Σελίδες

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Γνωριμία με την Πέππα!

Είχα ενημερωθεί από διάφορα παιδικά sites πως σήμερα σε ένα μεγάλο εμπορικό θα εμφανιζόταν η Πέππα, για να τη γνωρίσουν τα παιδιά και να διαβάσει ιστορίες. Και σκέφτηκα να πάμε κι εμείς! Πήρα και τη φωτογραφική παραμάσχαλα και πήγαμε!

Μαζευτήκαμε στον 1ο όροφο του βιβλιοπωλείου και περιμέναμε. Η παρουσίαση ήταν στις 12:00 αλλά ήταν 12:20 και η Πέππα δεν είχε έρθει. Και τότε ξεκίνησαν οι μικρές ομάδες και οι κρυφές ερωτήσεις στους υπαλλήλους. "Πότε θα έρθει η Πέππα; Από πού θα έρθει; Πόση ώρα θα κάτσει;" Και μετά κάτι κοφτές ματιές στο ισόγειο και ψιθυριστό κους κους.. "είναι κάτω, σε λίγο θα ανέβει". Και όπως φαντάζεστε τρέξαμε κάτω για να τη δούμε! Και κάναμε γύρω γύρω και πουθενά η Πέππα. Τότε κάπου άκουσα πως είναι στην τουαλέτα. Όντως υπήρχε τουαλέτα στο ισόγειο. Κάτσαμε και περιμέναμε. Έλα όμως που μετά από λίγο ακούσαμε φωνές από τον 1ο όροφο! Απ΄ότι φαίνεται, είχε ανέβει από κάποια άλλη είσοδο! (και ορκιζόταν η υπάλληλος πως μόνο οι σκάλες υπάρχουν!) Και άντε πάλι να ανέβουμε πάνω για να δούμε επιτέλους την Πέππα.. Ούτε παπαράτσι να ήμασταν να κυνηγάμε κάποιο σταρ με κρυφό δεσμό! 


Υπήρχαν τόσα πολλά παιδάκια και γονείς που παρότι η Πέππα (άνθρωπος με στολή μασκότ) ήταν 2 μέτρα δεν μπορούσαμε να τη δούμε καθόλου! Ούτε μια φωτογραφία δεν μπορούσα να βγάλω η κακομοίρα blogger. Έδωσα τη μηχανή στο Νίκο που είναι πιο ψηλός για να βγάλει εκείνος. Τελικά επειδή η κατάσταση δεν ήταν καθόλου οργανωμένη (δυστυχώς) αποφάσισαν να βγει έξω από το κατάστημα η Πέππα. Κατεβήκαμε λοιπόν πάλι κάτω. Κατέβηκε και η Πέππα αλλά γινόταν τέτοιος χαμός που ούτε να πλησιάσουμε δεν μπορούσαμε. Το αστείο της υπόθεσης εντωμεταξύ ήταν ο Νίκος που έλεγε συνέχεια να φύγουμε... χαχαχαχα, πού να το φανταστεί και αυτός ότι θα κυνηγούσαμε την Πέππα σε 2 ορόφους βιβλιοπωλείου; Μέχρι και η Αθηνά εκνευρίστηκε στο τέλος και άρχισε τη γκρίνια. Αφήσαμε λοιπόν πίσω μας την Πέππα και πήγαμε μια βόλτα στα μαγαζιά. Και λίγο πριν φύγουμε από το εμπορικό (μετά από 1 ώρα)... τσουπ! Να τη η Πέππα μόνη της να βολτάρει γύρω γύρω στο εμπορικό και να βγάζει φωτογραφίες με τα παιδάκια! Ούτε συνωστισμός ούτε τίποτα! Και έτσι την είδαμε και από κοντά χωρίς να μας σπρώχνει κανείς. Βγάλαμε και μια φωτογραφία και χαρήκαμε! Εγώ δηλαδή πιο πολύ... η Αθηνά τρόμαξε λίγο στην αρχή από το μέγεθος αλλά μετά από λίγο ήταν μια χαρά.


Και ετοιμάζω και το πάρτυ της με θέμα την αγαπημένη μας Πέππα! Και εγώ έχω ενθουσιαστεί (φυσικά) πιο πολύ από το νήπιο :-) 

post signature

9 σχόλια:

  1. πω πω τρελα με την Πέππα.... Ανυπομονώ να δω το πάρτι σας!!! Πάλι θαυματα θα κάνεις είμαι σίγουρη!!! πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμασταν και εμείς εκεί, πράγματι γινόταν χαμός,αλλά ήταν ωραία!Ανυπομονούμε να δούμε το party με θέμα την Πέππα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χα χα χα. Γινατε peppa's stalkers:)))
    Βρε τι κάνουμε και εμεις οι τρελογονείς για τα παιδιά μας. Βέβαια για να λέμε την αλήθεια και εμείς δεν θα τρέχαμε πίσω απο τον Χιού Τζάκμαν αν μαθαίναμε πως θα εμφανιστεί σε κάποιο εμπορικό;;;
    Έτσι και η Πέππα για την Αθηνά, είναι ότι για μας ο Τζάκμαν:))
    Το πάρτυ σας θα είναι τέλειο, είμαι σίγουρη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μετα από τις 2000 φορες που εχω δει το καθε επεισοδιο της Πεππα..θα επερνα ρόπαλο και θα την κυνηγουσα. Χσχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και σε μας αρέσει πολύ η Πέππα!
    Ανυπομονώ για το πάρτι σας λοιπόν, είμαι σίγουρη ότι θα είναι υπέροχο!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα! Πωπω, το είχα δει κι εγώ στο ίντερνετ αλλά το Σάββατο το ξέχασα εντελως! Κρίμα. Αν δεν κάνω λάθος θα κάνει και αλλού εμφανίσεις αλλά ποιος τρέχει τώρα. Πάντως ωραία είστε....μια πεπποοικογένεια φοβερή!! Χρρρρ!!!! Δεινόσαυρος!!!! χιχι! Φιλάκια. Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χαχα το κυνηγι της Πεππας!! Αφου καταφερατε και την ειδατε παλι καλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε πολλά παιδακια αρεσει τελικα η Πεππα!! Εμενα παλι τα αγορακια μου δεν την θελουν καθολου! Αν ηταν ομως χελωνονιντακια με σκηνη με εβλεπα εξω απο το εμπορικο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή