσει χαρά σε εσάς και στην μικρή. Άλλωστε η γιαγιάκα της αυτό θα ήθελε. Και επειδή είμαι σίγουρη ότι θα παρακολουθεί, δεν θα σας ήθελε κατσουφιασμένους... ε;
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ψηφίζω 3-4. Καλά κάνεις και ετοιμάζεις πραγματάκια. Θα χαρεί περισσότερο και η κόρη σου, ας είναι μικρούλα. Και μόνο που θα σε βλέπει να τα κάνεις θα είναι ωραία για αυτήν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εμένα μ αρέσει η 2 αλλά η μικρή θα καταλάβει ότι πρόκειται για την μείνει. Μήπως να επέλεγα την 5;
    kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ πάντως επιλέγω την πέντε για το γεγονός ότι θα την
    καταλάβει και θα φωνάζει το όνομά της! Γίουπι!!!Callie :T;elia id;ea to party me thema tin minnie!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να τη χαίρεστε! κι εγώ τη 2 ψηφίζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η 2 και η 5 μου αρέσουν. Πάντως έχεις δίκιο, να κάνεις λίγες ετοιμασίες, έτσι για το καλό και για το παιδί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. γεια σου Βέρα την 4 !!! ειναι υπέροχη zaxari :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χμμμ!!! Εμένα μου αρέσει η πρώτη αλλά έχω την αίσθηση πως το αστεράκι σου θα ξετρελαθεί με την 5η!!!
    Είναι πιο παιδικο-ξεσηκωτική!!!
    ;-)
    Μάκια-μάκια!!!
    Καλό Σαββατοκύριακο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ε μα και εσύ μας βάζεις δύσκολα! Πώς να διαλέξουμε ανάμεσα σε 6????
    Το σκέφτηκα, το ξανασκέφτηκα και επιλέγω την 4 και την 6.
    Είμαι σίγουρη πως ότι φτιάξεις θα είναι μαγικό. Πάρτι στο μπαλκόνι με τη Μίνυ!!! Σούπερ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλά, πού να διαλέξω εγώ που είμαι Ζυγός και με παίρνει ένας αιώνας; Τρέλλα είναι όλες, γι' αυτό διάλεξε αυτήν που θα τραβήξει το μάτι σου απ' την αρχή και να περάσετε όμορφα με τη μικρούλα σου που μεγαλώνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πολυ καλογουστες ολες. Ειμαι πολυ αισιοδοξη για το "μινι" παρτυ που οργανωνεις. Το θεμα μου αρεσει πολυ. Ολα τα 2χρονα και 3χρονα παιδια τελικα με το μικυ και τη μινι ειναι κολλημενα. Λοιπον επιλεγω την σικ 3η και την ομορφη 4η τουρτα. Καλη επιτυχια οτι κι αν κανεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θα συμφωνήσω ότι η μικρή θα χαρεί με την 5 αλλά εμένα μου αρέσει η 3. Σημασία έχει όμως να χαρεί ο τελικός αποδέκτης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Νομίζω οτι η 5 θα αρέσει στην Αθηνά περισσότερο..Εμένα μου αρέσουν όλες. Καλά κάνεις πάντως και θα ετοιμάσεις..Κι εγώ κάτι τέτοιο έκανα..παρόλο που ήμασταν έτσι οικογενειακά..Άλλωστε αυτά είναι τα γενέθλια του παιδιού..Πως θα καταλάβει οτι είναι μια ξεχωριστή μέρα..;; Ο Νικόλας ακόμα όπου βλέπει μπαλόνια και κορδέλες...λέει.."είναι για το πάρτι μου" Πολλά φιλιά και ανυπομονώ να δω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σε βρήκα και γράφτηκα απ τις φίλλες μου άνωθέν μου!δεν λέω καλησπέρα γιατί σήμερα έκανα νυχτερινή περιήγηση στα μπλόγκς!φυσικά μαγεύτηκα κι εγώ με το παλατάκι σου και τις δημιουργίες σου!σε περιμένω και απο το δικό μου μπλόγκ με ποίηση,όνειρα και μουσική με ροκ μπαλάντες και φυσικά να γνωριστούμε!το ζουζουνάκι σου θα σου πει ποιά ψηφίζει!!όλοι οι άλλοι έπονται γιατί είναι απλά παραμυθένιες!!να σας ζήση!!καλό βραδάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. το 2 δαγκωτό,όποια και αν είναι τελικά η επιλογή να το χαρείτε και εσείς και το παιδάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Για κοίτα!
    Πέρσι στα δύο της (μεγάλης) κόρης πήρα τούρτα Μίκυ (τότε της άρεσε πιο πολύ ο Μίκης!) Ήταν σαν το Νο5 χωρίς τον φιόγγο με επικάλυψη αμυγδαλόπαστας και όχι ζαχαρό- ή βουτυρόπαστας (μπλιαχ). Ήταν λίγο πιο μουντά τα χρώμαατα αλλά τουλάχιστον τρωγόταν. Και το μέσα ήταν κανονική τούρτα, όχι κέικ (από το FRESH) το οποίο έχει πολλές εναλλακτικές για το εσωτερικό. Υποθέτω ότι και άλλα ζαχαροπλαστεία μπορούν να το κάνονυν.
    Α! Αναγνώρισε το Μίκυ αμέσως και την τούρτα τη θυμάται ακόμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ψηφίζω το 3 δαγκωτό! Αλλά αν θες οπωσδήποτε με έναν όροφο, εγώ θα διάλεγα το 2! Καλή επιτυχία στις προετοιμασίες σας! Να περάσετε τέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Με το καλό... και να είστε χαρούμενοι...! Όπως πρέπει! Μου αρέσει πολύ η 2 αλλά νομίζω ότι η Αθηνούλα θα ευχαριστηθεί την 5! Θα την αναγνωρίσει, ενώ στις άλλες θα την φανταστεί την Μίννιε της. Με το καλό Βερούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κι εμείς φέτος αυτο το θέμα κάναμε στα γενέθλια της κόρης μου!!
    Μου αρέσουν οι 2,4,6
    Καλές ετοιμασίες!!!
    Φιλια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η 2, η 4 και η 5...σιγά μη σε βοήθησα..χαχα!!
    Καλές ετοιμασίες..φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Όλες!!!! χαχαχαχα. Όχι εντάξει η 3 και η 5. Στην 3 όμως, μόνο τον πρώτο όροφο. Και εμείς έχουμε γενέθλια, στις 30. Δίδυμος ε? Περαστικά μας!!!!:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ολες μου αρέσουν!!!!!Μα το ματι μου επεσε στην 2.Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. οι 2 και 4 είναι πολύ όμορφες και μπορείς αν θέλεις να βάλεις κάποια μικρή φιγούρα της Μίνυ ώστε να μπορέσει να την κρατήσει σαν παιχνιδάκι (υπάρχουν αρκετές στα παιχνιδάδικα) αλλά πιστεύω ότι το νούμερο 5 είναι που θα ξετρελάνει την μικρή σου!!!
    Φιλιά και καλές ετοιμασίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. H 2η !!!
    Μαζί με τα χρόνια πολλά νομίζω πάει και ένα βραβειάκι!!! Δικό σου λοιπόν!!! http://anaptixipaidiou.blogspot.gr/2013/05/one-lovely-blog.html
    Πάντα τόσο δημιουργική εύχομαι να είσαι!!

    anapptixipaidiou@blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τι όμορφο θέμα για κοριτσίστικα γενέθλια!
    Ψηφίζω την 4, πολύ μου αρέσει!
    Φιλιά πολλά και καλές ετοιμασίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Εδώ και 2 ωρες διαβάζω ποστ σου από το πιο πρόσφατο,μέχρι αυτο!Πραγματικά λάτρεψα το blog σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή