Σελίδες

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Ένα πρωινό καθημερινό καφεδάκι!

Η μέρα σήμερα είναι καταπληκτική! Ανοιξιάτικη, ηλιόλουστη ότι πρέπει για βόλτα. Μόλις λοιπόν σηκωθήκαμε το πρωί έβαλα αμέσως τις κατσαρόλες με τα φαγητά! Το μοσχαράκι με λαχανικά της Αθηνάς και φακές για μας. Έκανα 2-3 δουλίτσες και κατά τις 12:30 ήμασταν έτοιμες. Βάλαμε τα ανοιξιάτικα μας και βγήκαμε! Το καλοκαίρι που η μικρή ήταν 1-2 μηνών ανακαλύψαμε τυχαία με το Νίκο ένα φανταστικό πεζόδρομο στην άκρη της πόλης. Με πράσινο, παιδικές χαρές, γεφυρούλες, συντριβάνια και γονείς με καρότσια! Είχαμε να πάμε από πέρσυ. Οπότε σκέφτηκα να πάμε προς τα εκεί. Και ήταν τελικά τόσο ωραία..ήσυχα, χωρίς κόσμο..ευχαριστηθήκαμε βόλτα! Πάνω στον πεζόδρομο έχει και μια καφετέρια. Τι κι αν είμαι μόνη μου, δεν πίνω ένα καφεδάκι? Και έτσι έκανα! Πήρα από το περίπτερο ένα περιοδικό, παρήγγειλα ένα freddo και όλα μια χαρά! Η Αθηνούλα κοιμήθηκε στο καρότσι, εγώ ήπια το καφεδάκι μου, διάβασα το περιοδικό μου και πέρασε η ώρα. Πήραμε σιγά σιγά το δρόμο του γυρισμού.


Στην αρχή μου φαινόταν πολύ περίεργο να πάω μόνη μου για καφέ..σκεφτόμουν πώς θα περνούσε η ώρα κι ότι θα ένιωθα αμήχανα. Ότι θα αναγκαζόμουν να μιλάω συνέχεια στο κινητό για να έχω κάποια παρέα..έστω τηλεφωνική. Τώρα όμως που άνοιξε ο καιρός δεν θέλω να μένω άλλο μέσα και είναι και κρίμα για το παιδάκι να χάνει τη βόλτα του για τις δικές μου ντροπές. Αποφασίζω λοιπόν και το αλλάζω αυτό! Μια χαρά ήταν σήμερα που πήγα μόνη μου! Και αύριο αν έχει καλό καιρό θα ξαναπάω! Γιατί να χάσουμε τη βόλτα μας..ε?

18 σχόλια:

  1. Και πολύ καλά έκανες, εγώ πάω πολύ σύχνα μόνη για καφέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν είσαι μόνη έχεις την κόρη σου! Μην το ξεχνάς αυτό! Κι ας μην συζητάτε τίποτε ακόμη!
    kathy by anthomeli
    Ποιο είναι αυτό το υπέροχο πάρκο; να το επισκευτώ όταν έρθουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολυ ομορφο παρκο!!!!να πηγαινεις συχνα βολτες τωρα,απο χειμωνα μεσα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχα μου θυμιζεις την αδερφη μου που ντρεπεται οχι απλα να καθισει μονη για καφε, αλλα να παει και σε μια καφετερια πριν απο μενα και να τυχει να μεινει μονη για λιγα λεπτα μεχρι να παω :):):)
    Καλα κανεις και το αλλαζεις αυτο!! Εμενα μου αρεσει πολυ να πηγαινω μονη για καφε, ακομη και χωρις την μικρη. Ενα καλο βιβλιο, ενα περιοδικο, ενα λαπτοπ, μια φωτογραφικη μπορουν να ειναι πολυ καλη παρεα :):)

    Υπεροχο μερος, ευχομαι να ξεπερασεις την ντροπη σου και να το απολαυσεις πολλες φορες :):)

    καλο απογευμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά έκανες. Άλλωστε μόνη δεν ήσουνα. Είχες την Αθηνούλα :-) By the way...και εγώ το κάνω καμιά φορά όταν βγαίνω για ψώνια. Αν μου κάνει κέφι για καφέ, παίρνω ένα περιοδικό και πηγαίνω μόνη να πιω τον freddo μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ ωραίο είναι! Καλά έκανες, αξίζει το κόπο τώρα που έφτιαξε ο καιρός.
    Και εγώ το ίδιο κόλλημα είχα στην αρχή με την Ειρήνη αλλά σύντομα το ξεπέρασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μακάρι να μπορούσα και εγώ να το κάνω...Μου έχει λείψει να πιω ένα καφεδάκι μόνη και να διαβάσω ένα περιοδικό με την ησυχία μου...Ζηλεύω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τι τέλειο μέρος !!!τυχερούλες...καλές βόλτες !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπέροχη λιακάδα....Καταλαβαίνω τα εωτήματα σου αλλά να σου πω και εγώ έχω πιει με τα παιδιά μικρά στο καρότσι πολλούς μοναχικούς κι υπέροχους καφέδες,με παρέα συνήθως ένα βιβλίο.Κι ήταν πάντα τέλειοι...μου λείπει αυτή η αίσθηση οτι το μικρό μου κοιμάται δίπλα μου κι εγώ νωχελικά κοιτάζω τον ήλιο...αχ τυχερούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εχω πάει μόνη για καφέ, στο σινεμά, ... Όταν δεν υπάρχει παρέα διαθέσιμη δεν περιορίζομαι, βρίσκω τρόπο να περάσω καλά! Τα περιοδικά και τα βιβλία είναι υπέροχη συντροφιά μαζί με τον καφέ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι πιο όμορφο από το να βγαίνεις βόλτα με το παιδάκι σου με τόσο ωραίο καιρό, σε ένα τόσο χαλαρωτικό μέρος!
    Ότι καλύτερο για την μπουμπούκα αλλά και για σένα Βέρα μου! Πάρε παρέα ένα ωραίο βιβλίο, ένα περιοδικό και ούτε ντροπές ούτε τίποτα! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Υπέροχη μέρα!!
    Καλώς σε βρήκα Βέρα:)
    Εχεις παιδάκι και ντρέπεσαι να βγεις;
    Δε μου το δίνεις να το πηγαίνω εγώ βόλτες;
    Εχω πάει όλα τα (πρώην)μωρά των φιλενάδων μου!
    Εγώ δεν έχω καφέ, ή αυτό το υπέροχο μέρος που βλέπω στη φωτο κοντά μου.
    Αλλά κάνω μεγάλους περιπάτους, με μια στάση για καφεδάκι έχω κι ένα βιβλίο μαζί και είναι τέλεια!!
    Φιλάκια:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μακάρι να μπορούσα να το κάνω,τώρα που έχει ανοίξει και ο καιρός ποιος έχει νου για μέσα σπίτι;Καφεδάκι παρέα με περιοδικά και βιβλία...υπέροχα!!!Μη το σκέφτεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κι εγώ τα ίδια κολλήματα τραβούσα Βέρα... τι χαζομάρα! Είναι τεράστια ευκαιρία να κοιμάται στο καρότσι κι εσύ να χαλαρώνεις διαβάζοντας κάτι ή απλά απολαμβάνοντας τον ήλιο! Σε λίγο δεν θα μπορείς, γιατί θα τρέχεις από πίσω της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πού ακριβώς είναι αυτό το μέρος; Φαίνεται ιδανικό για παιδιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Είναι στην Καλλιθέα σύνορα με Μοσχάτο κατά μήκος του Ιλισσού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή