Σελίδες

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Φαγητο-κουτάκια!

Είναι μεσημέρι, η μικρή κοιμάται και το δεξί χέρι επιστρέφει με νέο θέμα σχετικό με το κολατσιό των παιδιών!
Λοιπόν, όσο ψάχνω ανακαλύπτω διάφορα πραγματάκια και σιγά σιγά τα μαζεύω. Έχω βρει τα πιο απίθανα φαγητο-κουτάκια.

Σίγουρα θα έχει πέσει κι εσάς το μάτι σας στα χρωματιστά κουτάκια-θήκες για τα φρούτα!Υπάρχει για τη μπανάνα και για το μήλο σε διάφορα χρώματα. Σας δείχνω όμως τα κλασσικά: κίτρινο και πράσινο.Έχουν και τρυπούλες για να αναπνέει το φρουτάκι μας. 

Η τιμή τους είναι 7.00€ το ένα ή 18.00€ το σετ των τριών. Μπορείτε να τα δείτε στο site mariaevita. Αυτό που θέλω να πω εδώ είναι ότι δεν τα συστήνω μόνο για τα παιδάκια μας αλλά και για μας, δεν είναι φοβερά για να πάρουμε το φρούτο μας στη δουλειά? 

Κάτι άλλο που βρήκα και είναι διαφορετικό και εξυπηρετικό είναι αυτή η θήκη για τοστ! Με φωτογραφία ενός λαχταριστού σάντουιτς και σχήμα πραγματικού τοστ αυτή η θήκη είναι ότι πρέπει για κολατσιό.

Η τιμή του είναι 7.99$ και θα το βρείτε στο Perpetualkid

Για το τέλος κράτησα το κλασσικό κουτί για κολατσιό που ξέρουμε όλοι. Δεν θα δείξω αυτή τη φορά τρελά σχέδια αλλά ένα απόλυτα πρακτικό και απλό lunchbox.
Είναι της εταιρίας Goodbyn και βγαίνει σε 2 μεγέθη. Διαθέτει 5 χωρίσματα για να μην έχει το τοστ σας γεύση μπανάνα και να μην βρίσκετε το φρούτο σας με τρίμματα από μπισκότα..Μπαίνει στο πλυντήριο πιάτων, είναι ανακυκλώσιμο και έρχεται με 100 διαφορετικά αυτοκόλλητα που δίνουν στα παιδιά την ευκαιρία να το διακοσμήσουν όπως τους αρέσει. 



Η τιμή του είναι 16.95$ για το μικρό και 25.95$ για το κανονικό μέγεθος.
Θα το βρείτε στο site της Goodbyn

Σας βάζω και το καταπληκτικό βιντεάκι της παρουσίασης!



2 σχόλια:

  1. Τέεεελεια!!! Μα τι όμορφα πραγματάκια που σκέφτονατι κάποιοι άνθρωποι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. You are able to do your workouts in the home and you'll not really have to worry concerning the climate and also other things that could prevent you from performing exercises.

    Feel free to visit my web site: www.getfitnstrong.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή