Σελίδες

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Μα, γίνοται Γιορτές χωρίς δώρο; Jolly Giveaway!

Καλά Χριστούγεννα αγαπημένα μου φιλαράκια! Εύχομαι να σας βρίσκω όλους καλά, στα ζεστά σπιτάκια σας (έχει και 18 βαθμούς έξω!), παρέα με τους αγαπημένους σας, να χαίρεστε τα πιτσιρικάκια σας και να έχετε γιορτινή θετική διάθεση!

Και Γιορτές χωρίς δώρο δεν γίνεται! Εκτός δηλαδή από αυτά που υπάρχουν κάτω από το δέντρο σας να μην σας δώσω κι εγώ κάτι; Να ενισχύσω λίγο κι εγώ το χαμόγελο σας :-) 

Τη ντουλαπίτσα μου το little closet το γνωρίζετε. Σκέφτηκα λοιπόν, αυτή τη φορά για δώρο γιορτινό προς εσάς, να διαλέξω κάτι από το μαγαζάκι μου. Ήθελα κάτι από τη φετινή χειμερινή collection μας, κάτι που να μπορεί να καλύψει όλες τις ηλικίες και σίγουρα κάτι unisex για να ταιριάζει σε αγόρια/κορίτσια. Η αγγλική μάρκα Boys&Girls είναι από τις αγαπημένες μου, είναι όλα τα ρούχα από οργανικό βαμβάκι και μπορώ να εγγυηθώ για την ποιότητα τους καθώς η μικρή μου τα φοράει τόσο καιρό και δεν έχουν πάθει τίποτα από πλυσίματα/χρήση. Απευθύνονται σε ηλικίες από 0 εώς και 5 χρονών. Και είναι ρούχα όμορφα και χαρούμενα που ξεχωρίζουν :-) Επέλεξα λοιπόν να δώσουμε ένα φούτερ σε 1 τυχερό! Σας έβαλα και δύο σχέδια, για να διαλέξετε εσείς ποιο θέλετε να κερδίσετε! Το Raindrop Crew Top, γκρι φούτερ με πολύχρωμες σταγόνες και το Cloud Applique Crew, φούτερ με σχέδιο ένα απλικέ σύννεφο. Και εννοείται πως θα σας στείλουμε το νούμερο που σας ταιριάζει!


Πολύ εύκολα θα πάρετε μέρος στην κλήρωση. Για να συμμετέχετε πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

> Κάνετε like  (publicly) στη σελίδα του little closet στο fb εδώ.
> Συμπληρώνετε τη φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε παρακάτω.
>> Για έξτρα συμμετοχή μπορείτε να κοινοποιήσετε την εικόνα του διαγωνισμού που θα βρείτε στη σελίδα του Owl Mommy στο fb


Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι και τις 31/12. Με την Καινούρια Χρονιά θα κάνω και την κλήρωση. Ένας τυχερός θα κερδίσει ένα φούτερ από το littlecloset.gr, στο σχέδιο που θα έχει διαλέξει και στο νούμερο που έχει ζητήσει! Καλή επιτυχία σε όλους και ξέρετε τι λέω πάντα... ήδη ανυπομονώ για την κλήρωση :-)



Ο διαγωνισμός υποστηρίζεται από τα diagonismos.gr,  KERDISETO.gr ,nethall.gr, ,saveandwin.grbabysmart.gr


post signature

18 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλά κ' καλά, κοριτσάκι μου!!!
    ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πολλά Βέρα, να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να είστε πάντα καλά! :) Όμορφος διαγωνισμός, ευχαριστούμε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μά τι όμορφο δωράκι ειναι αυτό!
    Ευχαριστούμε πολύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστούμε πολύ!!! Πανέμορφα!!!
    Χρόνια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρόνια πολλά Βέρα μου!!! πολύ όμορφο δωράκι!! φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ευχαριστουμεεεε πολυυυυυυ καλη χρονια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. φανταστικο δωρο για την μπεμπουλα μου..ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΜΑΛΙΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τέλεια!!! Καλη Πρωτοχρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι τέλεια που είναι! Εμείς αγαπάμε τα σύννεφα :-) Καλή Πρωτοχρονιά Κουκουβέρα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλη χρονια με επιτυχίες και πολύ χαρά και υγεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή