Σελίδες

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Βόλτα με καινούρια τσάντα!

Αυτές τις μέρες δεν χορταίνουμε τον καλό καιρό! Βγάλαμε όπως όπως 2-3 καλοκαιρινά να έχουμε να αλλάζουμε και παίρνουμε τους δρόμους! Για ντουλάπες..ούτε λόγος!
Έχει μεγαλώσει η μέρα και πια τα απογεύματα δεν μας χωρά το σπίτι. Χθες λοιπόν που είχαμε και το μπαμπά παρέα πήγαμε μέχρι το Φλοίσβο με το ποδηλατάκι μας!
Παρέα πάντα με την καινούρια μας τσάντα! Θα δείτε στις φωτογραφίες την ολοκαίνουρια μοναδική τσάντα κουκουβάγια της Αθηνούλας μου! Είναι χειροποίητη και μας την έφτιαξε η Αναστασία από το eksipnes idees! Μα πείτε μου, δεν είναι φανταστική; Η Αθηνά έχει τρελαθεί και την παίρνει παντού μαζί της! Εγώ πάλι..επιδεικνύω την τσαντούλα με τέτοιο καμάρι σαν να την έφτιαξα εγώ..χαχα..(κι όμως ήταν αστείο..)


Από τη βόλτα μας δεν θα μπορούσε να λείπει η παιδική χαρά! Η μαμά πήρε ένα freddo στο χέρι και ο μπαμπάς ανέλαβε την πιο ενεργή δράση! 


Μοιράστηκε με την κόρη του μια βυσσινάδα και ξεσάλωσαν στις κούνιες και τις τσουλήθρες!


Στην επιστροφή βέβαια την πήρε στους ώμους γιατί η μικρή είχε κουραστεί τόσο πολύ που έσερνε τα πόδια της όταν περπατούσε.. Αχ, να με έπαιρνε και μένα κάποιος στους ώμους.. (πολλά αστεία λέω σήμερα..)


Έτσι κάπως περνάνε οι μέρες μας. Ετοιμάζουμε και τα κουλουράκια μας και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κάνω και μια προσπάθεια για τσουρεκάκι φέτος! Αν έχετε ωραία και εύκολη συνταγή να μου πείτε,ε!
Σας φιλώ αγαπημένοι μου! Καλή Μεγάλη Βδομάδα να έχουμε!

26 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Βέρα μου!!! Μα καλά τι ηλιόλουστη κουκουβαγιοοικογένεια είστε εσείς!!! Η τσάντα ασορτί με εσάς και η Αθηνά απολαυστική όπως πάντα!!! Οσο για τον Φλοίσβο, γεια στα χέρια του δημάρχου, που την έφτιαξε, και έχουμε να πηγαίνουμε και να περνάμε καλά! Πάντα τέτοια!!! Σας φιλώ! Callie by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή Μεγαλοβδομάδα Βέρα! Τρέλα η τσαντούλα και θα επισκεφτώ το blog της φίλης σου να δω τι άλλο όμορφο φτιάχνει! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν υπάρχουν σχόλια, ακόμα;
    Με γεια την τσαντούλα! Πολύ ωραίες οι βόλτες σας...
    Μεταξύ μιας βόλτας και της παρασκευής ενός τσουρεκιού τι θα διάλεγες; (Το κάνω για να σε βοηθήσω!) Η Ζαμπία και η Σίνα έχουν εύκολες συνταγές (ο τίτλος των συνταγών το έλεγε). Εγώ δε φτιάχνω τσουρέκι,γιατί δεν τρώω τσουρέκι. Αυτά! Σταματώ γιατί θα με προλάβουν άλλοι και θα είναι δεύτερο ή τρίτο το σχολιάκι μου!

    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε δεν θα μπορουσε να μην εχει τσαντα κουκουβαγια η Αθηνουλα!!!ειναι τελεια!!μπραβο στην Αναστασια!!κι εμεις παμε Φλοισβο,ειναι πολυ ωραια ,αρκει να μην εχει υπερβολικο κοσμο,δεν το ευχαριστιεται ουτε η μικρη μου.Τσουρεκι θα δοκιμασω κι εγω να κανω φετος,θα κανω αυτην που εκανε η Σινα,http://eimaipaidi.blogspot.gr/2013/04/blog-post_3197.html φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχ μωρέ ομορφιές! Μεγαλώνει και το Αθηνάκι! Καλά η τσάντα είναι όνειρο, αλλά τι να λέμε, αφού είναι από τα χέρια της Αναστασίας! Τι κορίτσι κι αυτό, τόσο πρόσχαρο και ήρεμο, σκέτη γλύκα. Ακριβώς όπως έχω κι εσένα στο μυαλό μου κουκουβαγούλα μου! Νομίζω πως αν καθόμασταν για καφέ, θα λέγαμε πολλά πολλά πολλά...
    Φυσικά και θα φτιάξεις τσουρεκάκι. Κι εγώ πέρυσι έφτιαξα μόνη μου, πρώτη φορά και θα το ξαναπροσπαθήσω! Τι κι αν δεν γίνουν καλά; Είναι ο μόνος τρόπος να μάθουμε...
    Φιλιά κοριτσάκι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τέλεια η τσαντούλα σας! τελικά από κανένα σπίτι δεν λείπει μια κουκουβάγια, με τον έναν ή τον άλλον τροπο χιχιχιχι! και οι βολτες σας ακόμα πιο τέλειες! καλά κάνεις και δεν μαζεύεστε! όσο για τα ρούχα μπλιαχ (με πολύ αγανάκτηση αυτό, 5η μέρα στη σειρά ασχολούμαι μαζί τους, μήπως να με πάρεις και εμένα βόλτα;;;;;)σμουτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τέλεια! Κι εγώ με το που την ειχα δει στης Αναστασίας αυτό σκέφτηκα, πως ειναι ταμαμ για την Αθηνά. Ολο βολτουλες... πιες κι ενα φρεντο και για μενα που χω πηξει στις δουλειες.
    Ομορφοοικογένεια πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βέρα καλησπέρα κορίτσι μου. Είδα οτι ψάχνεις για συνταγή για τσουρέκια και ήρθα. Η Ζαμπία στο kitchen stories έχει μιά καταπληκτική συνταγή και απο τις πιο εύκολες.
    Καλή επιτυχία όποια συνταγή και να κάνεις.
    Η Αθηνούλα σου μεγάλωσε βλέπω. Να την χαίρεσαι αγάπη μου.
    Καλό Πάσχα
    πολλά φιλίά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά, μου είχες πει ότι η τσάντα είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ αλλά νομίζω ήσουν φειδωλή....η τσάντα είναι αριστούργημα αισθητικής και συνδυασμού χρωμάτων!!!! Αυτό το κορίτσι μας η Αναστασία εκτός από εξωτερική κ εσωτερική ομορφιά, εχει κ απέραντο ταλέντο!!!!
    Η βολτούλα σας πολύ γλυκιά κ οικογενειακή! Ήπιες και το φρέντο σου, ήθελες κ κουβάλημα σην πλάτη κυρία μου!! Γελάσαμε πάλι σήμερα:)))
    Για τσουρέκια σου είπαν ήδη τα κορίτσια. Μην επαναληφθώ κ φλυαρώ...ξέρεις πόσο το απεχθάνομαι:))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πω πω πως μεγάλωσε η Αθηνά!!!!!
    Να τη χαίρεσαι Βέρα μου!!!!
    Φιλάκια:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η τσάντα σας είναι φανταστική! Δεν περίμενα κάτι λιγότερο από την Αναστασία βέβαια!
    Τι ωραία που έχει μεγαλώσει η μέρα! Που να μας χωρέσει το σπίτι πια!
    Μια από τα ίδια και εμείς! Βολτούλες και πάλι βολτούλες!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγώ πάντως και γέλασα και απόλαυσα την βολτίτσα σας!!!
    Θα περιμένω να κεραστώ τσουρεκάκι!!!
    ;-)
    Φιλάκια σε όλους σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Υπέροχες μέρες. Εχεις δίκιο. Και με την αλλαγή της ώρας, που να μαζευτείς στο σπίτι?
    Την τσάντα προσωπικά θα την κρατούσα για μένα! Είναι απλά φανταστική!!

    Με γειά Βέρα μου και καλές εξορμήσεις!!!

    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φωτεινές μέρες, όμορφες βόλτες...
    Ωραία ή τσαντούλα σας όντως, είναι να μην θέλει να τη φοράει συνέχεια η μικρή;
    Έτσι να συνεχίσετε με διάθεση και χαρά σας εύχομαι! Και οι δουλειές πάντα μπορούν να περιμένουν... ;-)
    Καλησπέρα!

    υ.γ. Για τσουρέκια make it simple με Παρλιάρο. Θα βρεις τις συνταγές του on-line, σίγουρη επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Με γειες! Με γειες! Τι ομορφιές είναι αυτές; (για τσάντα και Αθηνούλα μιλάω). Για την τσάντα έβαλε η Αναστασία το "χεράκι" της. Για την Αθηνούλα, έβαλες εσύ και ο μπαμπάς σας το "χεράκι" σας :)
    Να μου την φιλήσεις :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι τέλεια τσαντούλα!!!!Πάντως και εγώ έκανα σήμερα για πρώτη φορά τσουρέκι, νηστίσιμο και ευτυχώς πέτυχε. Η συνταγή της Αργυρώς Μπαρμπαρήγου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ααα, και αναρωτιόμουν που την είδα η Λίτσα αφού διάβασα το σχόλιό της στο δικό μου σπιτάκι... :)
    Βεράκι, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την αναφορά!
    Είστε μια πολύ γλυκό δίδυμο, μαμά και κόρη! Τον μπαμπά, δεν τον έχω γνωρίσει αλλά είμαι σίγουρη ότι το ίδιο θα ισχύει και για αυτόν!! χιχι
    Όσο για τις βόλτες και εμείς το ίδιο! Δεν μας χωράει το σπίτι!
    Σε φιλώ, κουκουβαγιοφιλενάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πως γίνεται όποτε βλέπω αξεσουάρ ΄΄κουκουβαγίστικα΄΄ να σκέφτομαι τη μαμά Βέρα και την Αθηνά;;; Πλάκα πλάκα, η ΄΄θεά Αθηνά΄΄ είχε ως σύμβολό της κι αυτή την κουκουβάγια .... Τυχαίο;;; Να περάστε πολύ καλά... Αν κάνεις τελικά τσουρεκάκια, καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Και η βόλτα και η τσάντα υπέροχες!!! Πάντα έτσι ωραία να περνάτε! Και άσε τις ντουλάπες να περιμένουν... ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. τι όμορφη τσαντούλα!!! αλλά ακόμη πιο όμορφη η Αθηνούλα!! Να κάνετε έτσι ωραίες βόλτες!! φιλιά πολλά
    και ps..τι ωραίο το ποδηλατάκι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλό Πάσχα σας ευχόμαστε και εγώ και ο μικρός μας! Ευχομαι τα τσουρέκια να σου πέτυχαν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Όντως τέλεια η τσάντα. Η Αναστασία είναι χρυσοχέρα!!! Βέρα μου εύχομαι να περάσετε όμορφα. Καλό Πάσχα με υγεία και αγάπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλέ τι σούπερ ντούπερ τσάντα είναι αυτή???Στα χνάρια της μάνας και η κόρη βλέπω (θα αναλάβει και θα μετεξελίξει εκείνη το blog). Καλό Πάσχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η τσάντα Βέρα, δεν παίζεται!!! Είναι πάαααρα πολύ ωραία!!! Μπράβο στη δημιουργό της. Και στο σχολείο, ένα παιδάκι έχει μια παρόμοια τσάντα, και απ' ότι μου είπε η δασκάλα του, την έχει πάρει η μαμά, από το διαδίκτυο.
    Να είστε πάντα καλά, να χαίρεστε τόσο όμορφες βόλτες σαν οικογένεια.
    ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ να περάσετε, με τους αγαπημένους σας!!
    Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Βρε το μικρό Κουκουβαγιάκι! Τι ομορφιά, τι νάζι με το καλαμάκι :)
    Αλλά και στο αμαξάκι, οδηγάρα.
    Καλά να περάσετε ρε κορίτσι, ότι κι αν κάνετε!
    Καλό Πάσχα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τελικά το ζόρι στις παιδικές χαρές ευτυχως το τραβάνε οι μπαμπάδες. Για να τους το αναγνωρίζουμε ε; Οσο για την τσαντουλα ότι φτιάχνει η Αναστασία είναι τέλειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή