Σελίδες

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

"Μαμά δεν τρώω πράσινα" είπε το παιδί και η μαμά του έγραψε βιβλίο!

Η μαμά λοιπόν αυτού του παιδιού είναι η φίλη μου η Θέμις! Και ναι, αυτή ήταν η έμπνευση της για να γράψει ένα βιβλίο με συνταγές γεμάτες λαχανικά! Μία αστεία ατάκα και οι πολλές συζητήσεις που έκανε με φίλες μαμάδες που όλες αγωνίζονταν να ταΐσουν τα παιδιά τους ένα μπροκολάκι, ένα κολοκυθάκι, ένα φασολάκι, ένα πρασινάκι δηλαδή! Και έτσι βγήκε αυτό το βιβλίο.. "Μαμά, δεν τρώω πράσινα"! Ένα όμορφο, ζωντανό βιβλίο, με έξυπνες συνταγές και πραγματικές φωτογραφίες! Σε κάθε συνταγή υπάρχουν συμβουλές για το κυρίως λαχανικό που χρησιμοποιείται, για τη διατροφική του αξία, ακόμα και tips για μάσκες ομορφιάς!


Πριν λίγες μέρες έγινε και η παρουσίαση του βιβλίου. Είχα μεγάλη χαρά να βλέπω τη φίλη μου σαν συγγραφέα! Συγκινήθηκε και συγκίνησε και μας! Και είχε και κέρασμα.. φανταστικό brownie με κολοκυθάκι (ω, ναι) και κέικ παντζάρι (ω, ναι)!
Πόζαρα λοιπόν με το βιβλίο μου περιμένοντας τη φίλη μου να το υπογράψει και να μου κάνει και προσωπική αφιέρωση! Και είχα και για παρέα την αγαπημένη μου Ερμιόνη από το The One With all the Tastes! Δείτε εδώ και την δική της γνώμη για το βιβλίο!


Η Θέμις είναι και blogger! Διαχειρίζεται το χιουμοριστικό mamouli όπου τώρα εκτός από τις καθημερινές περιπέτειες της μητρότητας μοιράζεται μαζί μας και μαγειρικές συμβουλές και συνταγές! 

Και αυτό που έχουμε κανονίσει για σας... είναι ένα giveaway! Για να αποκτήσετε το δικό σας βιβλίο "Μαμά, δεν τρώω πράσινα" με αφιέρωση από τη συγγραφέα! Για να μαγειρεύετε συνταγές με λαχανικά που δεν απευθύνονται μόνο στα παιδιά σας αλλά και σε σας! Και σας το λέω από προσωπική εμπειρία καθώς έχω δοκιμάσει σνακ, φαγητά και γλυκά μαγειρεμένα από τη Θέμιδα και ήταν όλα εξαιρετικά!

Τι θα κάνετε για να συμμετέχετε στην κλήρωση:
Like (publicly) στη σελίδα του mamouli στο facebook εδώ.
Share (publicly) την εικόνα του διαγωνισμού που θα βρείτε στη σελίδα της Owl Mommy εδώ.
Τέλος, συμπληρώνετε τη φόρμα που θα βρείτε παρακάτω με τα στοιχεία σας για να ελέγξω αν η συμμετοχή σας είναι έγκυρη!


Οι συμμετοχές σας θα γίνονται δεκτές μέχρι την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, την επόμενη θα γίνει η κλήρωση μέσω του randomizer.org και μετά αν είστε ο τυχερός θα παραλάβετε το βιβλίο σας με αφιέρωση από τη συγγραφέα!
Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία!!!

post signature

12 σχόλια:

  1. Όμορφο βιβλίο πρέπει να είναι
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To χρειάζομαι οπωσδήποτε αυτό το βιβλίο! ξερεις τι μαρτύριο είναι να ταίσεις διχρονο+ μπρόκολο και παντζάρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ότι πρέπει για εμάς που δεν τρώμε τα πράσινα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα παρω και το βιβλιο, θα διαβαζω και το blog. Κεικ παντζαρι χμ εχω περιεργεια τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ενδιαφέρον το βιβλίο! Συγχαρητήρια στην φίλη σου! Ο γιος μου τρώει με ευχαρίστηση τα λαχανικά οπότε θα αναμένω με αγωνία το "Μαμά δεν τρώω κόκκινα" (κρέας) :) Χάρηκα που σε βρήκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολυ ενδιαφερον βιβλιο φαινεται!!!! Μπραβο στη φιλη σου και καλοταξιδο το βιβλιο της!!

    Καλο βραδακι Βερα μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωραία περάσαμε!
    Χάρηκα πάρα πολύ που σε γνώρισα κοριτσάκι! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για να δούμε..... Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους !!! Επίσης, εύχομαι καλή και μεγάλη επιτυχία στην Θέμις για την απήχηση του δημιοργήματος της σε όλους εμάς τους γονείς.... και όχι μόνο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φανταστικός διαγωνισμός φιλενάδα!!! Το βιβλίο το είδα τυχαία τις προάλλες στο βιβλιοπωλείο. Πολύ προσεγμένο, καλογραμμένο και φυσικά χρήσιμο για ολες τις μαμάδες!!! Είναι στα προσεχώς μου!!!
    Μπράβο στη φίλη σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή