Σελίδες

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Γυαλιά, Καπέλο και Αντηλιακό!


Μπορεί ο Ιούνιος να μπήκε λίγο... πώς να το πούμε "ανάποδα", αλλά το καλοκαιράκι είναι επίσημα εδώ! Σηκώσαμε τα χαλιά, φτιάξαμε τις ντουλάπες μας και ξεθάψαμε τα μαγιό και τις πετσέτες μας από τα πίσω πίσω συρτάρια! Και κάποιοι από εμάς έχουμε ήδη κάνει μία πρώτη προσέγγιση στην ακροθαλασσιά, όχι με μεγάλη επιτυχία τολμώ να πω για μας (εγώ θέλω τουλάχιστον θερμοκρασία νερού 27 βαθμών για να κάνω βούτα). 


Το θέμα είναι ότι όταν έφτιαχνα την τσάντα θαλάσσης είδα ότι τα αντηλιακά μας ήταν σχεδόν άδεια που σημαίνει ότι για την επόμενη εξόρμηση έπρεπε να αγοράσω καινούρια. Και τότε ήρθε η “φίλη” μου η Garnier (μα, αλήθεια με συμπάθησαν αυτοί οι άνθρωποι) να με ενημερώσει για την καινούρια σειρά παιδικών αντηλιακών! Τα Ambre Solaire της Garnier τα γνωρίζω χρόνια και τα έχω αγοράσει αλλά φέτος για πρώτη φορά βγήκε βρεφική/παιδική σειρά και είπα να τη δοκιμάσω και αν μου αρέσει κάτι να το μοιραστώ μαζί σας! (αλήθεια, αν δεν θεωρώ πως κάτι αξίζει δεν θα γράψω.) 

  
Έχουμε και λέμε λοιπόν! Για το δικό μου τερατάκι που είναι 3 χρονών υπάρχει το παιδικό Ambre Solaire SENSITIVE advanced με UVA προστασία 50 SPF. Το συγκεκριμένο αντηλιακό γαλάκτωμα λέγεται sensitive γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε παιδιά με ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, ευαίσθητες στον ήλιο αλλά και σε όλα τα πιτσιρίκια που κάνουν τα πρώτα τους μπάνια και είναι άσπρα άσπρα σαν το γάλα! Είναι γαλάκτωμα αρκετά υγρό και ανάλαφρο και δεν κολλάει! Αυτό μου άρεσε πολύ γιατί ήθελα να αφήσω πίσω μου τις παχύρευστες βρεφικές αντηλιακές κρέμες που λερώνουν και κάνουν και το παιδί να φαίνεται λίγο ασβεστωμένο :-) 


Εκτός από το γαλάκτωμα, υπάρχει και το αντηλιακό spray Ambre Solaire RESISTO swim που κάνει και σκληρή κολυμβητική δουλειά! Δηλαδή! Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να αντέχει στο κολύμπι και γενικά στο νερό. Έχει και αυτό 50 SPF δείκτη προστασίας και το έξυπνο trigger (μπουκάλι με σκανδάλη... καταλαβαίνετε!) το κάνει ακόμα πιο εύχρηστο για να ψεκάζουμε τα πιτσιρίκια χωρίς να ενοχλούμε το παιχνίδι τους.  


Υπάρχει κι ένα αντηλιακό γαλάκτωμα Ambre Solaire για βρεφάκια που λέγεται Baby in The Shade, με υψηλή προστασία 50 SPF, υποαλλαεργικό - χωρίς αρώματα που προστατεύει τα μωράκια ακόμα και όταν αυτά είναι στη σκιά! Προστασία που έρχεται σε μικρό σωληνάριο για να χωράει και στην τσάντα σας! Εγώ, μωράκι δεν έχω όπως γνωρίζετε, αλλά θυμάμαι πως έβαζα συνέχεια στη μικρή αντηλιακό (όχι μόνο στην παραλία) και πως μέσα σε ένα καλοκαίρι αγόραζα σίγουρα 2-3 σωληνάρια. Τότε προτιμούσα φαρμακευτικές εταιρίες και πλήρωνα μια μικρή περιουσία για αντηλιακά. Μία άλλη αλήθεια για τη συγκεκριμένη σειρά είναι ότι είναι και οικονομική! 


Τέλος, για μετά τον ήλιο που χρειαζόμαστε ενυδάτωση, υπάρχει Ambre Solaire after sun δροσερή κρέμα με άρωμα sorbet πεπόνι! Δυσκολεύτηκα να μην το φάω, αλήθεια σας λέω :-) 


Το μόνο που μένει τώρα φίλοι μου μετά από αυτή τη φιλική ενημέρωση/δοκιμή για τα νέα παιδικά αντιηλιακά της Garnier είναι να οργανωθούμε! Τα παιδιά τελείωσαν τα σχολεία και τις πιο πολλές δραστηριότητες και τώρα έχουμε την ευκαιρία να δροσιστούμε μαζί τους ακόμα και σε κοντινή παραλία! Ακόμα και το απογευματάκι αν δουλεύετε τα πρωινά (και έχετε λίγο κουράγιο γυρνώντας). Και να μην ξεχνάμε να προστατεύουμε τα πιτσιρικάκια μας από τον φίλο ήλιο! 


Γυαλιά, Καπέλο και Αντηλιακό όπως λέει και η μαμά του όμορφου παραμυθιού της σειράς αντηλιακών της Garnier Ambre Solaire! Ένα παραμύθι που θα μας βοηθήσει να εξηγήσουμε στα παιδιά μας με απλά λόγια πώς πρέπει να προστατευθούμε από τον ήλιο μέσα από όμορφες χρωματιστές εικόνες (φανταστική εικονογράφηση... εύγε!). Αν θέλετε να το κατεβάσετε για να το διαβάσετε κι εσείς στα παιδιά σας ακολουθήστε το link εδώ


Οι συμβουλές που δίνουμε κάθε χρόνο γνωστές και καλό είναι να τις ακολουθούμε! Τα μωρά στη σκιά, τα παιδιά με αντηλιακό που τους το ανανεώνουμε συχνά, να φοράνε πάντα καπέλο, να πίνουν υγρά (νεράκι, χυμούς), να φορούν ένα ανοιχτόχρωμο μπλουζάκι όταν παίζουν (αν έχετε αδιάβροχο, με ηλιοπροστασία καλύτερα), να μην κάθονται αμέτρητες ώρες στον ήλιο και ιδιαίτερη προσοχή τις πιο "καυτές" ώρες! Φροντίδα και προστασία δηλαδή! 


Άντε να αρχίσουμε να φεύγουμε και κάνα Σαββατοκύριακο να πάρουμε λίγο τα πάνω μας!  



post signature

6 σχόλια:

  1. Εμεις αρχίσαμε ηδη τις βουτιες και δεν χεχναμε ποτε καπελο και αντηλιακο. Μενει να παρουμε και γυαλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκτός φυσικά από την προστασία, είναι και η τιμή πολύ σημαντική στα παιδικά αντηλιακά διότι με δυο παιδιά, θέλω μια περιουσία κάθε καλοκαίρι. Έχω βάλει στο μάτι το sensitive advanced γιατί και εγω δεν μπορώ το ασβέστωμα, καθώς και το resisto swim μιας και μπαινοβγαίνουν όλη την ώρα και θέλω να είμαι σίγουρη.
    Μπαίνω να κατεβάσω και το παραμύθι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλέ φιλενάδα, έχουμε το ίδιο αντηλιακό. Και εμείς τα ambre solaire χρησιμοποιούμε. Και ειδικά το Baby in the Shade είναι το αγαπημένο μας :) Σούπερ αποτελεσματικό και πρακτικό ;)
    Και τώρα που θα πάμε στις Μπαχάμες, αυτό θα πάρουμε μαζί μας. Ιδού και τα ντοκουμέντα (και για το αντηλιακό αλλά και για τις Μπαχάμες)

    http://www.mylovablebaby.com/2014/06/happy-moments_16.html

    :)))))))))))))
    Καλά μπάνια <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. E, εμπιστευόμαστε μαμά κουκουβάγια και έτσι λέω να το δοκιμασουμε κι εμείς! καλά μπάνια να έχουμε φιλενάδα! Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βέρα, όπως ξέρεις κι εγώ από πέρσι σταμάτησα τα αντηλιακά φαρμακείου. Πήρα τελευταία φορά τον Μάιο του 2013 και μετά τα έκοψα μαχαίρι. Ε, δεν υπήρχε πλέον λόγος να ψάχνω φαρμακεία κ να χρυσοπληρώνω, ενώ μπορούσα να βρω εξίσου καλά προϊόντα σε σούπερ μάρκετ και σε πολύ προσιτή τιμή. Επειδή ως γνωστόν κι εγώ έχω τα ίδια αντηλιακά και έγραψα/μίλησα για αυτά, το μόνο που θα πω είναι ότι συμφωνώ σε όλο το review μαζί σου! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή