Σελίδες

Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

3 χρόνια Owl Mommy!

Κάπου στα μέσα Ιουλίου ήταν που το blog μου είχε γενέθλια! Με τις διακοπές, τα πλυσίματα, τις αργές εξοχικές συνδέσεις.. πέρασε ο καιρός και είπα "θέλω κάτι να γράψω και να το γιορτάσω!" 

Πήγα και αγόρασα ένα κεράκι με το νούμερο 3 και περίμενα τον πιστό μου σύζυγο φωτογρἀφο να πάμε να φωτογραφηθούμε. Το κεράκι όμως το έχασα! Ούτε που θυμάμαι πού το έβαλα, μπορεί να το βρω και του χρόνου (τα κάνω κάτι τέτοια). Το Σάββατο το απόγευμα είχαμε να πάμε σε ένα παιδικό διπλό beach party. Περνούσαμε λοιπόν ωραία και μόλις έσβησαν τα κορίτσια τις τούρτες τους τότε το σκέφτηκα! Κεριά έχουμε εδώ μπόλικα, καπελάκι έχουμε, τούρτα έχουμε, την τρέλα μας την έχουμε.. εδώ θα βγάλω φωτογραφίες για το blog! Πήρα λοιπόν 3 κεράκια και έβαλα το φίλο μας το Μενέλαο να με φωτογραφίσει (είναι αλήθεια ότι είναι πάντα πρόθυμος)! Πήγαμε και λίγο πιο πέρα.. Και εκεί που πόζαρα γελαστή με το κομμάτι τούρτας, τα 3 κεράκια και το καπελάκι μου ακούω γἐλια! Χαχαχα και χαχαχα.. Ζήτησα από το Μενέλαο να δω τις φωτογραφίες που με είχε τραβήξει.. και να το αποτέλεσμα! Η συνυφίτσα και ο νυφίτσος μου photo bombersl! Και δεν θα την έβαζα αν δεν ήταν πραγματικά η καλύτερη από όσες τραβήξαμε :-)


Και κάπως έτσι περνάμε στην εξοχή! Και έτσι γιόρτασα τα γενέθλια του blog σε παιδικό πάρτυ (που δεν ήταν το δικό μας) με δανεικά κεράκια και δανεική τούρτα! (που ήταν όμως φανταστική!)

Το Owl Mommy λοιπόν έγινε 3 χρονών! 3 ολόκληρα χρόνια (και κάτι ψιλά) γράφω εδώ όλα αυτά που σκέφτομαι, αυτά που μου αρέσουν, αυτά που με απασχολούν ανά περιόδους, αυτά που με εκνευρίζουν, αυτά που με συγκινούν, αυτά.. που νιώθω ότι θέλω να μοιραστώ. Και να φανταστείτε ότι λόγω χρόνου δεν γράφω και όσα θέλω πραγματικά ούτε φτιάχνω (συνταγές/κατασκευές) όλα όσα θέλω! Εντάξει.. όσο αφορά τις κατασκευές και τις συνταγές κάτι παραπάνω κάνω αλλά δεν προλαβαίνω να τα φωτογραφίσω και να τα δείξω! 

Γενικά, τον τελευταίο χρόνο που απέκτησα και το δικό μου e-shop, που γράφω και στο περιοδικό, που πηγαίνω και σε εταιρικές εκδηλώσεις που αφορούν παιδικά προϊόντα/υπηρεσίες και που τέλος απέκτησα και ραδιοφωνική εκπομπή (αυτό το απίστευτο πού το πας;) ήταν πολλές οι φορές που ένιωσα να μην προλαβαίνω να αφιερώσω το χρόνο που θα ήθελα στο blog μου. Όμως, δεν σκέφτηκα ούτε στιγμή να το αφήσω! Μπορεί να ήταν πολλές οι φορές που έκανα μόνο μία ανάρτηση τη βδομάδα αλλά δεν μπορώ να φανταστώ να το άφηνα παραπάνω. 


Το ότι είμαι blogger το νιώθω σαν κύρια ιδιότητα μου. Όταν με ρωτούν με τι ασχολούμαι πρώτα λέω "είμαι blogger" και μετά ότι έχω κι ένα μαγαζί! Και το σκέφτομαι πια σε κάθε τι που κάνω. Στον τρόπο που θα σκεφτώ να διακοσμήσω το πρωινό τραπέζι μας, τι συνταγή εύκολη να ψάξω να κάνω και να τη μοιραστώ αργότερα μαζί σας (αν πετύχει βέβαια), ιδέες για κατασκευές για να διαλέξω να κάνουμε με την Αθηνά, το πώς θα οργανώσω το πάρτυ γενεθλίων ή το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι μας και τόσα άλλα που πραγματικά δεν θα τα έκανα σε τέτοιο βαθμό αν δεν ήμουν blogger ή αν δεν είχα φίλες bloggers (εμ, να πω και για τις φίλες μου). Γιατί πραγματικά, όταν μία μαμά blogger έχει φίλες της ίδιας ιδιότητας έχει ένα σύμμαχο στις τρέλες της :-) Σε ποιες άλλες μπορώ να πω (και να το καταλάβουν) πως έχω περάσει πάνω από 2 ώρες φωτογραφίζοντας ένα αφρολεξένιο χιονάνθρωπο; Καταλαβαίνετε τι εννοὠ..
Αυτά λοιπόν φίλοι μου. Blogging και ξερό ψωμί που λέει κι η παροιμία. Μόνο που αντί για ξερό ψωμί θα πω blogging και παγωτό...χοχοχοχο, έχουμε και τις αδυναμίες μας :-)

Γράφω τόση ώρα και δεν σας έχω πει ακόμα ότι από τα blogo-γενέθλια δεν θα μπορούσε να λείπει και ένα δώρο για σας που είστε εδώ και με διαβάζετε τόοοοσο καιρό!
Σκέφτηκα λοιπόν το εξής. Φέτος το καλοκαίρι, μετά από τουλάχιστον 3 χρόνια αγόρασα βιβλίο για την παραλία. Το θέμα δεν είναι αυτό.. είναι ότι το διάβασα κιόλας! Και εδώ στην Ερμιόνη, αγόρασα και δεύτερο βιβλίο που το έχω ξεκινήσει εδώ και κάτι μέρες. Και θυμήθηκα πόσο ωραία είναι τα βιβλία. Αυτά που σε κάνουν να σκεφτείς, αυτά που σε κάνουν να χαμογελάς, να συγκινείσαι, αυτά που σε κρατάνε ξύπνιο τα βράδια! 

Σκέφτηκα λοιπόν, να σας κάνω δώρο το επόμενο βιβλίο που θέλετε να διαβάσετε! Ένα μυθιστόρημα ιστορικό, κοινωνικό, αστυνομικό.. ερωτικό! Διηγήματα με πλοκή και συναίσθημα, ακόμα και ποίηση! Ότι σας αρέσει! Ότι έχετε βάλει στο μάτι και θα θέλατε να αγοράσετε.. αυτό θα σας κάνω δώρο! 
Και ας μην προλάβετε να το διαβάσετε αυτό το καλοκαίρι, θα σας το χαρίσω με την ελπίδα να το βάλετε δίπλα στο κομοδίνο σας και τσούκου τσούκου.. να το τελειώσετε κάποτε και να το έχετε ευχαριστηθεί!


Και θα είναι απλό δώρο, όχι με διαγωνισμό αλλά με κλήρωση. Θα συμπληρώσετε τη φόρμα συμετοχής που βλέπετε παρακάτω και είστε έτοιμοι! Συμμετοχές μέχρι και την Τρίτη 26/08 τα μεσάνυχτα.  1 τυχερός, 1 βιβλίο! Και με την ευκαιρία, να κάνουμε και ένα μικρό γκάλοπ, τι λέτε;

Χρόνια μου Πολλά λοιπόν! 3 χρόνια Owl Mommy και συνεχίζουμε! Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την παρουσία σας εδώ! Και ελπίζω να συνεχίσετε και στο μέλλον να βρίσκετε κάτι ενδιαφέρον και να έρχεστε για καφεδάκι :-)

post signature

12 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλά και καλά και δημιουργικά και ότι επιθυμείς για το μπλογκάκι σου!
    E ναι,κυρίως είμαστε blogger ε?χαχαΈχω αρχίσει να το λέω κι εγώ όπως κι εσύ και έχει πλάκα!
    Μόλις δήλωσα και την συμμετοχή μου.Τέλεια ιδέα τέλειο δώρο,ευχαριστούμε πολύ owl mommy μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πολλά, με αναρτήσεις πολλές, δημιουργικές και λαχταριστές... Με πολλές φωτογραφίες και πολλές όμορφες στιγμές...! Χρόνια πολλά και καλά, λοιπόν... Ευχαριστούμε για την ευκαιρία, ευχαριστούμε για την τρέλλα σου... Καλημέρα Μαμά Κουκουβάγια...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια πολλά στο σπιτάκι σου Βέρα μου!
    Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ κάποιες φορές δεν αφιερώνω τον χρόνο που θα ήθελα, αλλά είναι πάντα στο μυαλό μου! Ότι και να κάνω σκέφτομαι, να το γράψω αυτό στο blog, να βγάλω φωτογραφίες για το blog!
    Καλημέρα!

    Και ευχές για μια ακόμα πιο δημιουργική blogoχρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε Τρελοβέρα μου εσύ! Τι έκπληξη ωραία και τι φανταστική ιδέα ήταν αυτή! Καταρχάς όμως να πω χρόνια πολλά στο υπέροχο σπιτάκι σου που ήταν για μένα έμπνευση και κινητήρια δύναμη όταν ξεκίνησα το μπλογκινγκ! Να μου είσαι καλά και να σε διαβάζουμε για πολλά πολλά χρονιά ακόμη. Αααα, και να σε ακούμε, γιατί όχι; χεχε! Παράκληση όμως να κάνεις δύο αναρτήσεις την εβδομάδα γιατί δεν σε χορταίνουμε!!! Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρονια πολλα πολλα γεματα εμπνευση, δημιουργικοτητα, εκπληξεις κι απολαυσεις για το ομορφο μπλογκ σου Βερα μου.
    Τι ωραια ιδεα να κανεις δωρο ενα βιβλιο!!!!!! Ολο το πρωι εψαχνα βιβλια στο ιντερνετ :)

    Καλη εβδομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με ότι και να ασχοληθείς, το απογειώνεις φιλενάδα!!!! Blog, eshop, περιοδικό και ρ/φ εκπομπή πάνε σφαίρα γιατί έχεις μεράκι και μπρίο!!!!
    Είμαι σίγουρη πως τα 3 χρόνια θα γίνουν 33 και βάλε!!!!
    Σου εύχομαι ατέλειωτη έμπνευση και αστείρευτη δημιουργικότητα!!!
    Το δώρο σου ειναι κα τα πλη κτι κο!!!
    Φέτος το καλοκαίρι ήδη διάβασα 5 βιβλία και συνεχίζω:)))
    Καλή μας επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρονια πολλα Βερούλα..Χιλιόχρονο το σπιτακια σου.. Να εχεις πάντα ομορφα πραγματα και σκέψεις να μοιραστεις!! πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρόνια πολλά!!!
    Πάρα πολύ όμορφη η ιδέα σου!!
    Σε ευχαριστούμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρόνια πολλά,γεμάτα έμπνευση,δημιουργίες και πολλά,πολλά χαμόγελα!!!Επίσης,πιστεύω δεν υπάρχει καλύτερο δώρο από ένα βιβλίο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βεράκι μου, η ιδέα για το βιβλίο as you know μου αρέσει πολύ! Δήλωσα κι εγώ συμμετοχή και νιώθω ήδη leader ;) Το blogοσπιτάκι σου εύχομαι να γίνει 103 ετών, αν και αναρωτιέμαι τι θεματολογία θα έχεις τότε! χαχαχα Να απολαμβάνεις το blogging φίλη μου και να σε ανταμοίβει forever and ever! Πολλά πολλά φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τελεια ιδεα.σε μια εποχη που η αγορα βιβλιου καταντησε πολυτελεια,ειναι ενα υπεροχο δωρο για εμας τους....βιβλιοφαγους.χρονια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή