Σελίδες

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Πάρτυ με θέμα την Πέππα!

Θυμάστε που ετοίμαζα το πάρτυ της Αθηνάς με θέμα την Πέππα; Ήρθε η ώρα να σας το δείξω! 
Δεν έκανα είναι η αλήθεια όλα όσα ήθελα (λόγω αναποδιών και ανάδρομου Ερμή) αλλά ευτυχώς και με αυτά που κατάφερα να οργανώσω, το πάρτυ μας πήγε μια χαρά και πέρασαν όλοι καλά!

Το θέμα μας ήταν η αγαπημένη μας Πέππα το γουρουνάκι. Δεν ήθελα όμως να την κάνουμε πριγκήπισσα ή νεράιδα και διάλεξα να παρουσιάσουμε την Πέππα κάνοντας ποδήλατο μια ηλιόλουστη μέρα με ένα ουράνιο τόξο στον ουρανό! Το σκέφτηκα έτσι για να μην έχω περιορισμό με τα χρώματα και να μην είναι ένα ροζ πάρτυ (αν και η μικρή θα ενθουσιαζόταν αν ήταν όοοολα ροζ).

Έφτιαξα πρώτα το κεντρικό τραπέζι με τα γλυκά. Είχα την ιδέα να βάλω άσπρα σύννεφα με χρωματιστές σταγόνες πίσω από το τραπέζι για να συνδέσω την Πέππα με το ουράνιο τόξο και η αλήθεια είναι ότι το αποτέλεσμα ήταν τόσο όμορφο και εντυπωσιακό! Ευτυχώς που με βοήθησε η φίλη crafter Αλεξάνδρα αλλιώς μόνη μου δεν θα μπορούσα ούτε το πατρόν να ράψω..

Για το τραπέζι σκέφτηκα να πάρω χλοοτάπητα και να τον στρώσω για τραπεζομάντηλο για να έχει την αίσθηση του γκαζόν, διακοσμητικά τουλάχιστον, και τελικά ήταν ωραίο! Η τούρτα μας στη μέση, γαλάζιο κουβαδάκι γεμισμένο με νεράκια που είχαν ετικέτα αντίστοιχη του θέματος, πιατέλες με τα μπισκότα μας, κυπελάκια με ποπ κορν, cupcakes με toppers και μικρούτσικα κεκάκια σε διάφορα χρώματα. Και γύρω γύρω παπάκια, η Πέππα και οι συμμαθητές της, η Πέππα σε λούτρινο και στην άκρη τα καπελάκια με κορδελίτσα έτοιμα να μπουν σε ζωηρά κεφαλάκια :-)


Την όμορφη τούρτα μας αλλά και όλα τα γλυκάκια που είχαμε μας τα έφτιαξε η γλυκιά Μαριάννα του Design Your Cake που μόνο ζαχαροπλάστισσα θα μπορούσε να γίνει! Μείναμε ευχαριστημένοι όχι μόνο με τα σχέδια αλλά και με τις γεύσεις! Για να καταλάβετε, πρώτη φορά που φαγώθηκε σχεδόν όλη η τούρτα.. καταλαβαίνετε!
Και να κάποιοι επισκέπτες στο τραπέζι των γλυκών.. επ, σας πιάσαμε επ' αυτοφόρω!


Δίπλα στο κεντρικό τραπέζι είχαμε βάλει ένα μικρότερο με πολύχρωμα ποτήρια, χαρτοπετσέτες και σπιτική ροζ λεμονάδα, δηλαδή φραουλο-λεμονάδα! Πολύ ωραία, θα σας δώσω συνταγή, να το θυμηθώ μόνο! Από την άλλη πλευρά βάλαμε τα παιδικά τραπεζάκια και σκαμπό. Και σημαιάκια παντού! Δεν χρησιμοποίησα τα υφασμάτινα που είχα φτιάξει στο πρώτο πάρτυ της Αθηνάς γιατί ήταν πιο ρομαντικά και τώρα ήθελα να είναι απλά και στα χρώματα του ουράνιου τόξου. Ο χρόνος δεν ήταν σύμμαχος μου για να φτιάξω μόνη μου υφασμάτινα οπότε πήρα αυτά τα χάρτινα από το γνωστό παιχνιδοκατάστημα. Το καλό με αυτά είναι ότι είναι οικονομικά και το κάθε πακετάκι είναι 10 μέτρα, οπότε με 2-3 πακετάκια έχεις πολλάααα σημαιάκια. Εγώ έβαλα 6 πακετάκια..δηλαδή 60 μέτρα σημαιάκια..χεχε, είμαι λίγο της υπερβολής σ'αυτά :-)


Σιγά σιγά άρχισαν να καταφθάνουν οι μικροί καλεσμένοι μας! Μαζί με αυτούς και οι φίλοι μας από το Studio L. που φρόντισαν και έβγαλαν για μας πολύ ιδιαίτερες φωτογραφίες! Στιγμιότυπα που εμείς οι καθημερινοί οικογενειακοί φωτογράφοι δεν θα τα πιάναμε.. ξέρετε, όταν κάποιος έχει αυτή τη φωτογραφική ματιά που κάνει τη διαφορά! Εδώ λοιπόν, έχει ξεκινήσει η ζωγραφική και το παιχνίδι!


Είχαμε και δύο μικρές πισίνες με παπάκια, ψαράκια και απόχες! Εδώ τρελάθηκαν τα πιτσιρίκια! Η κοπέλα πάντως τους κατεύθυνε, τους έβαζε σε σειρά.. μου έκανε εντύπωση που δεν τσακώθηκαν καθόλου σε όλο το πάρτυ!


Και μετά, αυτό που αγαπά η πιτσιρικαρία! Ζωγραφική πάνω τους! Είχα δώσει οδηγίες στην κοπέλα να παραμείνει στο θέμα μας για να έχουν όλα τα παιδάκια πάνω τους μια όμορφη ζωγραφιά, ενθύμιο από το πάρτυ μας. Έτσι, τους ζωγράφισε μόνο μικρά ουράνια τόξα, άσπρα σύννεφα με χρωματιστές σταγόνες και γαλάζιους ουρανούς με ήλιους. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ όμορφο και δεν μετάνοιωσα ούτε στιγμή που δεν ήθελα να τους βάψει τα πρόσωπα με πεταλούδες και αράχνες.  


Και ήρθε η ώρα της τούρτας! Η Αθηνά ανεβασμένη σε σκαμπουδάκι για να φτάνει να φυσήξει και γύρω γύρω εμείς και οι φίλοι της. Ήταν τόσο χαρούμενη! Γελούσε όλη η φάτσα της! Να ακούει το γενέθλιο τραγούδι, να φυσάει, να ξαναφυσάει! Εννοείται πως αν δεν λέγαμε "ωραία, τέλος τώρα" ακόμα εκεί θα ήμασταν να τραγουδάμε και να φυσάμε :-)


Σειρά είχε η τούρτα έκπληξη που είχα ετοιμάσει για μένα και το Νίκο! Είχαμε βλέπετε κι εμείς γενέθλια και δεν τα είχαμε γιορτάσει. Στο πάρτυ της Αθηνάς ήταν έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι φίλοι μας, οπότε ήταν ευκαιρία! Έτσι, ζήτησα από την Μαριάννα να μας φτιάξει μία μικρή τουρτίτσα με τη Μαμά Γουρουνίτσα και τον Μπαμπά Γουρουνάκη! Να μην ξεφύγουμε και από το θέμα! Εξάλλου, μου αρέσει πολύ αυτή η κομπιουτερού Μαμά Γουρουνίτσα!


Αφού σβήσαμε τα κεράκια, περάσαμε στην αποκορύφωση της διασκέδασης! Την υπέρ-φανταστική πινιάτα μας! Δώρο από τη φίλη μου Κάλη (γνωρίζετε.. Anthomeli younger sister)! Δυο κεράσια κρεμάστηκαν από ψηλά και ένας ένας άρχισε να χτυπάει με ένα ξύλο μήπως και τα σπάσει! Το αστείο του θέματος ήταν ότι αυτή η πινιάτα ήταν χειροποίητη και ήταν λίγο.. πώς να το πούμε.. παραπάνω γερή από το συνηθισμένο! Φανταστείτε, τελικά κατάφερε να τη σπάσει ο δημιουργός της, ο δυνατός μπαμπάς Κώστας! 


Και μετά φάγαμε! Ε, μα γίνεται πάρτυ χωρίς φαγητό; Όλα μια χαρά κι εκεί αλλά εγώ περίμενα να κόψουμε την τούρτα! Είναι αδυναμία μου τα γλυκά, τι να κάνουμε; Ο πάνω όροφος ήταν λεμόνι και ο κάτω red velvet μόνο αυτό σας λέω! 


Φάγαμε την τούρτα μας και σιγά σιγά άρχισαν να φεύγουν οι καλεσμένοι μας. Η Αθηνά έδινε στον καθένα το δωράκι του και τους ευχαριστούσε που ήρθαν στο πάρτυ της. Είχα πάρει για τον καθένα ένα παγουρίνι με την Πέππα, σε ροζ, μωβ και μπλε για τα αγόρια!
Μπορεί να είχαμε τις αναποδιές μας αλλά η Αθηνούλα πέρασε τέλεια και αυτό έχει σημασία! Και όλα τα παιδάκια πέρασαν καλά και ευχαριστήθηκαν! Κι έτσι, ευχαριστήθηκα κι εγώ, η διοργανώτρια!

Να αναφέρω τους πολύτιμους συνεργάτες μου και να τους ευχαριστήσω! 

Η Σίνα από το Sugar&Pearls ανέλαβε όλα τα εκτυπώσιμα! Και όταν λέμε όλα, εννοούμε τα πάντα! Καπελάκια, ετικέτες για νεράκια, cake toppers, χάρτινη γιρλάντα, προσκλητήρια, ταμπελάκια για φαγητό, φιγούρες για διακόσμηση! Μου έλυσε τα χέρια, μου τα έφερε όλα έτοιμα, εκτυπωμένα και κομμένα παρακαλώ!

Η Αλεξάνδρα από το Craftland έφτιαξε τα πανέμορφα φουσκωτά σύννεφα με τις χρωματιστές σταγόνες!

Η Μαριάννα από το Design Your Cake ανέλαβε την τούρτα, τα cupcakes, τα μπισκότα και τα mini κεκάκια!

Τα Δελφινάκια ήταν εκεί για να απασχολήσουν τους μικρούς καλεσμένους μας! Στην αρχή είχαμε και μασκότ Πέππα την οποία δυστυχώς ξεχάσαμε να τη φωτογραφίσουμε :-)

Τους αγαπημένους μας φίλους από το Studio L. που ήρθαν για το πάρτυ, μας έβγαλαν και φωτογραφίες :-)

Και επίσημος δωροθέτης πινιάτας το Anthomeli!

Ξέρετε τώρα πώς αισθάνομαι που τελείωσε το πάρτυ και που τα συγκέντρωσα όλα εδώ και τα παρουσίασα; Ότι σαν να μου λείπει κάτι τώρα για να ετοιμάσω! Τι να κάνω! Είμαι του happening τελικά!


post signature

26 σχόλια:

  1. Καταπληκτικό πάρτυ. Είχες διαλέξει τους κατάλληλους συνεργάτες που φυσικά το απογείωσαν. Χρόνια πολλά και πάλι σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχο το πάρτυ σας,η Πέππα είναι αγαπημένη μας!Χρόνια πολλά σε όλου σας και του χρόνου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλλη μια φορα διοργανωσες ενα υπεροχο παρτυ!!! Μου αρεσαν τοσο πολυ ολα και λιμπιστικα και την τουρτα (εγω δεν ειμαι πολυ των γλυκων). Η Πεππα νομιζω ηταν πολυ ωραιο θεμα και θεωρω οτι ειναι ισως το καλυτερο παιδικο που υπαρχει για τα παιδακια μας. Ειναι πολυ εκπαιδευτικο.

    Να ειστε παντα καλα, να γιορταζετε τοσο ευφανταστα κι ευτυχισμενα....με λιγοτερες αναποδιες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελειο!!! Πολυχρωμο,χαρουμενο!!! Χιλια μπραβο!!! Πολύ χαίρομαι που έβαλα ενα μικρο λιθαρακι για αυτο το παρτυ!!! Σημειωνω ιδεες φυσικες!!!!
    Να ειστε παντα καλα κουκουβαγιοοικογενεια!!!!
    Αμα σου λειπε κατι ,θες να οργανωσεις και το δικο μας παρτυ;;; φιλακια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βεράκι, να σου ευχηθώ και από εδώ να χαίρεστε την Αθηνούλα σας! Να είναι πάντα καλά το κοριτσάκι σας και χαμογελαστή και να της διοργανώνεις πάντα τόσο όμορφα παρτάκια!!! Το πάρτυ σας πολύ όμορφο, χρωματιστό, χαρούμενο :) Η τούρτα όλα τα λεφτά! Μου αρέσει που επέλεξες την Πέππα ουράνιο τόξο σαν θέμα, γιατί πραγματικά είχες τη δυνατότητα να βάλεις πολύ χρώμα. Πολύ όμορφα όλα!!!
    Παρόλες τις αναποδιές, εσείς τα περάσατε πολύ όμορφα και αυτό έχει σημασία :) Και του χρόνου να είστε καλά :)

    P.S. Και εγώ είχα σκεφτεί (στο είχα πει; δε θυμάμαι) φέτος να της κάνω πάρτυ με το λατρεμένο της γουρουνάκι, την Πέππα, αλλά μιας και μας προλάβατε εσείς, τελικά θα το αφήσω για του χρόνου. Να μην έχουμε το ίδιο θέμα :)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να ζήσετε, να είστε γεροί και να μεγαλώνετε όλοι μαζί περνώντας φανταστικές στιγμές....! Χρόνια πολλά σε όλους... Τί όμορφα όλα, μου αρέσουν τα χρωματιστά γενέθλια...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αχ τι όμορφα όλα του πάρτυ σας! Μάγος είσαι Βέρα πολύ όμορφα τα σχεδίασες και τα υλοποίησες! Χρόνια πολλά στην Αθηνούλα σου και σ'εσάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πολύ ομορφο το παρτι σας Βερα μου!! Χρωματιστό και χαρουμενο!! Χρονια πολλά σε ολους σας!! πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχω ενθουσιαστεί! Φανταστικά όλα! Τι να πω; Για τις τούρτες, τα συννεφάκια, τα ΠΑΠΑΚΙΑ στις λιμνούλες (θεικό)! Να την χαίρεστε! Πάντα τέτοια Βέρα μου! Να είναι τόσο χαρούμενη κι εσείς να την καμαρώνετε να μεγαλώνει. Αλήθεια αυτές τις σακούλες για τα δωράκια χωρίς τυπώματα που τις βρήκες; Και κάτι ακόμα είχες τόσα πλαστικά τραπεζάκια ή τ αγόρασες για το πάρτυ; Θα με τρελάνεις σήμερα φιλενάδα!
    Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα σακουλάκια τα πήρα από το Νάκο. Τα τραπεζάκια τα έφεραν τα Δελφινάκια! Λες να είχα τόσα καλέ;

      Διαγραφή
  10. απίθανο πάρτι! φανταστικό! μπράβο Βέρα και ΣΙΑ!! τα διοργανώσατε όλα τέλεια! και πάλι να είστε όλοι γεροί και πάντα αγαπημένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. είναι υπέροχα όλα!! Φανταστικά!!! Μπράβο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βεράκι καλημέρα. Χρόνια πολλά για άλλη μια φορά για την Αθηνούλα. Το παρτάκι σας έσκισε!!! Φοβερή τούρτα, πανέμορφα όλα και λάτρεψα τα συννεφομαξιλάρια της Αθηνάς!! Σε ευχαριστώ πολύ για την συνεργασία, το έκανα με μεγάλη χαρά και σας εύχομαι πολλές ακόμα γιορτές και φωτογραφίες με χαρούμενα προσωπάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πoλυχρoνη η κoρoυλα σας και να την χαιρεστε.Η Καλη μoυ ειχε μιλησει για τo πoσo ωραιo ηταν τo παρτυ σας αλλα τα λoγια ειναι φτωχα μπρoστα στις εικoνες.Να ειστε γερoι και να μπoρειτε να κανετε τoσα oμoρφα παρτυ για την κoρoυλα σας Και τoυ χρoνoυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τελεια ολα!!! Κ μου εδωσες πολλες ιδεες μια κι εμας το παρτυ μας τον σεπτεμβριο με την πεππα πρωταγωνιστρια το βλεπω!! Να ειναι γερο το Αθηνακι σας να μεγαλωνει κι εσεις παντα να τις φτιαχνετε τοσο ομορφες γιορτουλες!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ουαου!!!!!!!! δηλαδη αν δεν ηταν αναδρομος ο ερμης τι ακριβως παραπανω θα εφτιαχνες???? εχω μεγαλη απορια. εγω αυτο που ειδα ηταν εξαιρετικο, μια υπερπαραγωγη!!!!αντε και τ χρονου λοιπον κ να χαιρεστε το παιδακι σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φανταστικό το πέππα-πάρτι σας! Όλα εξαιρετικά... φανταστική δουλειά από όλους.Να τη χαίρεστε, να είναι χιλιόχρονη και χαρούμενη πάντα η Αθηνούλα σας! Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα και για εσάς. Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Νταξει υποκλίνομαι! Μονο μια Βερα θα μπορουσε να τα κανει ολα αυτά! Το γκαζόν για τραπεζομάντηλο ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! Να τη χαίρεστε την κουκλάρα σας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εντάξει Βέρα το έχεις τρελά με οργάνωση και διακόσμηση!
    Μπράβο βρε κορίτσι, όλα ήταν τόσο όμορφα, χαίρεσαι να βλέπεις τις φωτογραφίες.
    Το κεντρικό τραπέζι σας πολύ εντυπωσιακό και μου αρέσει πολύ που όλα είναι τόσο οργανωμένα!
    Να τη χαίρεστε και πάλι τη μικρούλα σας!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τέλειο πάρτυ, άντε και στα επόμενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Βεράκι γλυκό, μπορεί να τα λέμε προφορικά και να σου έχω ήδη σχολιάσει το πάρτι σας, αλλά τα γραπτά μένουν :))) Να χαίρεσαι και πάλι το Αθηνάκι το γλυκό, το όμορφο, το χαμογελαστό! Εξ' αρχής το σκέφτηκες πολύ όμορφα, το πώς ήθελες να αποτυπώνεται η Πέππα σε εκτυπώσιμα και γλυκά, τα χρώματα που ήθελες να ξεφύγουν από το κλασικό ροζ γαλάζιο. Υπέροχα ήταν όλα! Για το Μαριαννάκι με τα γλυκά ξερω από πρώτο χέρι, για τη Σίνα μας τι να λέμε τώρα! Όμως μου άρεσαν όλα. Οι γιρλάντες, η κορδέλα στα μαλλιά, η διακόσμηση, τα δωράκια... όλα! Και του χρόνου να περάσετε ακόμη ομορφότερα! Γίνεται; :))) Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Παρόλο που μας ειχες πει τι θα ετοίμαζες, ενθουσιάστηκα φίλη μου!!!
    Η Πεππα και το ουράνιο τόξο, εμπνευσμένα:)
    Τούρτα, εκτυπώσιμα, δωράκια, δημιουργική απασχόληση, διακόσμηση, πινιάτα, όλα μοναδικά. Μου αρέσει η προσοχή σου στη λεπτομέρεια πάντα. Πχ τα εκτυπώςιμα της Σίνας μας, τα συννεφάκια της Αλεξάνδρας, ο χλοοτάπητας, η ζωγραφικη πάνω τους και οχι αράχνες κλπ, η τούρτα, η χειροποίητη πινιάτα του Κωστή και η πισίνα με τα παπάκια!!!
    Μπράβο σου Βεράκι μου και μπράβο σε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτό το χαρούμενο και χρωματιστό πάρτυ!!!
    Εύχομαι το Αθηνούλι σου να λάμπει πάντα από ευτυχία:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μα τι ομορφιά! Όλα τέλεια Κουκουβέρα και η τούρτα ονειρεμένη.
    Μπράβο για το μεράκι όλων σας. Να το χαίρεστε το κοριτσάκι σας, γερό κι ευτυχισμένο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και να το καμαρώνεις! Super το party σας! Και του χρόνου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. υπέροχο χρωματιστό παρτυ!!~εμάς θα είναι το θέμα μας του χρόνου!!~να την χαίρεστε αν και πολύ καθυστερημένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή