Σελίδες

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Θα'ρθεις πάλι τρελό καρναβάλι!

Σε λίγες μέρες ανοίγει το Τριώδιο. Πολύ νωρίς φέτος..μου φαίνεται σαν πριν 10 μέρες να ξεστόλισα. Τελοσπάντων, το θέμα είναι τι θα ντύσουμε τα μικρά μας!

Όσο δηλαδή μπορούμε να διαλέξουμε εμείς..γιατί είναι σαν να βλέπω το μέλλον..Να θέλω να ντύσω την Αθηνά με μια στολή μαγισσούλας ή αρλεκίνου ή ότι μου φαντάζει κομψό και όμορφο κι εκείνη..να χτυπιέται να ντυθεί βασίλισσα του χιονιού ή Barbie..Ή για σας που έχετε αγοράκια να αναρωτιέστε..μα για 3η συνεχόμενη χρονιά να θέλει να ντυθεί Spiderman..τι να κάνεις, επιλογή δεν θα έχουμε τότε..τώρα όμως κάτι προλαβαίνουμε!

Ξεκίνησα λοιπόν την έρευνα. Σκέφτηκα αυτή τη φορά να ερευνήσω την ελληνική αγορά και τα τοπικά e-μαγαζιά. 
Λοιπόν, προχθές πέρασα από τα Prenatal και έχει φέρει στολές για μπεμπάκια από 6-12 μηνών σκέτη γλύκα! Αρκετά για να διαλέξουμε: από τη μελισσούλα ως την πασχαλίτσα, από τη φραουλίτσα, τη μπανάνα, το μήλο μέχρι το λιονταράκι και τη μικρή τίγρη. 
Είναι στολές βελουτέ, φουσκωτές με ίδιο σκουφάκι. Η τιμή τους είναι στα 24.99 ευρώ. Είναι συνηθισμένα θέματα αλλά να σας πω, είναι τόσο όμορφα τα μωράκια μέσα στα χρώματα που τελικά μια απλή φράουλα ή πασχαλίτσα δείχνει τόσο τόσο ωραία!

Βέβαια πρέπει να κοιτάξουμε και τα βρεφάκια..ε, τι αυτά δεν θα τα ντύσουμε? Εννοείται! Βρήκα λοιπόν στολές για μωρούλια μέχρι 6 μηνών.
Υπάρχουν στολές που τα ποδαράκια είναι μέσα και προορίζονται για τα νεογέννητα. Τα συνηθισμένα διαθέσιμα σχέδια είναι: πιπερίτσα, φασολάκι και μελισσάκι.
Αυτά τα βρήκα στο Επιλέγειν και η τιμή τους είναι με έκπτωση..στα 19 ευρώ από 34 ευρώ (δεν κατάλαβα γιατί τα είχαν τόσο αρχικά). 
Επειδή όμως εμείς είμαστε προχωρημένα άτομα και θέλουμε να διαφέρουμε, όπως έχουμε πει και παλιότερα, το κουκουβαγιο-ψαχτήρι βρήκε τις παρακάτω αποκριάτικες στολές χωρίς ποδαράκια:
Αν είστε πιο σκοτεινός τύπος, αν κοιμάστε ανάποδα ή είστε λίγο Goth θα σας αρέσει η αποκριάτικη στολή μπεμπέ νυχτερίδα..στα 33 ευρώ από το Εmarket.gr.
Αν πάλι είστε πιο ρομαντικοί και σας αρέσουν τα λουλούδια ή αποκαλείτε το μπεμπάκι σας λουλουδάκι..ντύστε το ηλιοτρόπιο! 
Από το Emarket.gr στα 29 ευρώ.

Το καλό με αυτές τις στολές-σακουλίτσες, είναι ότι τα μωράκια θα είναι και ντυμένα και ζεστά ζεστά!
Θα αφήσω στην άκρη τις στολές ζωάκια γιατί όλοι τις έχουμε δει στα εποχικά μαγαζιά. Θα σας δείξω αυτές που μου κάνανε εντύπωση. Κάποιες τις έχω ξαναδεί αλλά σε φίλους μου..δεν ήξερα ότι βγαίνουν και παιδικές..και αυτό είναι το αστείο!

Για παράδειγμα, αν ο μπαμπάς είναι φαν των πολεμικών ιστορικών ταινιών θα χαρεί να δει τον μικρό του ντυμένο με τη στολή του Λεωνίδα! Από 6 μέχρι 24 μηνών, στα 18 ευρώ από το perfec toys

Κάτι άλλο καταπληκτικό..αν είστε πιο rock n' roll τύποι μία είναι η επιλογή για το πιτσιρίκι σας..Elvis Prisley! Από 12-24 μηνών στα 24 ευρώ από το my season.


Αν πάλι είστε λάτρης του κινηματογράφου..αν αυτή είναι μία από τις αγαπημένες σας ταινίες με χαρακτήρα και αυθεντικό μαφιόζικο στυλ..τώρα μπορείτε να ντύσετε το αγοράκι σας Δον Κορλεόνε! Φοβερό? Από 6-24 μηνών στα 25 ευρώ από το big store . Στο site αυτό δίπλα στη φωτογραφία της στολής γράφει και την εξής ατάκα: "Όλοι με αποκαλούν Νονό και ζητάνε χάρες και παιχνίδια. Δεν ξέρουν πως είμαι ντυμένος αποκριάτικα και πως τα δώρα τα φέρνει η Νονά τους!" Ντόινγκ!

Για τα κοριτσάκια βρήκα τη γλυκύτατη και αγαπημένη Hello Kitty! Υπάρχουν δυστυχώς δύο αρνητικά: πρώτον, τα διαθέσιμα νούμερα είναι μόνο 9-12 μηνών και δεύτερον η τιμή της στολής που είναι στα 45 ευρώ..από το e-seasons.gr.
Τι άλλο βρήκα..επισκέπτομαι ανά διαστήματα το site της Martha Stewart. Παρότι νόμιζα στην αρχή ότι απευθύνεται σε μεγαλύτερης ηλικίας γυναίκες, έκανα λάθος. Βρίσκω πάρα πολλά πράγματα που έχουν ενδιαφέρον όσο αφορά την κουζίνα, τις χειροτεχνίες, ιδέες για το σπίτι και τόσα άλλα. Θα σας βάλω λοιπόν φωτογραφίες από αποκριάτικες στολές που μπορούμε να φτιάξουμε μόνες μας! 
Σε κάθε εικόνα θα βάλω το link για όσους θέλουν να μπουν και να δουν αναλυτικά τις οδηγίες!
Μικρά αρνάκια! Για όλες τις ηλικίες, οδηγίες ΕΔΩ!

Η καταπληκτική και πανεύκολη αραχνίτσα! Ααα, μαζί με τη μαμά ιστό! 
Οδηγίες ΕΔΩ!

Χρωματιστός κρίνος! Δεν μπορείτε να πείτε..είναι πρωτότυπο! Οδηγίες ΕΔΩ!
Αυτά προς το παρόν, μάλλον πήραμε δυο-τρεις ιδέες! Θα ψάξω κι άλλα βέβαια..και θα επανέλθω!

18 σχόλια:

  1. o Δημητρακης θα ντυθει φασολακι κι η Ελενα "οσα παιρνει ο ανεμος" :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλω να ντύσω τον γιό μου(15 μηνών) Elvis!!χαχαχχα!Τέλεια στολή!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιδέες για 3-5 χρονών δεν θα μας δώσεις; Η δικιά μου με ψήνει να την ντύσω ραπουνζέλ με περούκα και τα σχετικά! Δεν την γλυτώνω μάλλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε ευχαριστούμε πολύ!!!! Πολύ ωραίες ιδέες!!!!!
    Τέλεια!!!
    Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για δείτε και αυτο το website. Μου άρεσε γιατί τις έχει κατηγοριοποιημένες κατά ηλικία.
    http://www.welovetoys.gr/
    Εμένα ο μεγάλος μου θα ντυθεί ιππότης γιατί του έφερα μία τέλεια ξύλινη ασπίδα και σπαθί από το Μόναχο που είχα πάει και μια φίλη μου μου έδωσε μία ολόσωμη στολή και για την μικρή (1,5) μάλλον θα προτιμήσω την λεοπαρδαλίτσα που νομίζω πως της ταιριάζει γάντι!
    http://www.welovetoys.gr/#/product/apokriatikes-stoles-18-24-minon/9686-l-apokriatiki-stoli-leopardali-gia-12-24-minon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Ειρήνη έχει ευτυχώς στολές απο πέρυσι οπότε θα πρέπει να επιλέξει μεταξύ Χιονάτης και Minnie!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θέλω πάρα πολύ να ντύσω τη μικρούλα, αλλά δεν έχουμε να πάμε σε κάποιο πάρτι, οπότε αναρωτιέμαι αν έχει νόημα έτσι όπως είναι τα πράγματα... Ωραίες ιδέες πάντως! Και οι τιμές είναι αρκετά νορμάλ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ ούτε εμείς είμαστε κάπου καλεσμένοι! Θα ντυθούμε και θα πάμε βόλτα έξω ή στους παππούδες, στους θείους!

      Διαγραφή
  8. Φέτος είναι οι πρώτες απόκριες του Νικόλα μου και λέω να τη ράψω τη εγώ στολή του...ή να δοκιμάσω τουλάχιστον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και η δική μικρή, κάτι τέτοιες στολές ήθελε: superman κ.λπ.
    Το κουκουβαγιοψαχτήρι έκανε καλή δουλειά, το να συγκεντρώσει τις αναζητήσεις του και να μας τις προτείνει!
    Όλα τα μπεμπάκια πανέμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καταπληκτικές οι στολές!! :) Καλό μήνα εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γεια σου Βέρα με τις τέλειες ανακαλύψεις σου.!!! Ψηφίζω νυχτερίδα και νονό αν και δεν είναι τόσο μικρά τα δικά μου.Πιστεύω όμως ότι όλες οι στολές ομορφαίνουν πάνω στα παιδάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ ...ενημερωτικό post,μπράβο σου ,μου άρεσε πολύ η αράχνη κι η μαμα ιστός ,εγώ βέβαια έχω φύγει από το στάδιο αυτό της αγκαλιάς αλλά και πάλι....οι ιδέες σου είναι πολύτιμες!ΦΙΛΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι ωραίες προτάσεις!!!Για μεγαλύτερα υπάρχει κάτι;Θα ήθελα ιδέες για τη ζουζούνα μου είναι 3,5ετών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καλό μήνα!
    αποκριάτικα!
    πολύ ωραίες αυτές οι μωρουδίστικες ζουζουνένιες και λουλουδένιες στολές.
    καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αχ το πόσο γέλασα δεν φαντάζεσαι ειδικά αυτή με την μαμά και το αραχνάκι εκπληκτική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Απλά ήθελα να αναγνωρίσω πόσο απολαμβάνω αυτό το δείχνουν ως ένα podcast και πόσο μεγάλη είναι αυτό το επεισόδιο ήταν ιδιαίτερα. Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή