Σελίδες

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Αυτά είναι τα απαραίτητα για μια μέρα στην παραλία με παιδιά!

Το καλοκαίρι είναι εδώ, η θερμοκρασία έχει ανέβει αισθητά και όλοι θέλουμε να πάμε για ένα μπανάκι, ειδικά τα πιτσιρίκια θέλουν σαν τρελά! Και το καταφέρνουμε τελικά. Ακόμα κι αν είναι μια Κυριακή σε κοντινή παραλία της Αττικής, ένα Σαββατοκύριακο στο εξοχικό κάποιου φίλου ή αν είμαστε τυχεροί να πάμε λίγες μέρες διακοπές. Αυτό το μπανάκι όμως αν θέλουμε να το απολαύσουμε πρέπει να το οργανώσουμε καλά! 

Και τι έφτιαξα εγώ για σας; Μια λίστα με τα απαραίτητα πράγματα που χρειαζόμαστε για μια μέρα στην παραλία με τα πιτσιρίκια μας! Είμαι σίγουρη πως κι εσείς αυτά παίρνετε μαζί σας απλά σκέφτηκα να τα μαζέψω σε μια μικρή λίστα που αν θέλετε μπορείτε να την εκτυπώσετε κιόλας. Εγώ το έκανα ήδη και την έβαλα μέσα στην τσάντα της θάλασσας. Μια υπενθύμιση πάντα καλό κάνει αφού τις περισσότερες φορές μέσα στη φούρια για να φύγουμε πάντα τυχαίνει να ξεχάσω κάτι και μπορεί να είναι και από τα σημαντικά!


Και μη νομίσετε ότι κι εμείς παίρνουμε ΜΟΝΟ αυτά μαζί μας... για παράδειγμα έγραψα 2 μαγιώ για κάθε παιδί που αυτά θεωρώ απαραίτητα. Μετά τις βουτιές να αλλάξει να βάλει το στεγνό και το πρώτο να το αφήσουμε στον ήλιο να στεγνώσει. Όμως αν έχω βάζω κι άλλο μέσα στο τσαντάκι :-) Τα τσαντάκια είναι επίσης μεγάλο κεφάλαιο σε μια καλά οργανωμένη τσάντα παραλίας. Εγώ έχω ένα για τα αντηλιακά, ένα για τα μαγιώ, μία μεγάλη θήκη-πορτοφόλι που βάζω λεφτά/κινητά/ρολόγια και διάφορα άλλα μικρά τσαντάκια που με διευκολύνουν να βρίσκω πιο εύκολα αυτό που ψάχνω. Ο Νίκος μου λέει βέβαια "μα, καλά πόσα τσαντάκια υπάρχουν εδώ μέσα;" όμως όταν ψάχνει κάτι εγώ απλά του λέω "είναι μέσα στο ροζ τσαντάκι". 

Με αυτή τη χρήσιμη λίστα θα σας αφήσω για λίγες μέρες. Δεν θα χαθώ όμως, θα σας στείλω φωτογραφία από το μέρος που θα βρίσκομαι και θα χαλαρώνω :-) 
Εύχομαι στο λαό "Καλά Μπάνια" και αν έχετε κάτι να προσθέσετε στη λίστα μου, παρακαλώ να μου το γράψετε και όταν μπορώ θα την ανανεώσω! 

post signature

6 σχόλια:

  1. Καλές διακοπές!!!!!!να περάσετε τέλεια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλές διακοπές Βέρα μου!
    Εγώ πάντως που δεν είμαι της θάλασσας γενικά, την αποφεύγω ακόμα περισσότερο τώρα με την μικρή. Θα μου πείς, πρέπει το παιδί να κάνει μπάνια. Σωστά. Οπότε όταν πηγαίνω το κάνω με μεγάλο ζόρι και γυρνάω ψόφια τις περισσότερες φορές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλές διακοπές Βέρα μου!! Και καλές βουτιές! Εγώ πάντως προσπαθώ να κουβαλάω όσο λιγότερα μπορώ γιατί με τη λίστα αυτή πρόσθεσε και ηρεμιστικά για μένα χαχα!! Βασικά παίρνω είναι αντηλιακά και αλλαξιές άντε και κουβαδάκια και προτιμώ τις οργανωμένες για να αποφεύγω το υπόλοιπο κουβάλημα. Το φαγητό το αμελώ σχεδόν πάντα (ντροπή μου) και πάω και μαζεύω την Πηνελόπη από διάφορες ομπρέλες όπου τρώει τα φρούτα των άλλων παιδιών (τέτοια κακή μάνα δηλ χα χα !!). Πολύ όμορφη η λίστα σου και πολύ καλοκαιρινή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να περάσετε πολύ όμορφα!!!
    Έχω όμως μια μεγάλη (!!!) απορία. Πας με παιδιά στην παραλία και παίρνεις μαζί σου και βιβλίο;;; Κατορθώνεις να το ανοίξεις καθόλου ή απλά το αερίζεις και το επιστρέφεις πίσω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να περάστε όμορφα, Βερούλα!!!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!
    Καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή