Σελίδες

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Γιρλάντα από γκοφρέ χαρτί για το πάρτυ σας!

Θυμάστε που σας έλεγα ότι με τα διάφορα στραβούλικα που συνέβησαν δεν κατάφερα να φτιάξω όσα ήθελα για το πάρτυ της Πέππα; Ένα από αυτά ήταν μια χρωματιστή γιρλάντα από γκοφρέ χαρτί!

Είχα αγοράσει γκοφρέ χαρτιά στα χρώματα του ουράνιου τόξου και δεν τα έκανα τίποτα τελικά για το πάρτυ.. Ήρθε όμως η ώρα που έπρεπε να φτιάξω το θέμα μου για τη συμμετοχή μου στο περιοδικό Cook, Craft, Create. Και έτσι όπως σκεφτόμουν τι να φτιάξω αυτή τη φορά, έπεσε το μάτι μου στην τραπεζαρία και την παρατημένη σακούλα με τα γκοφρέ χαρτιά! Το αποφάσισα στη στιγμή! Θα έφτιαχνα τη χρωματιστή γιρλάντα κι ας είχε τελειώσει το δικό μας πάρτυ :-)


Το περιοδικό ανέβηκε σήμερα και το τεύχος είναι καλοκαιρινό και γεμάτο χρώμα! Μπορείτε να το διαβάσετε εδώ! Και εννοείται πως θα βρείτε και το δικό μου θέμα με τη γιρλάντα και πώς θα τη φτιάξετε! 


Το παρασκήνιο (σας τα λέω γιατί ξέρω πως ψοφάτε για τέτοια) ήταν το εξής: εγώ και ο Νίκος στο μπαλκόνι να φωτογραφίσουμε τη γιρλάντα που βλέπετε. Είχα κάνει τις υποδείξεις μου στο σύζυγο φωτογράφο και περίμενα να ανταποκριθεί. Τι κι αν του έδειξα 10 φορές τη φωτογραφία στο pinterest, τι κι αν του είπα ότι "έτσι ακριβώς" θέλω να βγει, τι κι αν τσακωθήκαμε πάνω από τα γκοφρέ χαρτιά.. το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που ήθελα. Η δικαιολογία από μέρους του: "μα, δεν έχουμε τέτοιο φακό!" Και τι να πεις εδώ; Αν δεν έχουμε, δεν έχουμε, τι μπορώ να κάνω τώρα; Απλά, να πιέσω λίγο παραπάνω τις φωτογραφικές του ικανότητες σε συνδυασμό με τις δυνατότητες του φακού μας και στο τέλος να έχω τη φωτογραφία (στο περίπου) που θέλω! 

Θα ήθελα λοιπόν σε κάθε κατασκευή ή θέμα που ετοιμάζω να είχα ένα φωτογράφο με 13 διαφορετικούς φακούς που να με εξυπηρετεί υπό την καθοδήγηση/οδηγίες μου χωρίς αντιρρήσεις και γκρίνιες, γίνεται παρακαλώ; Ε; Γίνεται;

Καλή βδομάδα να έχουμε φιλαράκια! Μπαίνει και ο Ιούλιος σιγά σιγά, η θερμοκρασία ανεβαίνει, όλο και κάπου κανονίζουμε να πάμε για μπανάκι, κάνουμε και καμιά βολτίτσα και περιμένουμε να πλησιάσει η ημερομηνία των διακοπών μας για να ξεκουραστούμε :-)


post signature

8 σχόλια:

  1. Χαχαχα, Βέρα δεν το πιστεύω, ακριβώς τα ίδια έχουμε κι εμείς. Μόνο που του λέω "κάτσε να βγάλω εγώ εσένα να δεις πώς τη θέλω τη φωτογραφία". Ε, σε καμιά εκατοστή λήψεις πετυχαίνουμε 1 καλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φοβερη γιρλαντα. Μπορεις να στολισεις το σπιτι γιατι εχει ωραια καλοκαιρινα χρωματα. Τι κι αν περασε το παρτι οπως λες!!!
    Φιλιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολύ ωραια η γιρλαντα Βερα μου!! πολύχρωμη και γιορτινη..φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εύκολη, οικονομική και χαρούμενη!
    Βρε το Νίκο τι ακούει ο δόλιος :)
    Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δε λες που υπάρχουν και οι σύζυγοι και κάνουν τους φωτογράφους!!! Οσο για τις ικανότητές τους, απλώς δεν μπορούν να αντιληφθούν τη δική μας οπτική γωνιά ακόμα και για μια φωτό! Πάω να μελετήσω το νέο τεύχος...Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ χαρούμενη έγινε! Όσο για τους φακούς άστα! Καλύτερα να είχαμε ένα στούντιο! χαχα!
    Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μου αρέσουν πολύ τα χρώματα της γιρλάντας! Και ταιριάζει σε ολα τα παρτυ οτι θεμα και να εχουν! Οσο για τις φωτογραφίες εγω να δεις που τον εστειλα και στον κηπο του δημαρχειου γιατι εγω ειχα δουλεια και μετα εκανα και κριτική!χιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή