Σελίδες

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Το καλοκαίρι συνεχίζεται...

Κι εμείς συνεχίζουμε τις διακοπές μας στο εξοχικό μας στην Ερμιόνη. Και όπως έχω εδώ παράδοση θα σας βάλω θαλασσινή μπαλκονάτη φωτογραφία. Την έβγαλα σήμερα το πρωί, είναι και φρέσκια!


Αυτή τη φορά φέραμε μαζί μας από την Αθήνα μια μικρή βαλίτσα με ασιδέρωτα τα οποία δεν έχω περιποιηθεί ακόμα... αλλά θα το κάνω μάλλον με δόσεις γιατί δεν θέλω καθόλου να σιδερώσω (ξέρω, κανείς δεν θέλει). 
Έφτιαξα και το καρτο-ίντερνετ μου και είμαι πάλι online! Ε, μα! Διακοπές, διακοπές αλλά πώς θα βρω καμιά καινούρια συνταγή, πώς θα πάρω καμιά ιδέα για το πώς θα ζωγραφίσω βότσαλα φέτος; Και κάτι γρανίτες που είδα ότι κυκλοφορούν και κάτι cheesecake, κάτι μόμπιλε με κλαράκια και άλλα τόσα.. ε, πώς θα τα κάνω όλα αυτά χωρίς ιντερνέτι με στικάκι μαραφέτι; (τέτοιος ενθουσιασμός που έκανα και ρίμα!) Καλά, δεν υπόσχομαι ότι θα τα κάνω και όλα αυτά αλλά τουλάχιστον θα προσπαθήσω να κάνω διάφορα καινούρια πραγματάκια!


Θα κάθομαι λοιπόν λίγο στο μπαλκόνι, θα χαλαρώνω όσο μπορώ με το νήπιο παρέα και θα σας στέλνω χαιρετισμούς! Σύντομα θα επικοινωνήσω πάλι, δεν χάνομαι καλέ έτσι εγώ ;-)
Να περνάτε καλά όπου κι αν είστε, ότι κι αν κάνετε φιλαράκια!


post signature

5 σχόλια:

  1. πόσο τυχερή είσαι που εχεις τέτοια θέα!Να περνάς καλά και να ξεκουραστείς όσο μπορείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά μπροστά στη θάλασσα... θεά ακόμα σε αυτό!!! Καλή συνέχεια. Σμουτς!
    Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να περνάτε τέλεια!!! Και καλή ξεκούραση :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλώς ήρθατε... θα περάσουμε για καλησπέρα ! Θα μας χαρίσεις ανθάκι από την μουκαμβίλια σου;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ησυχη και ωραία η Ερμιόνη! Θυμάμαι τα μπανάκια μας στην Πετροθάλασσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή