Σελίδες

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Περάσαμε ωραία μ' εκείνη την παρέα!

Έγιναν και οι Ψηφιακές Γειτονιές! Δύο μέρες που πέρασαν σαν ένα απόγευμα! 
Τα workshops ήταν πολύ ενδιαφέροντα και χρήσιμα για όλους μας και οι ομιλίες επίσης! Κάποιες συγκινητικές, κάποιες φανταστικές, κάποιες συναρπαστικές! Θα ξεχωρίσω τα σεμινάρια της Φωτογραφίας με τη Μόνικα και της δημιουργικής γραφής με τον Βαγγέλη Προβιά! Και από τις ομιλίες νομίζω ότι οι KeyBooks και ο Yatzer ήταν οι πιο εμπνευστικοί φέτος! 

Εντωμεταξύ, όπως ήταν αναμενόμενο κάποια στιγμή το πρόγραμμα βγήκε λίγο εκτός χρόνου. Εμένα μου άρεσε αυτό γιατί σήμαινε κάτι! Έγινε γιατί στα διαλείμματα κάναμε πηγαδάκια πηγαδάκια, πιάναμε την κουβέντα και ξεχνιόμασταν να πάμε μέσα.. χεχε, πώς να μην καθυστερήσουν λίγο οι ομιλίες; Βέβαια, επειδή η ομάδα είναι σούπερ οργανωτική... το πρόγραμμα κάποια στιγμή ήρθε στα ίσα του!

Η αίσθηση που μου έμεινε είναι ότι περάσαμε για άλλη μια φορά καλά! Και τολμώ να πω καλύτερα από πέρισυ. Γιατί δεν υπήρχε ανάμεσα μας καθόλου αμηχανία. Δεν ψαχνόμασταν γύρω γύρω και τολμούσαμε να γυρίσουμε μόνοι μας το καρτελάκι στο λαιμό του συνομιλητή μας να δούμε τι έγραφε! Γιατί έβλεπα μόνο χαμόγελα παντού! Γιατί βγάλαμε χαρούμενες, πολύχρωμες φωτογραφίες!


Και πήραμε και σούπερ δωράκια! Μπλουζάκι "I'm a Proud Mom Blogger" (το νου σας στην παραλία, θα έχω τα μάτια μου ανοιχτά!), βολβούς για να μεγαλώσουν και να γίνουν όμορφες γλαδιόλες και όσοι μιλήσαμε πήραμε δώρο αυτοκόλλητα τοίχου, ίδια με αυτά τα πινακάκια ομιλίας που βγάλαμε τις φωτογραφίες! Ψάχνω από χθες να δω πού θα τα βάλω... πώς έχει γίνει και δεν έχω κενό τοίχο δεν καταλαβαίνω :-p Μα, είμαι τόσο φαν του μινιμαλισμού...

Και επειδή μάλλον τα γράφω καλύτερα απ' ότι τα λέω... δώστε σημασία στους ανθρώπους. Και στην κοπέλα που σας έσφιξε το χέρι και σας χαμογέλασε μέσα απ'την καρδιά της... να της στείλετε ένα μήνυμα. Όχι αύριο. Σήμερα. Είναι σίγουρο πως θα σας απαντήσει μέσα στη μέρα :-)

post signature

17 σχόλια:

  1. Μπράβο σας ομορφιές μου! και του χρόνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ τι φανταστικές φωτό. Τόσο ζωντανές και γεμάτες τρέλα! Μου έλειψαν ήδη όλα και όλοι!
    Σε φιλώ αγαπημένη μου κουκουβάγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν και κανονικά δεν έπρεπε να σου μιλάω που έβαλες τις μοναδικές τρελοφωτογραφίες που δεν είμαι μέσα... τέλοςπάντως,χεχε!!! Η τελευταία σου παράγραφος όλα τα λεφτά!!!! Βέρα μου και του χρόνου!!! Πάντε κεφάτη, μον (δ) έρνα και χαμογελαστή!!! Φιλάκια γλυκιά μου τρελοβέρα!!! Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά βρε, τις καλύτερες, τις πιο τρελιάρικες φωτογραφίες τις βγάλατε όταν έφυγα;;;;;; Τς, τς, τς...
    Και του χρόνου ακόμη καλύτερα!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ πάντως και σου χαμογέλασα και σου έσφιξα το χέρι και σου μίλησα φέτος! Πολύ χάρηκα που σε γνώρισα και από κοντά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα τι τρελοπαρέα; Ήταν υπέροχα και φέτος! Να σημειωθεί ότι απόψε αφήνω σχόλια φορώντας το γνωστό μπλουζάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο, παιδιά!!!
    Και του χρόνου!!!
    Φιλάκια, Βερούλα!
    Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι υπέροχο κλείσιμο γλυκιά μου Βέρα. Πόσο σημαντικά τα τελευταία σου λόγια σε αυτή την ανάρτηση...Πόσο σε χάρηκα σε αυτή τη δική μας γιορτή, ήσουν η χαρά της ζωής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ζηλεύω που δεν έχω τέτοια φωτοοοοό!!! Ήταν όλα όμορφα, χάρηκα που σας είδα και ήσουν μια κούκλα!. Αν μιλάς και εσύ, εγώ που να πάω να κρυφτώ;;;χαχαχα Καλά έλεγα εγώ να πούμε κανένα ποίημα!!! Και του χρόνου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πραγματικά,ο αυθορμητισμός είναι ότι καλύτερο! Πρέπει να αφήσουμε τις ντροπές στην άκρη! Κουκουβάγια Βέρα ήσουν πολύ καλή κ όχι μόνο στο πάνελ! Και του χρόνου ψηφιακές γειτονιές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πανέμορφη κουκουβάγια Βέρα, το νου σου στο χαμόγελο, που κάνει κάθε γείτονα να χαιρετάει! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η Μαμά Κουκουβάγια ξέρει! Το χαμόγελο κερδίζει πάντα!!! Ραντεβού του χρόνου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βεράκι αν και τα έχασα τα μισά δυστυχώς αυτές τις ώρες που ήμουν εκεί πέρασα φανταστικά, χαμογέλασα, γέλασα, έκλαψα, εμπνεύστηκα και πήρα θάρρος πως δεν είμαιστε λίγοι εκεί στη μπλογκόσφαιρα. Το ήξερα δλδ αλλά για μια ακόμα φορά το συνειδητοποίησα.
    Οι άνθρωποι είναι αυτοί που κάνουν τη διαφορά και οχι το δίκτυο. Εκείνο είναι απρόσωπο. Εμείς όμως του διινουμε ζωή!!!
    Οι φώτος μας είναι απίθανες λέμε!!! Πώς καταφέραμε και χωρέσαμε απορώ:)
    Σε αναμονή των Ψηφιακών 2015 λοιπόν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Περιέργως αν και δεν κατάφερα να παρακολουθήσω καμία ομιλία [αντιθέτως ίσως και να σας τις χαλάσαμε κάποιες στιγμές με την Δώρα που φώναζε!] δεν ζηλεύω καθόλου! Έστω και αυτό το λίγο που κάθησα ήταν μαγικό!
    Όσο για την μπλούζα, τώρα που το είπες θα κοιτάω κι εγώ στις παραλίες! Δεν ξέρεις ποτέ ποιά θα πετύχεις!
    Ραντεβού του χρόνου λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι ομορφη αναρτηση!!!!
    πραγματι τα γραφεις πολυ ομορφα;-)
    Χαρηκα τοοοσο που σε γνωρισα, που ειδα τη "φατσουλα" που κρυβεται πισω απο την Κουκουβαγιομαμα της γειτονιας!
    Του χρονου αν βρεθουμε εκει θα ειμαι πιο θαρρετη! Φετος καταφερα ναρθω στο τελευταιο μερος κ ενιωθα λιγο "εκτος"! :-)
    φιλακια !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πόσο δίκιο έχεις σε όλα. Φετος ηταν διαφορετικά. Σαν να εβλεπες παλιους γνωστους ακόμα και αν δεν τους γνώριζες! Φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή