Σελίδες

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Mama colada - last show της σεζόν!

Αν δεν κάνω λάθος (θα με φάει η Δήμητρα) έχουμε κάνει μέχρι τώρα 6 εκπομπές στον ifeelkid!

Θυμάμαι την πρώτη φορά που κάτσαμε μπροστά από τα μικρόφωνα και μου έκανε ο αγαπημένος μας ηχολήπτης νόημα να μιλήσω.. έτρεμαν τα πόδια μου! Είχα αυτό το τρέμουλο (ευτυχώς μόνο στα πόδια) που προσπαθείς να εξαλείψεις για να μην το βλέπεις ούτε εσύ ο ίδιος! Η φωνή ευτυχώς κελαριστή :-) Όλα τα κορίτσια είχαμε άγχος την πρώτη φορά.. φανταστείτε είχαμε πάει χωρίς σημειώσεις, χωρίς τετραδιάκια/μπλοκάκια, χωρίς θέμα καθόλου! Είχαμε πει ότι απλά θα είναι μια πρώτη γνωριμία να δούμε κι εμείς πώς θα τα πάμε! Και το αποτέλεσμα τελικά άρεσε κι εμείς χαρήκαμε τόοοοσο πολύ με τις καλές ακροαματικότητες και τα καλά λόγια που συνεχίσαμε με τρελή όρεξη!

Κάθε φορά που πάμε στο στούντιο έχουμε έναν ενθουσιασμό σαν μικρά παιδιά! Εξάλλου, βρισκόμαστε και σε παιδικό ραδιοφωνικό περιβάλλον :-) Οι εκπομπές κύλησαν ως εξής: κάθε βδομάδα ανταλλάσαμε (σχεδόν) αμέτρητα e-mails για να διαλέξουμε θεματολογία, τραγούδια κτλ. Καταλήγαμε και κάναμε έρευνα! Χωρίζαμε κατηγορίες, λέγαμε πού θέλουμε να εστιάσουμε, κάναμε τις σημειώσεις μας και σιγά σιγά ξεπεράσαμε το δημιουργικό άγχος μας. Και μετά από κάθε εκπομπή νιώθαμε ακόμα πιο καλά! Και όταν ανέβαινε το αρχείο και ξανακούγαμε με αναλυτικό αυτί αυτή τη φορά την κάθε εκπομπή, μου φαινόταν όλο και καλύτερη η εκπομπή! 

Τι κι αν κακαρίζαμε καμιά φορά και οι τέσσερις; Τι κι αν σαστίζαμε και απλά κοιταζόμασταν και μιλούσε ευτυχώς η Κάλη και το έσωνε; Τι κι αν με ρωτούσε η Σοφία στον αέρα πότε ήταν ο Νίξον πρόεδρος της Αμερικής, και αν ήταν το 1972 κι εγώ δεν ήξερα τι να απαντήσω; Τι κι αν μια φορά η Δήμητρα γελούσε τόσο πολύ που χτυπούσε το χέρι της στο τραπέζι, τα μικρόφωνα χοροπηδούσαν και ο ηχολήπτης Steven το έσωσε με λίγη μουσική παραπάνω; Τι κι αν κάποια shocking ανέκδοτα μου λογοκρίθηκαν από την παρέα; Και ο ωραίος χαμός στο chat; Να θέλουν να μαζέψουν υπογραφές για να γίνουμε δίωρη εκπομπή! Όλα αυτά και πολλά ακόμα με κάνουν να χαμογελώ πλατιά πλατιά σαν μικρό παιδί.. είπαμε i feel kid κι εγώ μερικές φορές!


Και φτάνουμε στη σημερινή τελευταία μας εκπομπή για τη σεζόν λοιπόν! 

Οι mama colada σαλπάρουν απόψε! Παρ'ότι νιώθω λίγο περίεργα, μια μικρή μελαγχολία που δεν θα ξανακάνουμε για αρκετό καιρό εκπομπή, το κυριότερο που αισθάνομαι είναι πως είμαι τυχερή που το έκανα και αυτό! Και που το έκανα με τις φίλες μου, ναι τις καινούριες φίλες μου, τις τρελο-bloggers! Και τις ευχαριστώ γι' αυτό... γιατί γίναμε η καλύτερη ομαδούλα, γιατί δεθήκαμε πιο πολύ, γιατί αντιμετωπίσαμε μαζί μικρές αναποδιές, γιατί αγαπηθήκαμε ένα τσικ παραπάνω :-)
Σοφία, Κάλη, Δήμητρα είστε οι mama colada μου! 

Όσο για το Σεπτέμβριο.. οι mama colada θα επιστρέψουν ανανεωμένες, με καινούριες προτάσεις για εκπομπή (-ες) , με όρεξη για εργασία και χαρά, με fun διαγωνισμούς, με μπαταρίες full γεμάτες για τη νέα σεζόν! 

Μην μας χάσετε λοιπόν απόψε! Οι mama colada θα σας αποχαιρετήσουν από τη συχνότητα του ifeelkid στις 22:00!    

post signature

9 σχόλια:

  1. ωωωωωωω τι κριμα που τελειώνετε για φετος... Ευτυχώς ο Σεπτεμβρης δεν ειναι μακρια.. !! Να τις μαζεψουμε κι εκείνες τις υπογραφές..χεχεχε... φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπιδάκι τέλος. Χρίστηκες και επίσημα Νο1 ακροάτρια:))))
      Είσαι γλύκα λέμε!!!!

      Διαγραφή
  2. Αχ σας έχασα :(
    Καλο μας Σαββατοκύριακο
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να πρωτοπώ τώρα! Πόσα έχω να θυμάμαι από αυτές τις 7 εκπομπές, το βλέμμα σου όταν θεωρούσες ότι ξεφεύγαμε, το πόσο μου άρεσε να σε πειράζω, πώς περιμέναμε όλες από την Κάλη να συντονίσει (καλομάθαμε βλέπεις!χιχι), τα πειράγματα για τα ίνφο μου και τις ατελείωτες συζητήσεις με τη Δήμητρα, ξέρεις γιατί! :))))) Είμαι η Μεϊμάρ Λαρούς πια (χαχαχαχα), είμαι μια mama colada και πέρασα τέλεια μαζί σας! Τον Σεπτέμβρη δεν θα μαζευόμαστε, το βλέπω! :D :* :* :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε άτιμη δεν ειχα δει την ανάρτησή σου χτες! Ευτυχώς γιατί θα με έπαιρναν τα ζουμιά και ξέρεις πως είμαι drama queen:)
    Πολύ σωστά και όμορφα τα είπες φιλεναδα μου! 6 εκπομπές και χτες η 7η, με πολύ γέλιο και κακάρισμα, άγχος αλλά και δέος. Πραγματικά δεθήκαμε πολύ και μάθαμε η μια την άλλη με τα κουσούρια αλλά και τα προτερήματά της (καλά, κουσούρια δεν έχουμε, αλλά λέμε τώρα!!! Χα χα χα)

    ραντεβού το Σεπτέμβρη ανανεωμένες και λαλίστατες:))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή ξεκούραση για την ώρα! Ήσασταν υπέροχες όλες και η συντροφιά σας μοναδική! Σας περιμένουμε από Σεπτέμβρη δριμύτερες
    Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ γλυκιά και συγκινητική ανάρτηση!
    Σας περιμένουμε λοιπόν κοριτσάκια το φθινόπωρο, ακόμα πιο δυναμικές και κεφάτες!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μας αρέσατε τρελά και αιτουμαι και επισήμως για διωρο απο Σεπτέμβρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή